”Tuli tuosta aiemmasta kirjoituksesta mieleen, missä aiheena oli miehen haluttomuus. Minusta se oli hyvä, mutta jotain jäi uupumaan.

Mieheni tekee paljon töitä ja on viitenä päivänä viikossa poissa, itse teen kolmivuorotyötä. Arjen yhdistäminen on suurimmaksi osaksi hankalaa, mutta tämä sopii meille. Muistamme toisiamme kuitenkin päivittäin viesteillä ja puheluilla, sekä kun olemme kotona samaan aikaan vietämme ajan yhdessä. Jaamme hellyyttä ja huomiota toisillemme.

Kuva Robert Bye.

Silti olen miestäni innokkaampi harrastamaan seksiä ja kokeilemaan uusia asioita makuuhuoneen puolella. Olemme asioista keskustelleet ja olemme molemmat sitä mieltä, että suhde toimii vaikka miehen halut on matalammat. Harrastamme seksiä noin kerran kahteen viikkoon. Määrällisesti se minulle on hyvin vähän, mutta haluan kuitenkin tukea miestäni.

Aina saa lukea ja kuulla kuinka naiset pihtaavat, kun se asia ei aina ole niin. Joskus nainen voi olla hyvin paljon halukkaampi kuin mies. Suhteessa voi myös asiat olla muuten ok, vaikka seksiä ei jatkuvasti olisikaan. Tämän asian suhteen ei kannata aina yleistää, ei se pihtaaja ole aina nainen.”

Nimim. Ei aina nainen

Lue alkuperäinen teksti tästä.

Artikkelikuva Paulina Kaminska.

— Huono Äiti -toimitus

Artikkelissa on 6 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

6 vastausta artikkeliin “Olen miestäni innokkaampi harrastamaan seksiä”

 • Äiti42v sanoo:

  Minä olen meistä se joka haluaa useammin seksiä. Monen lapsen perhe yhdistettynä molempien vuorotöihin aiheuttaa haasteita… Pari kertaa viikossa meillä harrastetaan seksiä hyvinä viikkoina. Välillä on pitempiä taukoja. En halua tehdä siitä numeroa tai pakkopullaa. Osaan tyydyttää itseni kyllä, jos ei aikataulut kohtaa elämässä

 • Erittäin vilkas lipido sanoo:

  Tuossa tulikin jo joltain mieheltä kommenttia siitä et kumoa olis tuollainen nainen.
  No suurimmalla osalla miehiä se ei olekkaan niin kiva juttu sitten loppujen lopuksi.
  Kun siinä on jo duunattu pari kertaa päivän aikana niin useimmilla miehillä iskee jokin kompleksi siitä että miten sä voit vieläkin haluta.
  Pahimmillaan tästä jopa sätitään.

  • Nimetön sanoo:

   Juuri noin. Näin paljom haluavana naisena pitää esittää että haluaa harvemmin kuin haluaa koska aviomies menee muuten puihin eikä homma sitten onnistu ollenkaan.
   Pahinta miehelle on näköjåän kun sanon että haluaisin useammin ja muulloinkin kun nukkumaan mennessä. Siihen mies tuhahtaa ärsyyntyneesti.
   En tietenkään koko ajan kärtä. Harmittaa saada liian vähän ja haluan vain omaa miestäni.
   Ja en ole lihava vaan olen kaunis hoikka timmi nainen.

 • Kerran kuussa.. sanoo:

  Olisipa kiva, kun olisi tuollainen nainen!

 • N50 sanoo:

  Amen.

  Mietin vuosia sitten, myydäänkö sitä ”jarrua” jossain.
  Vaihtarit ongelmineen koituivat minun pelastuksekseni, sillä nyt en enää vingu ja kinua seksiä heikkolibidoiselta mieheltäni. Surkea seksielämän takia en habota perhettä, mutta kyllähän tämä välillä riipii ja raastaa.
  Hellyyttä ei ole. En kestä sellaista, jos se ei koskaan johda seksiin.

 • n30 sanoo:

  tämä on aivan hurjasti yleisempää, kun luullaan. Puolet ja puolet sanoisin, halut eivät ole sukupuoli- vaan ihmissidonnaisia. Tästä puhuminen on vaan nykyään vieläkin hassusti niin kovin vaikeaa.