Tiedäthän sinä, mitä saattaa käydä kun olet nettikaupassa katselemassa? Virtuaaliseen ostoskoriin saattaa sujahtaa aika harkitsemattakin kaikenlaista. Varsinkin jos kauppa muistaa luottokorttitietosi…klik klik vaan!

Kuusivuotias Caitlin tietää tämän myös. Hän nimittäin oli saanut luvan tilata nettikaupasta itselleen synttärilahjaksi Barbien. Tilauksen jälkeen häntä luonnollisesti kiinnosti, että missä nukke oikein viipyy. Tiedäthän sen tunteen myös, kun ärsyttää odotella ostosta ja nettikauppa näyttää vain että ”paketti on lähetetty”.

Siispä Caitlin meni uudelleen nettikauppaan katsomaan tilaustietoja, ja oho hups mitä kävikään… Vanhemmat eivät sattuneet olemaan vieressä valvomassa, mikä oli paha, paha virhe. Näppäränä tyttönä Caitlin, jokaisen kuusivuotiaan sankari, otti ja tilasi vähän lisää leluja.

”Vähän” eli yli kolmellasadalla dollarilla.

Asia selvisi vanhemmille vasta kun kuljetusauto ajoi pihaan ja työntekijä alkoi lastata autosta lelulaatikkoa toisensa perään:

(Jos kuva ei näy, katso se täältä.)

Paketeista paljastui niin videopelejä kuin muitakin pelejä ja leluja. Äiti luonnollisesti oli melko järkyttynyt, mutta mitä teki Caitlin? Oli sekä onnesta soikeana että varsin ylpeä itsestään!

Katsokaa tuota tyytyväistä naamaa:

(Jos kuva ei näy, katso se täältä.)

Vaikka Caitlin olikin onnessaan ja tyytyväinen, ei hän kuitenkaan saanut pitää ostoksiaan. Synttärilahjaksi hankittu Barbie sai jäädä mutta nettiin Caitlinilla ei ole asiaa kuukauteen, kertoi äiti.

Lähde.

Ylin kuva Shutterstock.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia