Naisen seksihaluttomuus voi johtua vaikka tästä nimimerkin Äiti vm-80 lähettämästä avauksesta:

”Miksi en halua miestäni:
Mieheni ei pidä huolta siisteydestään, eikä henkilökohtaisesta hygieniasta. Tämä suorastaan alkaa ällöttää minua.
1. hänen kyntensä on leikkaamatta. Varpaankynnet on ylikasvaneet. Sormenkynnet aiheuttaa minulle haavoja, naiset tietää kyllä minne. Ja tästä syystä saan myös usein hiivatulehduksen.
2. Hiukset on leikkaamatta kolmatta kuukautta. Alkaa jo muistuttaa röllipeikkoa. Parta ajetaan kun huomautan siitä, sen ollessa jo epäsiisti risukasa.
3. Hän ei pese hampaitaan. Nyt kolme kuukautta pesemättä. Suu alkaa haista enemmän bioroskikselta kuin miellyttävältä. Tästä syystä ei tee mieli suudella…
4. Hän ei peseydy kunnolla. Aina silloin tällöin päivittäinen suihku jää tekemättä, eikä hiuksia vaivauduta edes viruttamaan päivittäin ( mieheni tekee fyysistä työtä, erittäin likaisissa olosuhteissa, ei mitään sisäsiistiä toimistotyötä, jolloin voisi olla ihan hyväksyttävää jättää hiukset pesemättä) Olen tästä sanonut ihan kauniisti hänelle. Välillä vähemmän kauniisti ja suoraan.

Kotityöt:
Mieheni oli alussa vuorotöissä. Silloin perusteluna oli vuorotyön väsyttävyys. Ei jaksanut osallistua kotitöihin, kun oli aamuvuoro, iltavuorosta puhumattakaan. Viikonloppuisin piti levätä, että jaksaa käydä töissä.

Nyt vuorotyö on vaihtunut säännölliseen päivätyöhön.
Edelleenkään mies ei osallistu kotitöihin. Työpäivän jälkeen täytyy nukkua päiväunet, jotka välillä kestää koko illan ( 3h). Että jaksaa käydä töissä!
Viikonloppuna täytyy levätä, että jaksaa käydä töissä… jne. Viikonloppuna nukkuu 12 tunnin yöunet, siihen päälle 2-3h päiväunet.
Osallistuu kyllä ruoan laittoon…
Iltaisin keskittyy enemmän puhelimeensa, kuin ympärillä tapahtuviin asioihin. Siis silloin kun ei nuku päiväunia.

Mies ihmettelee miksei meillä ole seksiä. No onko tuo mikään ihme?
Mies kysyy miksei suhde ole kuin alussa?

En jaksa yksin yrittää ylläpitää vuorovaikutusta. Keskustelua… Mieheni mielestä jos ei ole tärkeää puhuttavaa, ei kannata puhua ollenkaan. Itse puhuisin kaikesta maan ja taivaan välillä.
Ja todellakin arkinen läheisyys on jäänyt. Se joka ylläpitää suhdetta.
No, ei tee mieli koskea toista… Valitettavasti.

Tässä yksi tarina naisen haluttomuudesta. Valitettavasti”

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 36 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

36 vastausta artikkeliin “”Tästä syystä en halua miestäni””

 • Zero nada sanoo:

  Samaistun täysin. Vaikkakin hygienia ei niinkään ole meillä syynä, mutta se että kaikki kotityöt kaatuu aina mulle vaikka töissä ois superkiireistä. Mies ei osaa itsenäisesti edes lapsille ostaa ruokaa kaupasta vaan minun on sekin kaikki hoidettava. Ei tee edes ruokaa. Illat pelaa pelikonetta. Haluaa läheisyyttä vain saadakseen seksiä ja lähtee kylmästi pois jos sitä ei saa. Tuo kaikki on saanut myös minut pysymään etäällä miehestä. Ei kiinnosta enää.

 • Nimetön sanoo:

  Miksi ,ette nosta kissaa pöydälle ja sano miehelle,että toivoisin henkilökohtaisen hygienian olevan parempi ja hiusten siisteyden,antakaa vinkkejä ja todetkaa,että jollei tyyli muutu niin tiet eroaa!ei tilanne parane täällä valittamalla.

 • MP sanoo:

  JSS! Mies pitää sinua itsestäänselvyytenä ja ilmaisena kotipiikana. Ei se ole molemminpuolista arvostusta ja kunnioitusta, mitkä ovat perusedellytys yhteiselolle muutenkin, mutta varsinkin onnistuneelle seksielämälle.

