”Tiedättekö sen tunteen, kun haluaisitte auttaa toista, mutta keinot ovat vähissä? Sitä kun sinulla on joku niin rakas ihminen lähellä, mutta hän voi niin huonosti, että ei tahtoisi olla täällä. Joka samalla hengenvedolla rakastaa elämää hetkittäin, mutta toivoo kuolemaansa enemmän kuin mitään. Kadehtii sinua, kun olet mieleltäsi ehyt, mutta tietää myös sen, että lähtösi rikkoisi sen mielen.

Kuinka sinä rakastat häntä enemmän kuin mitään, mutta et voi tuoda takaisin kauniita ajatuksia, valoa elämään ja parantaa masennusta. Vaikka tekisit mitä. Ei ole nappia millä muuttaa huominen paremmaksi, tai poistaa sitä kaikkea pahaa ja itsevihaa mitä hän sisällään kantaa.

Hetkittäin pystyt valamaan uskoa paremmasta huomisesta, mutta hetkeä myöhemmin pelkäät jälleen rakkaasi menetystä. Kuinka et voi vastata mitään kysymykseen, tiedätkö miltä musta tuntuu? Koska miten voisit, kun et tiedä. Mutta tekisit mitä vain saadaksesi tietää, jotta voisit ottaa edes pienen osan toisen taakasta pois. Rakas Isosisko älä jätä minua! Se on ikuinen pelkoni.”

Nimim. Ikuinen pelko

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia