Huono Äiti sai avautumisen mieheltä:

”Olen kyllä mies, mutta sen voin kertoa, että kun tuli älypuhelimet niin vaimoni on koko ajan puhelimella Facebookissa. Ei halua, että minä kysyn, että kukas siellä viestittää? Mulkaisee vihaisesti minua jos kysyn ja on koko ajan puhelimessa. Se puhelin on näköjään tärkeämpi kuin oma mies. Olen kysynyt häneltä, että kumpi on tärkeämpi minä vai sinun puhelin niin hän suuttuu minulle ja mikä vielä mielenkiintoista niin ei ollenkaan läheisyyttä ja seksi on vähentynyt huomattavasti. Olen 100% varma, että puhelin vei vaimoltani seksihalut minuun. Jos olen väärässä niin kommentoikaa.”

Nimimerkki: Jupe

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 15 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

15 vastausta artikkeliin “Puhelin vei naiseni seksihalut”

 • Suski sanoo:

  Ei tällaiset kumppanit muutu. Jos ne kykenis muuttuun, ne olis muuttunu jo. Eli ei jatkoon.

 • En jaksa oll enää säkkien tyhjentäjä. Käyköön kädellä. sanoo:

  Mieheni sanoisi varmaan samaa.
  Totuus vain on että mieluummin selaan puhelinta tai pelaan sillä koska makuuhuoneen puolella ei ole vuosiin tapahtunut mitään kehitystä ja muuten hän ei tarjoa läheisyyttä kuin sen hetken kun on seksiä vailla.

  Asiasta jos yrittää puhua ei hänen mielestään vikaa ole.

  • Eri huoneissa nukkuvat sanoo:

   Tämä on tuttu tunne. Minäkään en saa minkäänlaista läheisyyttä ja hellyyttä mieheltäni. Seksiä se kyllä on vailla ja sitä hänen pitäisi saada kun hän haluaa. Mutta minun läheisyyden ja hellyyden kaipuuseen ei vastaa yhtään. Puhelimellani olo johtuu myös miehen hirvittävän huonosta suuhygieniasta. Ei pese hampaitaan kun noin 20 kertaa vuodessa. Ja yli 20 vuoteen ei ole käynyt hammaslääkärissä. Kyllä sen takia halut häviää kun hengitys haisee ja suu on limainen. Niin ja asiasta puhuminen ei ole avittanut ollenkaan.
   En todellakaan enää suostu seksiin kun en saa parisuhteessa sitä mitä minä kaipaan.

 • Aina sanoo:

  Jos suhteessa tuntuu siltä, että oma pääkoppa on turha lisävaruste, olet höyläpenkki. Syyt tähän vaihtelee eikä niitä kannata miettiä. Penkilläkin on onneksi jalat. Kävele pois.

 • Alkaa kans riittämään sanoo:

  Täällä samaa toimintaa miehen puolelta. Jatkuvasti viestitellään jonkun kanssa, ja ärähdellään vain kun sen ottaa puheeksi. Joinain päivinä käy niin, että miestä panettaiskin ihan yhtäkkiä, ja silloin kyllä yritetään leperrellä nainen lämpimäksi. Nyt on vaan käynyt niin, että tuo tyyli ärsyttää päivä päivältä enemmän ja haarat pysyykin enemmän kiinni.
  Jokaisen pitäisi parisuhteessa ymmärtää se, että toinen voi olla suoran toiminnan ihminen, ja toinen voi kaivata henkistä yhteyttä. Mun tapauksessa tästä meidän parisuhteesta puuttuu kaikki normaalikin keskustelu mikä pitäisi olla ihan itsestäänselvyys parisuhteessa, niin mun halut on aivan minimaaliset. Enkä todellakaan ala miehen masturbaatiomatoksi, koska sitä mä vaan tunnun tuon puhelimella vietetyn ajan takia olevan.
  Olenkin jo tehnyt päätöksen, että jos ei tässä oikeasti ala mikään muuttumaan keskusteluiden tuloksena, niin tämä suhde saa jäädä tähän. Etsiköön hän mattonsa, ja minä etin ihmisen kenen kanssa saan puhuttua normaaleistakin päivän tapahtumista.

  • Nimetön sanoo:

   Mies on aika varmasti puhelimellaan viestittelemässä salarakkaansa kanssa. Lähde suhteesta ja nopeasti.

