Naiset ovat hirveän vaikeita mysteeriolentoja, jotka eivät itsekään tiedä mitä haluavat. Heitä miellyttääkseen täytyy olla ajatustenlukija, taikuri, huippu-urheilija ja miljonääri sekä tietysti näyttää kalsarimallilta.

Höpö höpö!

Monet miehet luulevat noin, ja se onkin ongelman ydin. Jos olettaa, että nainen haluaa jotain muuta kuin itse on, ja yrittää esittää muuta, niin eihän siitä mitään tule.

Monet miehet toimivat deittipalveluissa ja treffeillä tietyillä tavoin, jotka eivät vaan toimi. Siitä huolimatta he jatkavat, tuloksetta.

Tässä siis tarkat ohjeet siihen, miten sinun, mies, tulee toimia mikäli haluat naisen. Mies, et ehkä tykkää näistä ohjeista, mutta onko aiempi tapasi toiminut? Jos ei, niin kannattaa ehkä harkita olisiko näissä totuuden siemen!!

Tiedä mitä etsit

”Naista” ei ole vastaus. Millaista naista? Mihin tarkoitukseen? Haluatko vaimon? Kevyen tyttöystävän? Seksiseuraa? Kotona viihtyvän vai eräjormattaren? Bilehileen vai joogafanaatikon?

Tee hyvä ilmoitus

Monet miehet kirjoittavat deitti-ilmoitukseen ”en keksinyt tähän mitään”. Tämä on varmaankin todella iso yllätys, mutta sellainen ei kiinnosta ketään!

Tsekkaa että ilmoituksestasi löytyvät nämä seikat:

* Kasvokuva ja kokovartalokuva, HUOM. tältä vuodelta!
* Kerro millainen olet: ikä, työ, harrastus?
* Kerro mitä haet: vaimoa, seksiä, tapailua?
* Kerro ketä haet: menevää, rauhallista, kulturellia, rempsakkaa, jotain muuta?
* Kerro mitä haluat tehdä yhdessä: retkeillä, katsoa Sinkkulaivaa, käydä keikoilla, kokkailla.
* Kerro detalji: olen kiinnostunut sammakoista, nautin ilotulituksista, lempielokuviani ovat supersankarielokuvat.
* Valmista!

Ole oma itsesi

Mutta kun en ole ajatuksia lukeva kalsarimallimiljonääri! Naiset eivät halua minua, minun on pakko esittää!

Ei. Mieti mikä on naisten ykköstoive kun he haaveilevat miehistä? Ei, se ei ole raha. Ei, se ei ole hervoton meisseli!! Ei, se ei tosiaan ole upea auto – sori vaan. Se on toive siitä, että mies olisi rehellinen ja luotettava.

Jos esität jotain muuta kuin olet, menet metsään saman tien!


Kuva Rob Hampson.

Ole rehellinen

Jos tämä ei vielä tullut selväksi niin tässä uudelleen: Älä valehtele. Älä valehtele pituuttasi, peniksesi pituutta, työtäsi, perhesuhteitasi, eron ajankohtaa, yhtään mitään. Jo pelkästään rehellisyydellä erotut kirkkaasti eduksesi.

Puhu suoraan

Jos haluat naiselta pelkkää seksiä, älä vie häntä treffeille ja lupaile kuuta taivaalta. Sano: haluaisin pelkkää seksiä, miltä se ajatus sinusta tuntuu? Tämä voi tulla yllätyksenä, mutta kaikkein helpoiten saa seksiä niin että pyytää sitä. Ohhoh kukapa olisi uskonut!

Älä vetoa kiireeseen jos et halua nähdä naista. Sano: kiitos mutta ei kiitos. Jos et tiedä mitä haluat tästä naisesta, sano: en tiedä mitä haluan sinusta. Jos et tiedä mitä haluat ylipäätään, lopeta deittailu ja mieti se ensin!

Viestittele oikein

Älä aloita sanomalla ainoastaan ”moi” tai oudolla kikkailuviestillä. Tee aloitus johon voi vastata! Miehet aina valittavat, että naiset eivät vastaa. No se johtuu ihan siitä, että ei niihin ole mitään vastattavaa!

Jos sinusta ei kuulu, nainen olettaa että sinua ei kiinnosta. Älä testaa naista että laittaako hän ensin viestiä vaan kirjoita itse ensin jos olet kiinnostunut!

Älä lähetä peniksen kuvaa. Omaasi äläkä varsinkaan jonkun toisen. Älä lähetä seksiviestejä jollei nainen siihen suuntaan kannusta.

Vie keskustelua eteenpäin. Jatka naisen kertomista asioista ja kerro itse sen verran laajasti tekemisistäsi että nainen saa koukkuja johon tarttua. Yksisanaiset vastaukset tyrehdyttävät koko jutun.

Ole helppo deittailtava

Ehdota kevyttä ja helppoa tapaamista, äläkä ala testaamaan naista millään seinäkiipeilyillä tai uimareissuilla. Toki voitte tehdä mitä tahansa mitä molemmat haluavat, mutta testaaminen on vastenmielistä. Kävely rannalla ja kahvit on aina hyvä ratkaisu. Ota kahvit teille termariin jos on rahasta pulaa. Ehdota nätisti että deittikumppani tuo vaikka keksejä, niin et tunne oloasi riistetyksi!!

Vie keskustelua itse eteenpäin ja tee oma osasi, ihan kuten viestittelyssäkin.

Ole valmis näkemään vaivaa

Tämä kohta voi harmittaa monia miehiä, mutta kivaa eukkoa ei saa viereen sohvalle vain istumalla siellä sohvalla raapimassa palleja!! Jos haluat että nainen kiinnostuu sinusta, sinun on hyvä:

* Tehdä aloite
* Pukeutua treffeille siististi ja peseytyä ennen niitä
* Osata käytöstavat ja olla sekä naiselle että muille ihmisille kohtelias
* Tarjoutua tarjoamaan – tämä antaa hyvän vaikutelman edelleen vaikka nainen ei ottaisi tarjousta vastaan
* Olla mukavaa seuraa – kysele, edistä keskustelua, ole kiinnostunut

Vielä tiivistelmä lopuksi: Ole rehellinen ja kohtele naista kauniisti! Että sellainen mysteeri naisten hurmaaminen on!

Burnout olikin mahdollisuus

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 24 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

24 vastausta artikkeliin “Perusteelliset ohjeet miehille naisen hankkimiseksi!”

 • Gandalf valkoinen sanoo:

  Ei nama ohjeet toimi minulla, naiset haluaa isomunainen, kusipaa miehen joka hakkaa niitä,smitten pitaa valittaa kun kaikki miehet on sikoja, minun kaltaista kohteliaat, sivistyneet ja henkisesti korkeammalla tasolla olevat miehet ei kiinnosta

 • Jussi sanoo:

  Todella hyviä ja ymmärrettäviä ohjeita meille miehille.
  Hyvää jatkoa kaikille kirjoittajille!

 • Lähetyssaarnaaja sanoo:

  Tää oli paras kirjoitus jonka oon aiheesta lukenut. Kootaan yhdessä aarteita sinne, jossa ei koi syö, eikä ruoste raiskaa.

 • A sanoo:

  Varmastikin hyviä neuvoja, epäilemättä. Mutta suurin osa pätee myös naisille, ehkä pallien raapimatta jättämistä ja muutamaa muuta kohtaa lukuunottamatta… ;).

 • Jussi sanoo:

  Pätevää, suoraa ja tosiasiaa. Hyvä että herätätte miehet. Olette kovia mimmejä (itse olen mies mutta pakko on teitä kehua)

 • Joo sanoo:

  Tuo kohta ”puhu suoraan” on ihan roskaa. Eikä näin seksuaalisen häirintäkeskustelun kulta-aikana ole mitenkään fiksua.

 • Pöljä sanoo:

  Olen mies. Ja tämä lukemani artikkeli oli ylivoimaisesti paras ja hyödyllisin jonka olen eläissäni nähnyt. Siis kaikista artikkeleista ja olen nähnyt niitä monta. Toisaalta tunnen itseni tällä hetkellä vähän tai aika paljon tyhmäksi, kun en tajunnut aiemmin ihan selkeitä asioita. Mutta se menee ohitse ja lohduttaudun sillä ettei suurin osa (luin kommentit, kiitos niistäkin) tajua selkeitä asioita luultavasti koskaan. Kiitos.

 • oksennus sanoo:

  Melko alentavaan sävyyn kirjoitetut vinkit.

 • Harmaa Eminenssi sanoo:

  Pahoitteluni arvoisa Toimitus, mutta näistä ohjeista ei ole mitään hyötyä. Deittipalstoilla naiset asettavat miehille heti alkajaisiksi niin korkeat vaatimukset, että niillä jää yhtä varmasti sinkuksi, kuin Aurinko nousee idästä. Miehen pitää olla: 10-30cm pidempi kuin nainen; harrastaa enemmän liikuntaa kuin nainen; olla raittiimpi kuin nainen; tienata 50.000 euroa enemmän kuin nainen. Tyhmemmänkin pitäisi ymmärtää, ettei persjalkaisella duunarinaisella ole mitään mahdollisuuksia kaksimetriseen purjehtijaan.

