Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Oriola.

Lähde mukaan Huonon Äidin testiryhmään kokeilemaan uutuustuotetta!

Viime päivien helteet ovat jälleen kerran muistuttaneet meitä nesteytyksen tärkeydestä. Etenkin ulkotreenin tai rantapäivän jälkeen on hyvä huolehtia riittävän veden juonnista, jotta olosi säilyy raikkaana. Kuumalla säällä pitää muistaa juoda vettä säännöllisesti jo ennen kuin janon tunne iskee. Suositeltu päivittäinen veden määrä on 1-1,5 litraa. Tämä kuitenkin riippuu yksilöstä, iästä ja aktiivisuustasosta. Pidäthän huolta erityisesti lapsista ja iäkkäistä ihmisistä. Jos kuitenkin hikoilet paljon kuumalla säällä, pelkkä veden juonti ei välttämättä riitä, sillä hien mukana lähtee myös tärkeitä suoloja ja mineraaleja. Lähde.

Jotta voit säilyttää nestetasapainon, on hyvä tapa ottaa mukaan nesteyttävää lisäravinnetta. Ne sisältävät kehollesi tarpeellisia elektrolyyttejä, kuten kalsiumia, magnesiumia ja kloridia. Elimistössä niitä löytyy hiestä, virtsasta ja verestä. Elektrolyytit ovat tärkeitä hermostolle, lihaksistolle ja auttavat tasapainoittamaan kehon pH-tasoa. Ne myös edistävät aineenvaihduntaa, joten pääset helpommin kesäkuntoon! Jos olet hikoillut paljon, ja huomaat voivasi huonosti (väsymystä, päänsärkyä tai kramppeja) voi olla, että tarvitset lisää mineraaleja.

Reformi Nesteytysporetabletit ovat mainio tapa ylläpitää kehon nestetasapainoa. Ne sisältävät glukoosia ja suoloja, jotka imeytyvät helposti elimistöön. Lisäksi niissä on mukana C-vitamiinia, B-vitamiineja ja niasiinia, jotka auttavat sinua pysymään virkeänä. Makuna on raikas appelsiini, joten se sopii koko perheelle. Tabletti liukenee helposti veteen ja siitä saa raikkaan kesäjuoman kuumaan helteeseen.

Kätevän kokoinen purkki sisältää 20 poretablettia ja niitä saa hyvinvarustelluista päivittäiskaupoista. Nesteytysporeet ovat gluteenittomia, laktoosittomia ja maidottomia.

Käyttöohjeet: suositeltu annos on 1-2 poretabletti päivässä. Liuota poretabletti lasilliseen vettä. Nauti!

Haluatko testiryhmään? Huono Äiti hakee viittä testaajaa, jotka saavat käyttöönsä Reformin nesteytysporetabletit. Testikäytön jälkeen Huono Äiti julkaisee koosteen testaajien kokemuksista. Ei höpinöitä vaan aito testitulos! Jos haluat mukaan, jätä kommentti, otamme yhteyttä viiteen satunnaisesti valittuun kommenttinsa jättäneeseen 👍

Tämä on kaupallinen yhteistyö Oriolan kanssa.

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Artikkelissa on 212 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

212 vastausta artikkeliin “Muista kuumalla elektrolyytit!! Ai mitä?”

 • Sanelma sanoo:

  Kaksi kertaa tiputukseen kesähelteillä joutuneena tämä toisi vaihtelua Hartsportin juomiseen 😁

 • Molli sanoo:

  Mukana ehottomasti,työn puolesta hiki lentää

 • Pivi sanoo:

  Tämä olisi todella mukava testata. Yölliset krampit ja kuiva suu lienee merkkejä nesteen ja suolojen puutteesta

 • Sade sanoo:

  Tämä vaikuttaa kiinnostavalta!

 • Johanna sanoo:

  En ole ikinä kuullutkaan tämmöisistä, menee kyllä tällä kuivalla mammalla kokeiluun!

 • tinde83 sanoo:

  Meidän poppoolla olis käyttöä. Apteekista saatavia ollutkin käytössä. Enemmän kuin mielellään testaamaan!

 • Marja sanoo:

  🙋‍♀️ Liian usein veden juominen unohtuu työkiireissä ja illalla on huono olla.

 • Suvi sanoo:

  Juu, kiinnostaa päästä mukaan 🙂 töissä hellettä ja nesteytysjuomaa kuluu

 • Satu sanoo:

  Todellakin kiinnostaisi päästä testiryhmään, olisi ihanaa tuntea olevansa taas pirteä ja jaksaa painaa pitkää päivää helteissäkin

 • hiki valuen sanoo:

  Näitä olisi hyvä testata töissä, kun aina ei ehdi juomaan. Ja sen kyllä huomaa työpäivän jälkeen ja seuraavanakin päivänä.

 • Zeizei sanoo:

  Ehdottomasti haluan mukaan. Töissä näillä helteillä, suusuojat kasvoilla, ei hyvä yhdistelmä. Jatkuvasti joutuu kärsimään pääkivuista, vaikka kuinka juo vettä.