 • Omasta kokemuksesta puhuva sanoo:

  Sanoisin, että tunneyhteyden katoaminen vie seksihalut. Jos ei ole keskustelua, yhdessäoloa, omien asioiden jakamista, tms. toiselle tärkeää, niin se saa seksin katoamaan. Ja se saa myös hakeutumaan jonkin muun asian pariin, kuten Facebookiin. Facebook on mielestäni seuraus, ei syy.

  Puolison rakkauden kielen tunteminen on avain siihen, että voisi tarjota toiselle tunneyhteyttä ja sitä kautta saada mahdollisuuden onnellisempaan parisuhteeseen. Se nimittäin vaikuttaa rakkauden kokemiseen onko rakkauden kielesi fyysinen kosketus, myönteiset sanat, yhteinen aika, rakkauden lahjat vai palvelukset.

  Jotta voi saada, pitää myös antaa. Ja antaa erityisesti sitä, mitä toinen kokee tärkeäksi, ei sitä mikä on itselle tärkeää. Ja tietenkin koskee molempia osapuolia, ei vain toista.

 • Kyllästynyt sanoo:

  Meillä on toisinpäin. Ukko räplää kännykkäänsä koko ajan kun ollaan yhdessä, eikä edes asuta yhdessä. Kohta menee vaihtoon ellei muutosta tapahdu. Itse kun haluaisin, että räpläisi minua. Seksin jälkeen menee heti tupakille puhelimen kanssa. Mitä hittoa siinä luurissa niin kiinnostaa?

 • Face it man sanoo:

  Mitä jos se on ensin kyllästynyt suhun ja vasta sitten keksinyt Facebookin. Ennen kun ei ollut kännyköitä, valitettiin päänsärkyä.

 • 43v nainen. Ei omia lapsia, kaksi ihanaa teiniä taloudessa sanoo:

  Oma kymmenvuotinen parisuhteeni on vielä ainakin toistaiseksi voittopuolisesti kosketteleva, keskusteleva, rakasteleva,
  rakastava ,vaikkakin molemmilla älylaitteet vievät paljon aikaa siitä muutenkin vähästä yhdessäoloajasta, ja olemmekin huomaneet kuinka paljon enemmän lämpimät tunteet valtaavat arjesta alaa, kuinka paljon enemmän toteutamme hellyyttä, pieniä kosketuksia, helliä sanoja+tekoja, ja seksuaalisia tunteita ja -toimintoja, kun maltamme jättää laitteet säännöllisesti silloin tällöin sivuun.

  Kumpikaan ei halua isommin luopua somesta, laitteista jne yms, koska niistä tulee myös siivu elantoa, ja iso siivu hyvää oloa ja yhteisöllisyyttä, ja se ylläpitää hyvää mieltä ja sosiaalisia suhteita.

  Keskustelu, omien rajojen tunteminen, toisen rajojen hahmottaminen on vaikeasti saavutettava tasapaino, mutta mahdollinen ainakin meidän 10 vuotta kestäneessä parisuhteessa .

 • Turhautunut myös sanoo:

  Just näin se on. Puhelin on paras ehkäisykeino. Niitä ei saisi tuoda makuuhuoneeseen ollenkaan. Asiasta on kyllä syytä keskustella vaimon kanssa. Toisaalta jos arki on raskasta, niin haluaakin vain upota somen maailmaan scrollaamaan ”aivot narikkaan”

 • Diy sanoo:

  Uskallan väittää, että seksihalut on vienyt ihan joku muu kuin puhelin. Onko parisuhde kunnossa? Onko vaimolla aikaa harrastuksille, pääseekö viettämään aikaa yksin? Moni äiti vajoaa arjessa kaiken sen työmäärän alle ja illalla väsyneenä miljoona asiaa mielessä seksi on viimeinen mikä kiinnostaa. Mitä jos yrittäisit piristää suhdettanne? Pienikin huomion osoitus kantaa pitkälle. Ja sitten se perinteinen ja tärkein, puhukaa avoimesti ja syyllistämättä. Kerro, että kaipaisit enemmän läheisyyttä ja seksiä ja kysy, kuinka vaimosi halut syttyisivät.

  • Nimetön sanoo:

   Tuo nainen pettää jonkun kanssa. Perusmerkki siitä tuo puhelimen jatkuva käyttö. Pelasta itsesi ja jätä tuo nainen, ansaitset parempaa.

 • Voita se sen omilla aseilla sanoo:

  Naiset on kimurantteja olentoja. Ne pärjää ilman seksiä vaikka koko ikänsä. Haastavaa! Mitä jos tarjoisit hälle jotain, mikä vie jalat alta. Vaikka Facebookin kautta?