Oletko ajatellut, että se on ihan tarpeeksi, kun hyppäät vällyjen väliin kumppanisi kanssa ja olet sellainen kuin olet? No se on ihan väärin!

Daily Mail jakaa tarkat ohjeet siihen, miten minkäkin vartalotyypin tulee petipuuhiin pukeutua, sekä siihen, missä asennoissa eri vartalot näyttävät edustavimmilta.

Ei siinä mitään, jos haluaa näyttää mahdollisimman nätiltä kumppaniaan varten ja ilahduttaa tätä vääntäytymällä viehättäviin asentoihin. Mutta voi morjens tarvitseeko sitä nyt tästäkin alkaa stressaamaan!

Naisilla on ihan tarpeeksi ulkonäköpaineita ja stressiä muutenkin. Menee pikkuisen överiksi, jos pitää rakastellessakin miettiä, että miltä nyt tästä kulmasta näytän, ja mikä se edustavin asento olikaan.

Entä jos pari ei tykkää siitä, että nainen on päällä, ja nyt siihen on pakko mennä ketkumaan, että treenattu kroppa pääsee oikeuksiinsa?! Entäs se, kun kumppani yrittää hellästi lähestyä, ja nainen alkaa veuhtomaan että ei ei näin, eikä näin päin, mun täytyy kääntyä tällee!!!

Esimerkiksi jos naisella on nätit sääret, mutta vähän pulleampi maha, pitää ohjeen mukaan vastaanottaa suuseksiä seuraavassa asennossa: nainen makaa sängyllä selällään ja antaa toisen säärensä roikkua sängyn ulkopuolella. Toinen sääri taas napataan syliin vatsan päälle, jolloin makkarat kätevästi kätkeytyvät. Toivon mukaan tarjolla on sen verran laimeaa käsittelyä, että asennon pystyy pitämään loppuun asti eikä masu vaan paljastu kesken kaiken!!

Litteävatsainen nainen taas vastaanottaa suuseksiä tiskipöydällä. Ai miksi? No emme me oikein tajunneet syytä, mutta näin se vaan on!

Myös pukeutumisohjeet kannattaa muistaa. Hoikka ja poikamainen nainen voi pukeutua vinyyliseen catsuitiin mutta vatsakkaamman kannattaa laittaa pitkä, a-linjainen toppi. Vai niin… Tai sitten sängyssä rakkaan tai leikkikaverin kanssa saa tehdä just niinkuin itse tykkää, juuri sen näköisenä ja kokoisena kuin on.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Nainen muista näyttää nätiltä naidessa!”

  • Luomuseksikäs sanoo:

    Muinainen poikaystäväni kerran hönöpäissään avautui, kuinka nuoret naiset varovat tukkaansa jne seksin aikana. Yksi oli ruvennut kesken kaiken meikkaamaan. Ja voin kyllä ihan kokemuksesta sanoa, että meillä ainakin oli tosi hyvää seksiä, en ehtinyt kertaakaan miettimään likapyykkiä tai kauppalistaa. Hän itse asiassa ylisti, kuinka ihanaa ja luonnollista seksiä meillä oli. En viitsinyt kertoa, että kyllä itse asiassa minäkin ekan puoli vuotta huolehdin, etteivät raskausarpeni osuneet hänen näkökenttäänsä ainakaan lähietäisyydeltä.

  • Ylpeästi keski-ikäinen sanoo:

    No voi hyvää päivää. Minulla on runsaita läskimakkaroita siellä sun täällä, miehelläkin on ihan hiukkasen mahaa, eikä kumpikaan trimmaa mitään kehon karvoitusta, mutta pointti siinä rakastamisessa on se, että eisevväliä millainen se toinen on fyysisesti. Se on mun rakas, ja minä haluan tuottaa iloa ja nautintoa mun rakkaalleni. Kroppa saa olla millainen vaan (paitsi että henkilökohtainen hygienia on must). Jos joku läskimakkara on tiellä niin sitten etsitään sellainen asento, että pääsee käsiksi parhaisiin kohtiin. Ja vaatetusta ei naidessa ole päällä, paitsi että minä vilukissa en aina kerkiä riisua villasukkia, jos nukkumaan mennessä todetaan, että ei ihan vielä niin kovin väsytä…

    Jos naimiseen ei liity molemminpuolista rakkautta niin sitten ehtii miettiä, mitä mulla on päällä ja mikä asento kätkisi huonot puolet. Toinen keskustelu saadaan sitten aikaiseksi siitä, onko sellainen naiminen vaivan arvoista.