 • Suripahde sanoo:

  Tarvitseeko tuollaista sietää? Kyllä maailmasta asuntoja löytyy, joihin voi muuttaa…

 • Toinen äiti-80 sanoo:

  Kuulostaapa erittäin tutulta.. Ex oli jus samanlainen.. Sukat vaihto hyvä jos kerra kaks 2vkossa..neki oli kovat koppurat aina.. Boxerit… Vauhtirantuja täynnä yms. Hampaat mätäni suuhun.

  Nykyinen mies.. Tulee kans kuvauksestasi mieleen.. Käy harvoin pesulla.. Harvemmin mitä ennen joka johtunee masennuksesta.. Hampaat jää pesemättä joka mua ällöttää.. Ei siinä pussailla mielellää.Siistii kyllä tukkansa kaljuksi muutaman vko välein.. Joka hyvä.
  Sitte.. Tuo koti ja lapset.. Iso perhe meillä. Uusioperhe. Molemmat kipu sairaita ja kotona sairastetaan ja koittaa selvitä..
  Suureksi osaksi kaikki kaatuu mun niskaa.. Yöt.. Aamu hommat.. Ruuat, siivoukset, pyykit, ulkoilut, illat..yms. Välillä mies havahtuu auttamaan, ku avaan suuren suuni kunnolla antamatta armoa, kun itellä vaa loppuu voimat.. Tai parisuhdeterapia saa hetkeksi muuttumaan. Mut pysyvää muutosta ei oo näkyny.. Vaikka vuosia sitä odottanut ja toivonu.. Hetken toivonkipinää antaa. Olen koittanut ymmärtää ja antaa lepoa sille paljon.. Nukkua v. Loput pitkään vaikka ite olen ehtiny nukkua vaikka vajaa 1h pätkissä… ja päikkäreitä, ku nukuttaa yms. Toivoen, et kyllä mäki vielä joskus saan.
  Lapsetkin sanoo, et miksi aina sä eikä isi.. Yms. Olen auttanu saamaan masennuksensa apua. Mut oma hyvinvointi jää aina taka-alalle. Toki käyn lenkillä sillo, ku vaa muksut on koulussa yms, että saan hetken omaa aikaa ja torkahdan jos vaa ehin. V. Loppuisin lenkkeily ei onnistu jos en saa muksuja mukaani. Pakko liikkua sairauksien takia :(. Pitää puntaroida aina, että nukunko ja oon kipeä ja jumissa.. Selkä saattaa pettää.. Alkaa hermokivut pahaksi meneen. Vai liikun ja selkä pysyy suht kunnossa ja en jumita. Ja pää tarvii liikuntaa raittiissa ilmassa.
  Joskus, ku koitan levätä sillo, ku muksut on kotona, nii ei siitä tuu yleensä mitn. Mies keksii just sillo lähtä johki tms. Etten vaa saa nukkua. Ja pitää mua muutenki itsestäänselvyytenä.. Huutaa mulle herkästi..syyttelee mua käytöksestään, ku muka Mäki teen niin vaikka muut sanoo toista… Ja on aina oikeassa. Pelaa ja somettaa jatkuvasti, ku on riippuvainen vaikkei sitä myönnä.. Ei auta lasten kans, ku tosi harvoin. Ku ei kuulema kestä hermot eikä jaksa. Mun on vaa jaksettava. Oli mikä oli. Vaikka kuumeessa tai mahataudissa.. Sillo, ku se sairastaa nii ei sillo varsinkaan voi liikkua ja tehä mitää. Mun kipuja ja sairauksia vähättelee joka sattuu.. Kaivaa avioliiton hautaa päivittäin.

  Ei tässä mitää seksiä tee mieli. Kivut yms ja sitte vielä tää kaikki… Paska. Syyttely, ku ei saa… Huuto,ku ei saa olla puhelimella.. Tai sillo, ku väittää olevansa oikeassa vaikka ei olis. Yms. Pienilläkin muutoksilla vois olla apua.. Mut ei. Mut mun vikaha se on, ku ei tipu eikä lirise vällyjen välissä. Mun pitää vaa ymmärtää ja antaa tehä mitä haluaa sillo, ku haluaa ja nukkua sillo, ku haluaa:). Ja mä teen ja nukun sillo, ku saan 🙂

  -Toinen äiti-80 jolla 6 lasta

  • Toinen äiti-80 sanoo:

   Eli masennus jutussa voi olla taustalla niinku meillä.. Lääkäriin. Tai sitte.. Jotku vaa on tollasia. Ajatella vanhanaikaisesti. Nainen tekee kotihommat ja hoitaa lapset, ukko tienaa eikä tarvi tehä sitte muuta kotona.
   Hankalaa vaa nykyää saada apua lääkäristä. Taisteltiin ukolle apua varmaa vuoden ennenku alko tapahtuu. Ja kaikki on iha alussa nyt ja hiukan toivossa elän, että parempaan mennään kuha alkaa puree apu. Ite masentuneena tiedän mitä se on.. Oireet yms. Äitinä vaa on jaksettava arki vaikka tuntuis ettei millää jaksa.
   Ja netti riippuvuus.. Se on paha. Tuhonnut monia perheitä.

 • Tinsku85 sanoo:

  Kylläpäs taas haukutaan miestä vaikka ei tiedetä naisen luonnetta, olemusta. Mikäköhän on naisen panos talouden hoitoon? Luultavasti nainen istuu kotona ja mies maksaa kaiken…. Sitten nainen ihmettelee kun mies ei kerta kaikkiaan jaksa kun stressaa taloudesta ja tekee kaikkensa tuodakseen leivän pöytään. Saattaa vielä nukkua yötkin huonosti jostain syystä niin siinähän sitten heti syy Miksei jaksa pysy ruuan jälkeen hereillä kun ei ole saanut nukuttua yöllä ja sitten painanut päivän töissä. Aloittajan kuvauksen perusteella miehellä on hyvin raskas fyysinen työ. Kuten tässäkin huomataan niin se on mies kuka kysyy hellyyden ja läheisyyden perään j ja haluaisi ratkaista asiat. Nainen tyytyy vain valittamaan netissä kuinka julma elämä hänelle on.

  • Nimetön sanoo:

   Se että mies ei osaa tai älyä huolehtia omasta hygieniästä on vain miehen syy ja se että naista ei kaatopaikalta haiseva mies sytytä seksuaalisesti on ainut olemassa oleva reaktio haisunäätään. Ja että mies on se joka haluaa läheisyyttä! On kyllä ääretön esimerkki miehen totaalisesta älynpuutteesta. Ja mikään ei raskas työ eikä mikään selitä sitä että ei peseydy yms.
   Suomessa mies ei koskaan elätä perhettä yksin. Perhe on yhteinen eikä toinen eli yleensä mieskään voi pestä käsiään oman kodinhoidosta eikä omien lasten hoidosta.
   Nainen ei koskaan istu kotona, kyllä se on 100% mies.

 • Nenny sanoo:

  En oikein jaksa sympatisoida näitä
  jotka valittaa epäsiisteistä passivoituneista todellisuudentajuttomista vapaamatkustajista. Selkeästi tilannetta on pohdittu monelta kannalta ja tilanteen tietämättömyys on myönnetty omalta kannalta. Toivottavasti se havahtuminen johtaa toimintaan.
  Mikään ei muutu jos mikään ei muutu ja aikuismiesvauva jatkaa vauvan olemista. Terve aikuinen ei tarvitse omaishoitajaa tai lapsenvahtia.

 • kämppisfiilis sanoo:

  En halua miestäni 20 vuoden jälkeen: hänen mielestään romanssi kuuluu teineille ja lämmittely ennen seksiä on ei mitään tai kohdistuu vain ja ainoastaan hänen vehkeeseen, kaikki muu hiplailu on turhaa ja hänen fiiliksensä laskee ihan silmissä. En saa pitää myöskään omasta ulkonäöstäni huolta lenkkeilemällä, muusta puhumattakaan. Sehän tarkoittaa, että etsin jotain muuta. Seksiä hän haluaa kuitenkin useamman kerran viikossa.

 • Suski sanoo:

  Kuulostaa siltä että saattaa olla nyt jotain taustalla tällä miehellä. Masennus, testosteronitason lasku, tms. En laittaisi nyt kaikkea laiskuuden ja välipitämättömyyden piikkiin vaan passittaisin lääkäriin.

  • Ymmärrän niin sua sanoo:

   Joo, mulle tuli kanssa tää masennus mieleen. Masentuneilla usein kärsii hygienian ja itsensä huolehtiminen ylipäätään? Ja kun noin paljon lepää? Ja ymmärrän täysin sua aloittaja. Itse oon kotiäiti ja vastaan lapsen hoidosta plus kaikista kotitöistä..ei sillon jää ees energiaa mihinkään lemmiskelyyn yms. Ja alkaa kyllä jo ihan se ärsyttää kun itse raataa aamusta iltaan siivoten, ruuat laittaen..hoitaa lapsen siinä sivussa. Mies käy töissä ja rentoutuu illat ja viikonloput. Kyl se kuulus mennä useemmin tasan toi vapaa-aika.