Nyt kun juhlapukeutumiskausi on kuumimmillaan, on parasta olla varuillaan tämän uhkan edessä! Hollywoodin kaunottaria se piinaa punaisella matolla, ja Daily Mail varoitti meitä taviksiakin tästä kauhistuttavasta kauneusmokasta!

Aikaisemmin piinaava ilmiö on tunnettu nimellä kainaloläski – siitäkin huolimatta, että olkaimen ja kainalon väliin tulee ihopoimu lähes kaikille kiloista riippumatta. No nyt on sitten huomattu, että tämä ihopoimu näyttää joidenkin mielestä pimpiltä. Jep, hihihiii pimpiltä!!! Ja se on nyt sitten ihan KA-MA-LAA!

Termi on peräisin näyttelijä Jennifer Lawrencelta. Asiantuntijan mukaan kainaloläski on naisten yleinen ulkonäkömurhe, josta he valittavat paljon.

Että kaikesta sitä voikin ottaa ja ahdistua! Mutta kenties voimme lohduttautua sillä, että jos kainalopimpsaa ehtii murehtia, elämässä on varmaan asiat muuten aika hyvin… Ja meissä ihmisissä nyt luonnossa on kaikenlaista poimua ja notkelmaa, joita ei ole kuvankäsittelyllä siloiteltu pois.

Ihopoimu muodostuu varsinkin jos mekko on tiukka. Joten helpoiten siitä pääsee eroon pukeutumalla johonkin muuhun kuin paljastavaan ja tiukkaan seksikkääseen juhlamekkoon. Esimerkiksi kaapumainen trikoohalatti on aina mukava vaihtoehto! Sen sisään mahtuu jos jonkinlaista niemeä ja notkelmaa, eikä tarvitse yhtään murehtia näyttääkö kainalo nyt ehkä pimpiltä!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Vaivaako sinuakin kauhistuttava kainalovagina!”

  • mummeli sanoo:

    Olen yli seitsemänkymmentä enkä tästä kainalopimpistä ole koskaan kuullut olisiko joku 70-80 luvun juttu kun olin ne vuodet pois suomesta.