Naisilla on kolmenlaisia seksiongelmia: se, että ei saa; se kun saa mutta huonoa; ja se kun ei saa itse päättää milloinka panettaa. Mutta älkääs huolestuko siskot, nyt näihin kaikkiin on ratkaisu.

Toisin kuin monet miehet uskovat, naiset eivät saa seksiä aina kun haluaisivat (ja monet naiset haluavat seksiä tosi paljon ja usein!). Eivät edes silloin, kun kotoa löytyy puoliso tai elämästä deittailukumppani.

Toinen ikävä ongelma on se, että naiset eivät saa hyvää seksiä. Osa naisista haluaa justiinsa sitä pumppausta minkä monet miehet ovat pornosta omaksuneet, mutta eivät kaikki. Omaan partneriin niitä juttuja, mistä tämä tykkää.

Miehille ei monesti mene perille, että mitä se heidän kanssaan sekstaileva nainen haluaisi. Joskus se on naisen oma syy, jos tämä ei tiedä mistä tykkää tai saa sitä sanotuksi, mutta usein naiset valittavat että vika on miehen päässä, kun ei toiveet eivätkä pyynnöt mene perille.

Kuva Meireles Neto.

Kolmas ongelma johtuu usein edellisestä. Jos seksi ei ole hääviä, ei nainen sitä halua, kertoi meille Hesarikin juuri. Voi toki olla että seksi on hyvää, mutta nyt ei jaksa. Tai tee mieli. Mutta se sitten on kamala yhteiskunnallinen ongelma, koska naisen on pakko haluta seksiä juuri sen verran kuin hänen kanssaan vaakamamboileva mies haluaa! Jos nainen haluaa enemmän, hän on kevytkenkäinen lortto, jos vähemmän, on hän ankea pihtari. Tässä hommassa ei voi voittaa!

Paitsi nyt! Miehille suunnattuja seksinukkeja ja -robotteja on ollut jo pitkään, mutta nyt tulee miespuolinen seksirobotti naisille! Roboäijän voi ladata (ja ladata uudelleen, jos puhti loppuu kesken!) ja sen kanssa voi keskustella. Mitäpä enää voisi toivoa?

Robotti on käytettävissä silloin kuin itse haluaa, se ei pihtaa eikä vonkaa, ja sen saa tekemään just niinkuin itse haluaa. Parhautta!

Paitsi nyt herää kysymys, että kuinka monipuolinen liikevalikoima robottimiehellä voi olla? Penis sillä ilmeisesti on, mutta entäs kaikki muut miellyttävät ulokkeet? Ja mitäs sitten jos robottiin tulee oikosulku? Johan tässä alkaa pyöriä mielessä jokainen koskaan nähty scifielokuva! Ehkä oikea ihmismies on sittenkin parempi ratkaisu…

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia