Siitä puhe mistä puute: nukkuminen on yksi vanhempien suosikkiaiheita. Jos oletetaan, että asiat ovat niin onnellisesti, että lapset eivät valvota pitkin yötä, niin uninhan vaatii enää hienosäätöä!

Patjafirman kyselytutkimuksessa selvitettiin, mitä täydelliset yöunet vaativat. 2 000 ihmistä vastasi, ja heidän vastaustensa perusteella koottiin lista hyvän unen takaavista seikoista. Esimerkiksi 44% oli sitä mieltä, että ilman kumppania nukkuu paremmin kuin tämän seurassa. Tässä listaus (ja sulkeissa arviomme vinkistä…):

Mene nukkumaan kello 22:39! (Totta kai, ehtiikään tässä. Katson vain pari sähköpostia ja yhden jakson sarjaa Netflixistä!)

Laske huoneen lämpötila viileään 16 asteeseen! (Tänne jäätyy!)

Puhtaat lakanat! (Nyt sinä sitten tämän sanot, kun pitäisi mennä nukkumaan…lasketaanko toissa viikolla vaihdetut vielä puhtaiksi?)

Makkarin pitää olla valkoiseksi maalattu, siisti ja täysin pimeä! (Ai remppahommiin…ja siis tajuavatko aivot, onko huone valkoinen vai muun värinen, jos on kerran täysin pimeää?)

Puhelimeen ei saa koskea 37 minuuttiin ennen nukkumaanmenoa! (Hahaha. Ha. Ha. HA!)

Pistä pyjama päälle! (Pakkohan se on, täällä on vain 16 astetta jostain ihmeen syystä!)

Lue kirjaa! Oikeaa, paperista kirjaa! (Lisävinkki: valitse huono ja tylsä kirja, muuten et ehkä nuku koko yönä!)

Nuku oikealla kyljellä ja jalat koukussa! (Miten olisi pikku valjaat, että pysyt varmasti oikeassa asennossa koko yön?)

Heitä mies tai vaimo pois sängystä, yksin saa parhaat unet! (Hhmm…ei kuorsausta, ei tappelua peitosta – ei hassumpaa!)

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia