Kun sitä rakkautta ei koskaan tullutkaan! Perustin aikoinaan perheen, kuten siihen aikaan tapana oli. Saimme lapsia, ihania ja rakkaita, mutta mies petti, petti ja petti. En osannut lähteä.

Nyt olen jo vanha, lastenlapsiakin on, rakkaita hekin, mutta sitä suurta rakkautta ei koskaan tullutkaan. En ole ollut mikään kaunotar, että kukaan olisi kaupan kassajonossa kiinnostunut minusta ja juuri muualla en sitten käynytkään. Työpaikka oli naisvaltainen, tanssia en osaa ja vaikeata on johonkin nettideittailuun ryhtyä.

Kuva Roman Kraft.

Tuntuu, että tärkeä osa elämästä on koko ajan puuttunut. Välillä tuntuu vaikealta hyväksyä se, vaikka kaikki on muuten hyvin. Kun luen tämän palstan kirjoituksia, niin lähes kaikki erottuaan löytävät uuden kumppanin. Mistä? Kun jää leskeksi pitkän ja rakkaan avioliiton jälkeen, on katkera miksi kaikki päättyikin. Eikö voi ajatella, että sain elää vuosia onnellisessa suhteessa. Kaikilla ei ole koskaan ollut sitäkään eikä tule olemaan.

Nimim. Marjatta

P.s. onko todellinen rakkaus mahdollista? Lue täältä.

Artikkelikuva Keenan Constance.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Artikkelissa on 6 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

6 vastausta artikkeliin “Perhe ja lapset on, mutta rakkautta ei!”

 • Tsemppiä sanoo:

  Harrastusten kautta voisi yrittää löytää jonkun samanhenkisen.

 • Melkein samassa veneessä sanoo:

  Olen vähän nuorempi, mutta melkein samassa tilanteessa. Mies ja lapset on, mutta rakkaudeton liitto, jossa olen kiinni enemmän asuntolainan kuon lasten takia. Ja jos eroan minulla ei ole mitään tarjottavaa lapsille. Hän on varakkaampi, mutta ei pysty hänkään asumaan kauaa isossa talossa yksin, joten lapset menettäisivät elintasonsa. Päivittäin mietin jatkanko uhrautumista, vai annanko itselleni mahdollisuuden yrittää löytää rakkautta.

  • Jumissa sanoo:

   Täysin sama tilanne täällä. Oman mielenterveyden takia pitäisi lähteä, mutta en tiedä miten. Tilillä ei ole tarpeeksi rahaa, kun kaikki on miehellä. Mies ei taatusti halua lapsia. Ja mies varmasti tekee kaikkensa vaikeuttaakseen tilannetta. Jumissa.

 • Ninnixyz sanoo:

  Olen eronnut (toisen naisen takia jätetty). Minulla meni 10 v löytää pidempi ja vakavampi suhde! En usko että kukaan enää uskoi että löytäisin sen – en itsekään uskonut.

 • Etsijä sanoo:

  Hei.
  Olen ollut monessa parisuhteessa.Ovat kaikki olleet eripituisia.
  Rakkaus on ilmennyt eri tavoin.
  Rakastumisen tunnehan on aina ihanaa,arki tulee aina vastaan.Tulee hyviä aikoja ja huonoja.Olen yleensä ollut hakematta suhdetta.Nyt olen siis ollut naimisissa ja tullut siihen tulokseen että se ”oikea”tulee tai ei tule.Millaista rakkautta haluan.Rakkaus ilmenee eri tavoin.
  Minä en vieläkään ole varma onko sitä ”oikeaa”rakkautta olemassa.
  Tai onko oikea rakkaus miehen ja naisen välistä tai jotain muuta.Onko se platonista vai henkistä/fyysistä.Olen ajatekkut että jos sukset menevät ristiin ja ero tulee niin en etsi sitä rakkautta tavanomaisesti miehestä enkä naisesta vaan jostain ihmisestä joka ehkä sattuu kohdalle.Olen ehkä introvertti ja tarvitsen paljon omaa tilaa.Voisin muutenkin sanoa että en tiedä mitä teen isona.Onko kohdalleni sattunut se oikea vai ei?En tiedä

 • Annis sanoo:

  Löysin uuden rakkauden maksulliselta nettisivustolta. Maksullisuudella halusin välttää muilla sivustoilla melskanneet yhden yön ihmeet ja ukkomiehet mutta sama sakka löytyi tuoltakin. Mutta niin löytyi myös Hän!

  Tällä ulkonäöllä tuskin olisi tärpännyt siellä ruokakaupassa, päiväkodissa tai joogassa puhumattakaan hoiva-alan työpaikasta…