Jäikö kesäkunto saavuttamatta? Tai tuntuuko siltä, että kunto on päässyt lomaillessa rapistumaan? Ei hätää, tässä on ratkaisu!

Etsimäsi apu on nimittäin SEKSITREENI!

Seksiekspertti ja parisuhdeasiantuntija Tracey Cox vinkkaa Daily Mailissa, miten kirjaimellisesti panet itsesi kuntoon!

Ei muuta kuin kumppani paikalle ja treenaamaan…tai jos sinulla ei ole kumppania, niin toteuta nämä yksin, asennot onnistuvat vaikka sänkyä ja seinää apuna käyttäen. Verhot kannattaa ehkä vetää eteen kummassakin tapauksessa, on nimittäin sen verran erikoista akrobatiaa luvassa!!

Seisten

Seisoma-asento on Coxin mukaan tehokkainta treeniä. Kokeile näitä asentoja:

– Kumppani sylissä

Kumppanin selkä seinää vasten vähentää vaativuutta, ja ilmassa kannattelu taas on tehokasta treeniä. Sylissä olijan tulee Coxin mukaan hytkytellä menemään ylösalas, jotta hänkin saa maksimitehot irti!

– Kädet lattialla ja pylly ilmassa

Ilmeisesti kyseessä on joogasta tuttu alaspäin katsova koira -asento. Jokainen tietää, miten rentouttava se on, joten voimakasta lihassupistelua lienee tiedossa. Ei välttämättä orgasmin muodossa kuitenkaan – mutta vain kokeilemalla selviää!


Tässä asennossa lisänä myös tasapainohaaste! Kuva Gesina Kunkel, ylin kuva Henri Meilhac. Kaikki kuvat kuvituskuvia.

Kontillaan

Perinteinen doggystyle treenaa Coxin mukaan alemman osapuolen käsivarsia ja yläselkää, ja takana oleva taas saa treeniä pakaroille ja keskivartalolle.

Mutta miksi jättää tämä tähän: alemman osapuolen kannattaa nostaa toinen jalka ylös ja tasapainoilla yhdellä polvella, jotta treeni tehostuu! Kunnon himotreenaaja ei tyydy tähänkään, vaan nostaa ilmaan myös toisen käden. Johan alkaa tuntumaan…

Vatsallaan

Coxilta löytyy keino tehostaa myös takaapäinsekstailua. Jos alempi osapuoli on vatsallaan, ylemmän osapuolen kannattaa kyykistyä syväkyykkyyn ja lähteä sitten vasta lykkimään. Kuulostaa haastavalta, mutta ei kipuu ei hyötyy, eikös se niin mennyt! Liike treenaa pakaroita ja reisiä – ja varmaan myös liikkuvuutta!

Kottikärryt

Ken tahtoo voimatreenin, harrastaa seksiä kottikärryasennossa. Perusversiossa alempi osapuoli on kämmenet maassa ja ylempi osapuoli pitelee häntä jaloista.

Jos kaipaat lisää haastetta, ja totta kai kaipaat, testaat madallettua kottikärryä: alempi osapuoli laskeutuu edellisestä asennosta kyynärvarsien varaan, ja kumppani laskeutuu polvilleen. Sitten vaan kärryjä lykkimään! Alempi osapuoli on käytännössä lankkuasennossa, ja lankkuhan on supernautinnollinen asento muutenkin, joten se varmasti toimii myös seksissä…


Kuva Aaron Thomas.

Lähetyssaarnaaja

Unohda hellä ja hidas rakastelu, se ei tuota tuloksia! Alemman osapuolen tulee panna voimalla vastaan (siis lanteilla, miksei muutenkin jos siltä tuntuu…), niin johan alkavat kalorit kulua.

Mutta himotreenaajalle tämä ei riitä. Testaa sitä, että ylempi osapuoli on polvillaan ja alempi osapuoli nostaa lantion ilmaan ja ”seisoo” varpaillaan, näin treenautuu pylly. Toinen vaihtoehto on nostaa peppu ylös ja nostaa käsillä yläkroppa ilmaan – kyllä muuten tuntuu!

Ratsastus

Ratsastusasennossa ylemmän osapuolen ei tule jäädä polvien varaan, vaan siirtyä kyykkyasentoon. Jos kyykkäät puolen tunnin ajan, kulutat 170 kaloria, Cox kertoo. Epäselväksi jää, että kuka oikeasti pystyy liikkumaan syvässä kyykkyasennossa ylösalas puoli tuntia putkeen…

Vaihtoehtoisesti ratsastaja voi hyödyntää penkkiä, jos sellainen kotoa löytyy (siis kotoa, emme suosittele että menette minnekään julkiselle kuntosalille tai levähdyspaikan penkille testaamaan tätä, vaikka kuinka seksihelle onkin.). Alempi osapuoli asettuu penkille pötkölleen ja ratsastaja pitää jalkansa maassa penkin molemmin puolin. Sitten vaan ravia!


Kuva Simon Hajducki.

Muista myös!

Lisäät kalorienkulutusta seksin aikana seuraavasti:

– Voihki! Jokainen voihkaisu kuluttaa viisi kaloria!

– Keskitä ajatuksesi työskenteleviin lihaksiin ja jännitä kaikkia lihaksia! Tämä ei ole mikään rentoutumistuokio! Tämä on Sparta!

– Nosta pylly ilmaan kun saat suuseksiä. Ei makoilla siellä kuin jokin viisi pizzaa syönyt mursu!

– Jännitä lantionpohjalihaksia ja pumppaa niitä koko seksin ajan. Ja tämä ei sitten ole sukupuolikysymys. Jaksaa jaksaa!

Toinen vaihtoehto toki on se, että pidät seksin seksinä ja treenin treeninä. Voi olla kivempaa niin.

P.S. Jos kokeilet, muista nesteytys. Näissä asennoissa tulee hiki!

Burnout olikin mahdollisuus

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Seksihelteen kuumimmat jumppaohjeet – pane itsesi kuntoon!!!”

  • Setämies sanoo:

    ”Jos kyykkäät puolen tunnin ajan, kulutat 170 kaloria”. Daily mailissa häntä oli lainattu tälviisiin: ”burn up to 170 calories or more” eli aika jännästi ilmaistu. Itse veikkaisin monellakin tuon menevän ”or more”-osastolle, siitä vaan sykemittaria päälle ja puolison päälle jumppaamaan.