  On hämmentävää huomata, että vielä keski-ikäisetkin naiset kirjoittavat vaatimuslistaa ihanneylkälleen yhä, niinkuin rustaisivat kirjeenvaihtoilmoa Suosikkiin. Tämä johtaa siihen karuun tosiasiaan, että täysipäiset ja menestyvät miehet eivät tuhlaa aikaansa deittipalveluissa, koska ne ovat niin luotaantyöntäviä. Kysyntä ja tarjonta kohtaavat toisiaan yhtä paljon, kuin se mitä naiset haluavat, ja mitä he todellisuudessa t a r v i t s i s i v a t.

  • Rehellisyys erottuu edukseen sanoo:

   Hei, vinkki siulle. Sellaiset naiset (mitä juuri kuvailit) kannattaa kiertää kaukaa ylipäätään. Ei ole mitään järkeä haluta sellaista naista jolla on täyttynyt pää kusesta. Oikeasti. Jos nainen vaatii mieheltä vain pinnallisia asioita tai rahaa, niin kierrä kaukaa sellaiset. Meitä maanläheisiäkin, itsenäisesti toimeentulevia, ystävällisiä, luotettavia, raittiita ja toiset huomioon ottaviakin naisia on olemassa. Pelkkä kaunis ulkokuori ei paljoa lämmitä jos sisältö on kylmää ja ylimielistä. Rehellisyys kyllä tekee vaikutuksen. Ja se, että on samanlaiset arvot ja halutaan arjelta samoja asioita. Nämäkin asiat selviää vain tutustumalla. Tärkeintä on vaan olla oma itsensä. Kyllä joku älyää kopin ottaa. Ei pidä vaan tyytyä ihan mihin tahansa. Huoli sinäkin vain sellainen nainen kenellä on jalat maassa, ja ymmärtää arvostaa oikeasti tärkeitä asioita eikä niitä pinnallisia tai rahaa.

  • Tiinaska sanoo:

   Onneksi ihan kaikilla naisilla ei tuollaisia vaatimuslistoja ole. Itse klikkailin deittipalvelussa niiden miesten kuvia, jotka näyttivät ystävällisiltä ja maanläheistä. Eli miehet, joilla oli kivan kasvokuva jossa hymyillä, miehet joilla oli paita päällä (ei kiinnosta tippaakaan joku kropan esittely, oli se kroppa sitten mitenahtava tahansa), miehet joiden kuvista kävi ilmi jonkinlainen luontosuhde (eli retkeily, tai kovempiin eräjormailu, kalastus jne.)

   Profiileita ei useimmiten käynyt ilmi miehen pituutta tai pankkitilin saldoa. Eikä viestittelyssäkään nämä asiat olleet niin merkityksellisiä, että olisin kysynyt. Tavatessa toki pituus tuli ilmi, mutta sillä nyt ei ole minulle ollut koskaan minkään valtakunnan väliä. Olen deittaillut itseäni 30 cm pidempiä ja 10 cm lyhyempiä. Varallisuudeksi riittää se, että mies pystyy elättämään itsensä, minua ei tarvitse elättää.

   Parhaan vaikutuksen teki mies, joka ensimmäisten viestien jälkeen heti seuraavana päivänä kertoi olevansa ajelemassa moottoripyörällä ja kysyi keitänkö kahvit, jos hän tulee mun luona pihalla pyörähtämään (ei siis ollut tunkemassa sisälle). Kun ei ehditty viestitellä pitkään, niin mitään erikoisia ennakkokäsityksiä en ehtinyt muodostaa. Joi kahvit ja jatkoi matkaansa. Siitä olikin helppo mun ehdottaa parin päivän päästä, että nähtäiskö uudelleen. Tutustuminen sujui luontevasti, kun ei tarvinnut kehitellä mitään erityisiä treffejä eikä näin ollen luoda paineita. Vaikutuksen teki siis myös se, että.mies osoitti selkeästi kiinnostuksensa halutessaan tavata pian.

   Nyt ollaan naimisissa.

