Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä House of Organic.

Ihanaa, kohta on kesä ja päästään nauttimaan auringosta! Tai, siis, auringon läheisyydestä, mutta varjossa, tai ainakin koko kroppa käärittynä kankaisiin, ettei vaan mikään osa ihosta ole paljaana auringossa!! Faktahan on että, aurinko on sen verran haitallisesti säteilevä taivaspallero, että siitä tulee ehdottomasti nauttia vastuullisesti kuten seksistäkin: suojattuna. (Suojautumiseen löytyykin nyt huipputarjouksia, lue juttu ja nappaa lopusta huikeat edut!)

Miksi auringolta pitää suojautua? Kaikki varmasti tietävät jo miksi, mutta kerrataan silti, ihan muistin virkistykseksi: Auringon säteily on todistetusti vaarallista ja syöpäriski on ihan todellinen.

Tehokkain tapa suojautua haitallisilta auringonsäteiltä on pysyä varjossa ja suojata iho vaatteilla, mutta koska harva meistä oikeasti haluaa kykkiä koko kesää sisällä, tai hikoilla helteillä kokovartalohaalarissa, on fysikaalinen aurinkosuoja varteenotettava vaihtoehto. Toisin kuin kemialliset aurinkosuoja-aineet, jotka reagoivat iholla ja ihon kanssa, fysikaaliset Alga Maris aurinkotuotteet sisältävät 100% luonnollisia mineraalisia suodattimia ja antavat suojan monenlaisia UV-säteitä vastaan heti levittämishetkestä lähtien. Alga Maris aurinkosuojatuotteita löytyy SPF 30 ja SPF 50 suojakertoimilla, sprayna, puikkoina ja voidemaisina.

Hyvin herkälle tai helposti ärtyvälle iholle suunnitellut SPF50 ja SPF50+ suojakertoimen aurinkosuojatuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä sisällä hajusteita tai tunnettuja allergeeneja. Tämänkin vuoksi Alga Maris aurinkosuojatuotteet ovat optimaalisia myös lapsille. SPF30 tuotteissa on luonnollinen mieto trooppinen sheavoin tuoksu, ja sävyttävissä aurinkovoiteissa tuoksuu luonnollinen vanilja.

Alga Maris aurinkotuotteet antavat täydellisen UVA ja UVB suojan, ilman nanopartikkeleita, ja ovat tutkitusti turvallisia koko perheelle, sopien myös vesileikkeihin ja urheiluun. Tuotteet ovat vettähylkiviä ja hien kestäviä, ja pysyvät iholla myös vedessä.

Ympäristötietoisille mainittakoon vielä, että Alga Maris -tuotesarja on Ecocert-sertifioitu ja tuotteet ovat vegaanisia.

Syöpäriski ei muuten ole ainoa syy välttää aurinkoa. Tiesitkö esimerkiksi, että jopa 80% ihmisen rypyistä voi johtua auringosta? UV-säteilyn vaikutusta ikääntymisen merkkien muodostumiseen on tutkittu esimerkiksi Ranskassa. Alga Maris aurinkotuotteet sisältävät patentoitua punaleväuutetta, Alga Gorriaa, joka on tehokas antioksidantti, ja neutraloi vapaita radikaaleja suojaten ihosoluja ja ennenaikaisen ikääntymisen merkeiltä. Kasvoille Alga Maris -tuotesarjasta löytyykin sekä sävytettyjä, kolmessa eri sävyssä, että sävyttömiä suojatuotteita.

Joko teidän perheessä käytetään luonnollisia Alga Maris -aurinkotuotteita? Jos ei vielä, niin nyt on hyvä hetki tutustua, sillä House of Organic tarjoaa Huonon Äidin lukijoille Alga Maris -tuotteet etuhintaan! Koodilla HUONOÄITI saat House of Organic -verkkokaupassa kaikista Alga Maris -sarjan tuotteista 15% alennuksen* koko toukokuun ajan.

Eikä tässä vielä kaikki! Alennuksen lisäksi arvotaan 3 kpl koko perheen aurinkosuojapakettia! Kerro meille kommenteissa mikä on just teidän perheen lempipuuhaa kesälomalla, ja olet mukana arvonnassa! Kaikkien Huonon Äidin kanavissa arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan kolme tuotepakettia. Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan. EDIT! Arvonta on arvottu ja voiton veivät Mari K., Ilona H. ja Kaisa H. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille! Arvontaan osallistuneet kommentit yhteystietoineen on poistettu.

P.S. House of Organicilla on 12.-16.5.2021 käynnissä luonnonkosmetiikkapäivät, ja luvassa on tuhansia päivittäin vaihtuvia tarjouksia, myös Alga Maris -sarjasta! Tsekkaa täältä, ja kannattaa ehdottomasti kurkata vaikka joka päivä keskiviikosta sunnuntaihin, niin et jää paitsi huipputarjouksista!

*Alennuskoodi ei toimi tuotteissa, jotka ovat jo suuremmassa alennuksessa.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia