Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Polar.

Kaikki me, niin hyvät kuin vähän Huonommatkin äidit, olemme varmasti yhtä mieltä siitä että yksi vanhemmuuden tärkeimmistä tavoitteista on pitää perhe mahdollisimman terveenä ja hyvinvoivana. Harmittava tosiasia kuitenkin on, että monikaan meistä ei muista pitää sitä OMAA hyvinvointia tärkeysjärjestyksessä sen ansaitsemalla korkeudella, vaan äidin oma aika, liikunta ja harrastukset ovat usein niitä, joista ajan puutteessa tingitään ensimmäisenä. Fakta kuitenkin on, että koska äidit ovat yleensä sen vähintään 50% vastuussa koko perheen hyvinvoinnista, pitäisi oman jaksamisen varmistaminen olla huomion arvoisten asioiden kärkipäässä!

Arki on hektistä, ja ruuhkavuosiarki on vielä hektisempää, joten ei mikään ihme, että kiireessä välillä unohtuu itsestä huolehtiminen. Ja sitähän esimerkiksi liikkuminen juurikin on, itsestä huolehtimista, koska kroppa on se mikä meitä kuljettaa päivästä toiseen ja liikkuminen pitää koneiston toimintakunnossa! Sehän on itsestäänselvyys, että esimerkiksi autoa pitää huoltaa säännöllisin väliajoin, jotta se ei jätä tielle, joten suodaan sama huolehtiminen myös kehoillemme, sillä raskauksien, synnytysten, imetysten ja yöheräilyiden ynnä muiden jälkeen ne ovat todellakin myös huolenpitomme ansainneet!

Mutta miten sitten onnistuu kiireen keskellä oman liikkumisen tärkeyttäminen, varsinkin nyt, kun monella meistä on koronavuoden jäljiltä myös motivaatio vähän hukassa? Puuttuu se olkapäällä istuva personal trainer, joka muistuttaa meitä kun on aika pistää keho liikkeelle, ja myös kun on aika levätä, että saavutetaan tasapaino! Miten olisi olkapään sijasta ranteessa mukana kulkeva opas? Polar Ignite 2 -fitnesskello tarjoaa henkilökohtaisen opastuksen niin treeniin kuin palautumiseenkin, ja antaa käyttöösi työkalut paitsi liikunnan aloittamiseen, myös motivaation säilyttämiseen!

Aktiivinen elämäntapa käynnistyy liikkeelle lähtemisellä, mutta mitä jos ei osaa päättää miten lähtisi liikkeelle? Polarin fitnesskellossa on mukana FitSpark™-treeniopas, joka tarjoaa joka päivä juuri sinulle suunniteltuja erilaisia treenejä, joista voit valita mieleisesi. Treenit ovat helposti saatavilla suoraan kellon näytöllä, ja kello myös opastaa treeniin kaikissa sen vaiheissa. FitSpark varmistaa treeniesi monipuolisuuden tarjoamalla erilaisia päivittäisiä kardio-, voima- ja huoltavia treenejä, jotka on optimoitu vastaamaan palautumis- ja kuntotasoasi sekä treenihistoriaasi.

FitSparkin lisäksi Polar Ignite 2 tuo mukanaan muitakin henkilökohtaisia oppaita, kuten unta ja palautumista tarkkailevan Nightly Rechargen. Nightly Recharge™ on yön aikana tapahtuva palautumisen mittaus, joka kertoo, kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista. Se auttaa sinua tekemään optimaalisia valintoja arjessasi, jotta voit ylläpitää hyvinvointiasi ja saavuttaa treenitavoitteesi. Kun käytät Polar Ignite 2:ta yön aikana tapahtuu palautumisen, ja unen laadun, mittaus automaattisesti, ja mittauksien perusteella Polar Flow ‑sovellus tarjoaa juuri sinulle optimoituja univinkkejä sekä energiatasojen säätelyvinkkejä.

Polar Ignite 2:ssa on sisäänrakennettu GPS, Polar Precision Prime™ ‑yhdistelmäsensoriteknologiaa hyödyntävä rannesykkeenmittaus, sekä uutuutena myös tärkeimmät älykello-ominaisuudet, kuten musiikin hallinta, säätiedot sekä puhelimen ilmoitukset. Selaa soittolistaasi, valitse teemaan sopivat tunet ja säädä äänenvoimakkuutta helposti suoraan kellostasi!

Eikä fitnesskellonkaan kanssa tarvitse tietenkään tyylistä tinkiä. Polar Ignite 2 kellon väriksi voit valita jonkin upeista uutuusväreistä: kulta/samppanja, ruusukulta/vaaleanpunainen, myrskynsininen, tai musta helmiäinen, ja rannekkeita on tarjolla useita eri materiaaleja ja värejä, nyt myös swarovski-kristallein koristeltuina! Rannekkeet, kuten kellontaulun värikin, on helppo vaihtaa hetkessä, ja näin kello pysyy tyylikkäänä mukana tilaisuudesta toiseen.

Mikä Polar Ignite 2 kellon tyyleistä sopisi juuri sinun ranteeseesi? Valitse kellon tyyli täältä ja kerro värivalintasi (kulta/samppanja, ruusukulta/vaaleanpunainen, myrskynsininen, tai musta helmiäinen) meille kommenteissa, niin voit voittaa Polar Ignite 2 -fitnesskellon ihan ikiomaksi! Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Kaikkien Huonon Äidin kanavissa arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi Polar Ignite 2 -fitnesskello. Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

EDIT! Arvonta on arvottu, ja voiton vei Elina K. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille! Arvontaan osallistuneet kommentit yhteystietoineen on poistettu.

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia