Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Anton&Anton

Huonon Äidin testikeittiö on ensi kertaa saanut haltuunsa ja testattavaksi Anton&Antonin Ruokakassin. Eli siis Joku Muu on miettinyt terveelliset ja maistuvat ateriakokonaisuudet, kirjoittanut reseptit ja vielä käynyt sun puolesta kaupassakin. JA tuonut ostokset ovelle asti. Eikä vain yhdelle päivälle vaan kolmen eri aterian verran. Juonipaljastus: tämän testin lopussa on sulle alekoodi ja arvonta! Ok, kunhan asut alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Kirkkonummi ja Porvoo

Sangen painava kassi tunnustaa otsikon ”Arkikassi” ja pitää sisällään reseptien ohella suuren valikoiman raaka-aineita. Monipuolisen Arkikassin lisäksi valikoimasta löytyy erityisesti lapsiperheen makuun suunniteltu Muksukassi, kasvisruokavalioon sopiva Vegekassi sekä Kala-Kasviskassi.

Kaiken kaikkiaan Ruokakassin sisältö auttaa valmistamaan kolme ateriaa: katkarapupadan bataatilla, klassisen amerikkalaisen kanakeiton sekä pastaa feta-tomaattipaistoksella. Omasta kaapista on tarve lisätä mukaan ainoastaan riisiä, pastaa, liemikuutioita, öljyjä ja vähän mausteita. Tämä kerrotaan jo hyvissä ajoin etukäteen. Kassin tilauksen jälkeen sähköpostiin tulee varmistus kassin toimituksesta, aterioiden reseptit tutustuttaviksi, sekä tietysti se lista aineksista, joiden pitäisi löytyä omasta ruokakaapista, jotta ateriat saadaan valmistettua.

Maistamatta ymmärtää, mikä on tällaisen ruokakassin suurin hyve: se vapauttaa ruuhkavuosien keskellä elävän ihmisen suunnittelulta ja raaka-aineiden hankintaan liittyvältä koordinoinnilta.

Anton&Antonin Arkikassin sisältämät raaka-aineet ovat hyvälaatuisia – merkittävänä yksityiskohtana mm. lasipurkkiin säilötyt katkaravut (anteliaasti 2 purkkia) ja laadultaan hyvä kookosmaito (tuplatölkit myös tätä). Mainitsemisen arvoista on myös se, että kaikkien Anton&Anton Ruokakassien kala on aina tuoretta ja MSC-sertifioitua, liha luomua ja vihannekset priimaa.

Entä itse ruoanlaitto? Aloitetaan ruoanlaitto katkarapupadasta bataatilla. Ohjetta valmisteluissa seuraten homma sujuu kuin tanssi. Ihan ohjeessa määriteltyyn 45:een minuuttiin ei päästy tällä kertaa, sillä välissä tuli muuta puuhaa (pyykkäystä), kuten usein lapsiperheessä käy.  Itse ruoan tekemiselle omistautuen se olisi varmasti ollut mahdollista. Testauksessä vähennetään hiukan chilin määrää reseptin esimerkistä, jotta pata maistuu myös perheen kymmenvuotiaalle. Perhe saapuukin pöydän äärelle ja on uutuuselämyksestä innoissaan. Kiitellään ruoan tuoksua ja ulkonäköä ja aletaan ripeästi syömähommiin.

”Herkullista” ”Tosi hyvää”, ”nam”

Bataattinen katkarapukeitto

Perhe kohtaa myöhemmin ilolla myös klassisen amerikkalaisen kanakeiton. Kokonaisuus on riiseineen ruokaisaa, lanttu toimii hyvin timjamin kanssa ja keitto tuo puolisolle mieleen lapsuuden kanaruoat! ”Arkiruoaksi erinomaista, mutta myös tarjottavissa vaikka appivanhemmille sunnuntaina!

Tätä seuraavana päivänä tarjolla on pastaa feta-tomaattipaistoksella. Ruoka on selkeä ja luonteva, ja puoliso haluaisi tehdä tästä ohjeesta bravuurinsa… Nuhainen lapsi kiittelee tämän yhteydessä käytettyä chiliä: ”Ihanaa!”