  • Nimetön sanoo:

   Miehen pitää olla 10-20 cm pidempi, kuin minä, mutta onneksi naisia on monen mittaisia. Mies saa tienata enemmän kuin minä, kunhan tuloerot ei ole liian suuret. Miehen pitää olla ulkoisesti komea, mutta sen voin vaatiakin, koska itsekin olen huomattavan nätti. Onneksi naisia kuitenkin on myös eri näköisiä, eli eiköhän jokaiselle pari löydy. Miehen pitää menestyä urallaan ja olla älykäs. Mutta jälleen kerran, minäkin olen menestynyt urallani ja olen älykäs. Jälleen kerran, onneksi naisia on enemmän ja vähemmän älykkäitä ja osalla on menestyksekkäämpi ura, kuin toisilla. Eli ei pitäisi olla ongelma. Jos joku nainen sitten etsii miestä, joka on selvästi oman markkina-arvonsa ulkopuolella, niin se on sitten sen naisen ongelma. Paitsi siinä tapauksessa, että miehellä on sama ongelma, joka sitten johtaa siihen, että mies kokee naisten vaatimukset liian korkeiksi…

 • Valetta kaikki sanoo:

  Kyllä se ”pieni” valehtelu vaan auttaa asiaa. Naiset hakee muutakin kun rakkautta. Kyllä se postiloota kolisee tyhjyyttään, mutta kun kerrattain kokeilin ja muutin vuositulot 90 000 euroon niin johan naisetkin aktivoitui. Että sellasta 🙂

 • M, 33 sanoo:

  Hyvä teksti muuten, mutta painottaisin aloitteen tekemistä enemmän naisille. Nyt tilanne on se, että naiset usein vain odottavat passiivisena miehen aloitetta. Lisäksi miehen kehottaminen tarjoamaan on älytöntä. En ymmärrä, miksi lähtökohta olisi jokin muu kuin se, että molemmat maksavat omat syömisensä ja juomisensa.

  • Itsenäinen nainen sanoo:

   Nimenomaan, kiitos!
   Itse kuulemma erotuin edukseni sillä että en antanut miehen tarjota vaan halusin itse ostaa itselleni kaiken. Ja rehellisyys. Ja luonnollisuus. Yms. Mutta hei pidä toi linja. Näin mies välttyy niinsanotusti luodilta kun ei tuhlaa rahojaan naiseen. Se kunnon naisen tunnistaa siitä että se ei halua käyttää miestä hyväkseen millään tavalla, vaan on aidosti kiinnostunut tutustumaan. Ilman mitään tarjousvaatimuksia.

  • Sakke. sanoo:

   No onhan se kohteliasta tarjota naiselle mutta, kun aina ei oikein tiedä mitä toisen päässä liikkuu.Voi tulla sellainen tunne että ilmaisen ruuan perässä vain oli.

 • setämies Porkkakoski sanoo:

  Tämä on tätä diipadaapaa jota naiset tykkää kirjoitella toisilleen. Jokainen deittipalstoilla pyörinyt mies tietää ettei näillä itsestäänselvyyksillä pääse vielä mihinkään.
  Jokaisen naisen oma tunnesykkyrämykkyrä vaan napsahtaa jonkun komean kuva (tärkeintä) kohdalla eikä sitten ole mitään väliä mitä tämä mies sanoo tai tekee koska sisimmässään nainen tietää että tämä mies on se oikea huolimatta kaikesta. Tämä on sitä tunteella elämistä. 😀

 • Mies sanoo:

  Tämän tekstin kirjoittaja ei valitettavasti ymmärrä miehiä.

  Miehillä ei nimittäin ole mitään vastausta siihen, minkälaisen naisen he haluavat. Ainoa vastaus on, että naisen joka kiinnostaa. Miehet eivät osaa eritellä haluavatko he eräjormattaren tai bilehileen, koska sillä ei ole mitään väliä. Naisen harrastuksilla ei ole mitään väliä. Naisen pukeutumistyylillä ei ole mitään väliä. Ilmeisesti naisille vastaavilla asioilla on väliä, joten naiset kuvittelevat, että mies joka ei osaa eritellä näitä, on jotenkin välinpitämätön tms.

  Mies ei myöskään osaa eritellä, mihin tarkoitukseen hän haluaa naista. Sehän riippuu täysin naisesta. Joidenkin kanssa haluaa pussailla, toisten kanssa vain olla kaveri. Jonkun kanssa voi haluta naimisiin.

  • Riippuu millon mistäkin sanoo:

   Juuri näin. Pätee myös joihinkin naisiin, ainakin minunlaisiin ”miesaivoisiin ”.

  • Sakke. sanoo:

   Minä nyt ainakin haluan tavallisen naisen jonka kanssa voi tehdä yhdessä arki asioita käydä vaikka kävelemässä tai mitä nyt mieleen tulee..

 • mies 27v. sanoo:

  Sori bloggari. Kirjoitit itsestään selvyyksiä, jolla tyylillä tuhannet miehet ovat yrittäneet saada naisen kirjoittamaan takaisin. Ei toimi ei..