Chiliä ja fetaa kasvisruokaan

Yleisesti ohjeille reseptien yhteydessä määritellyt valmistusajat pitävät hyvin kutinsa. Papereita kurkistellut perhe arvostaa myös ohjeiden kaksikielisyyttä. Sisältö resepteineen löytyy sekä suomeksi että ruotsiksi.

Vaikka testikeittiön ruokakuntaan kuuluu vain kolme Arkikassille kaavoitetun neljän asemesta ja ruokia jää tähteeksi, se ei harmita lainkaan – näitä syö kyllä hyvin mielellään useammankin kerran.

Samaan aikaan toisaalla ja sattumalta kaveri tilaa ihan itse saman kassin teiniperheeseen, jossa elää 17-vuotias poika (= vaikein kuviteltavissa oleva kohderyhmäläinen). Teini ottaa lisää ruokaa ja sitä jää seuraavaan päivään. Case is closed.

MITEN TILAAN ANTON&ANTONIN RUOKAKASSIN?

Vegeä, kalaa, lihaa? Valitse sopiva ruokakassi kerta- tai kestotilauksella. Kertatilaus tulee tietysti kerran ja kestotilauksessa päätät itse tilausrytmistä: valitset ne viikot, joille haluat ruokakassin. Voit myös tauottaa loman ajaksi tai vaihtaa kassityyppiä aina halutessasi. Tilauksen lopettaminen onnistuu yhdellä sähköpostilla.

Ruokakassi toimitetaan tiistaisin, voit myös noutaa ANTON&ANTON -KAUPOISTA. Tilaa ruokakassi viimeistään edeltävän viikon keskiviikkona. Toimitusalue on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Kirkkonummi ja Porvoo.

Ruokakassin laadukkailla raaka-aineilla ja hyvillä resepteillä valmistat kolme ravitsevaa ja maistuvaa arki-illallista.

HALUATKO KOKEILLA? Asutko alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Kirkkonummi ja Porvoo?

✔️Huonon Äidin seuraajana saat 10 € alennuksen kertatilauksesta koodilla HUONOAITI10

✔️ koodilla HUONOAITI20 saa 20 € alennuksen kestotilauksen ensimmäisestä ruokakassista. Molemmat koodit voimassa helmikuun loppuun.  Osallistu myös arvontaan: käy tällä sivulla ja kommentoi, minkä kassin haluaisit voittaa kuukaudeksi. Muistathan asuinaluevaatimuksen Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Kirkkonummi ja Porvoo. Kaksi kommentoija voittaa valitsemansa ruokakassin!

Arvonta tapahtuu 15.2. ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 32 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

32 vastausta artikkeliin “Testasimme kotiin kuljetettavan Ruokakassin!”

 • Veera sanoo:

  Haluaisin Arki-kassin.

 • Jonna sanoo:

  Voisin kokeilla vegekassia, jos siitä saisi innostuksen tehdä enemmän kasvisruokia jatkossakin 😊

 • Lotta sanoo:

  Voisin kokeilla, perheessä 2 aikuista ja 16v, 15v, 12v ja 10v pojat 🙂
  Gluteeniton& maidoton, gluteeniton & laktoositon, naudanlihaton & maidoton 2x ja yhdellä tomaatille yliherkkyyttä & laktoositon .. Vain yksi perheessä voi syödä mitä vain. Ettei aina ihan helppoa tämä arkiruokaelämä 😉

 • Vilma sanoo:

  Arvonnassa muksukassi 4 hengelle 😊

 • Smilla sanoo:

  Arkikassi!

 • Iipi sanoo:

  Arkikassin! Olisipa ihana muuttojen ja kaiken touhun keskellä 🙂

 • Johanna sanoo:

  Arkikassi helpottaisin kahden lapsen kanssa asuvan autottoman äidin elämää :-).

 • Anna sanoo:

  Arkikassi ❤️ Olisi varmasti suuri helpotus 3-lapsisen perheen arkeen. (Puhumattakaan hajamielisen äidin ostosongelmista)

 • Sarkka sanoo:

  Muksu 👍

 • SannaK sanoo:

  Kala-kasvis olisi kiva päästä testaamaan

 • Katjuskainen sanoo:

  Muksu vois toimia hyvin!

 • Anskuli sanoo:

  Arkikassin arvontaan osallistun, antaisin voittaessani lahjaksi Vantaalla asuvalle ystävälleni jonka on heikon terveytensä vuoksi hankalaa päästä kauppaan.