Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Oriola.

Lähde mukaan Huonon Äidin testiryhmään kokeilemaan uutuustuotetta!

Valtaosa naisista haluaa huolehtia sekä ulkonäöstään että terveydestään. Liikumme, pyrimme syömään hyvin ja riittävästi (myös suklaata), huolehdimme riittävästä levosta (ainakin yritetään), sekä koitamme muistaa iltaisin lätkäistä kasvoihimme sopivaa kosteusvoidetta ajatellen sen huolehtivan ihon kimmoisuudesta – eli riittävästä kollageenista.  Mutta tiesittekös, että kollageenivoiteiden levittäminen iholle ei välttämättä kannata, vaan kollageenia tulisi ennemmin syödä.

Nyt joku teistä miettii, että kannattaako kollageenia oikeasti nauttia? Kyllä. Onko siitä todella jotain hyötyä? On.

Kollageeni on nivelsiteiden ja sidekudosten päärakennusaine, jota on runsaasti myös ihossa. Kollageeni on ihosi tärkein rakenneosa. Kollageeni pitää ihon kimmoisana ja joustavana, ja edistää sen uusiutumista. Ikääntymisen myötä kehon kollageenituotanto hidastuu ja sen rakenne heikentyy vähitellen – alkaen jo 25-vuotiaana (mutta koskaan ei ole myöhäistä!).

Reformi kollageeniporeen sisältämä c-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, ja biotiini taas edistää ihon pysymistä normaalina. Vuosien karttuessa (ja lasten lisääntyessä…) peilistä heijastuvat juonteet ja rypyt korostuvat. Ikääntyessä elimistön oma kollageenituotanto hidastuu, jonka johdosta iho menettää kimmoisuuttaan, veltostuu ja rypistyy. Yksi mahdollinen vaihtoehto
kimmoisuuden (ja järjen) säilyttämiselle olisi toki palkata kokopäiväinen lapsenvahti, kokki sekä siivooja, mutta tarjolla olisi nyt myös täysin uudenlainen vaihtoehto.

Kollageenia sisältäviä tuotteita on kaupoissa tarjolla niin jauheina kuin tabletteinakin – mutta nyt Reformi on tuonut markkinoille uutuustuotteen: kollageenin poreen
muodossa.  Ja kaiken lisäksi hyvänmakuisen poreen muodossa, vähän niinkuin aloittaisit päiväsi mansikanmakuisella skumpalla. Ei mitään hankalasti nieltävää, eikä jännittävää makua vaan tosi ookoo -makuinen kollageenituote.

Monille äideille itseensä sijoittaminen on ongelmallista – vaikka me tottavie ansaitsisimme sen. Ei kuitenkaan huolta, sillä Reformin kollageenipore on hinnaltaan edullinen. Mansikanmakuisessa Reformi kollageeniporeessa ei ole turhia täyteaineita ja neste imeytyy nopeasti. Ruuhkavuosissa koko elämässä avainsanana on helppous.

Tämä tuote on vaivaton kuljettaa mukana, se sekoittuu helposti veteen ja sen nauttiminen ei ole pakkopullaa, vaan enemmänkin äidin oma, raikas aamucocktail. Kirsikkana kakussa: Reformin kollageeniporeen kollageeni on kalakollageeenia, joita harvat markkinoilla olevista tuotteista sisältävät – eikä se siitä huolimatta maistu kalalle! Erittäin hyvä vaihtoehto siis kaikille, jotka välttelevät naudan kollageenia.

Omaa poredrinksua ei tarvitse myöskään lähteä hakemaan erikoisliikkeistä, vaan voit napata Reformin kollageeniporeen mukaan kauppareissulla monesta ihan tavallisesta kaupasta, kuten Citymarketista, Sokokselta tai Tokmannilta. Kannattaa myös pysytellä kanavalla, sillä Reformi tuo markkinoille parhaillaan ravintolisäsarjaa sekä poreen muodossa tulevia uutuustuotteita tulevan kesän aikana.

Haluatko testiryhmään? Huono Äiti hakee viittä testaajaa, jotka saavat käyttöönsä Reformin kollageenituotteet. Testikäytön jälkeen Huono Äiti julkaisee koosteen testaajien kokemuksista. Ei höpinöitä vaan aito testitulos! Jos haluat mukaan, jätä kommentti, otamme yhteyttä viiteen satunnaisesti valittuun kommenttinsa jättäneeseen 👍

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 903 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

903 vastausta artikkeliin “Hyvästit juonteille, poreilla kimmoisampi iho?”

  • Miau sanoo:

    Mielellään kokeilisin, 44v äiti ja atoopikko. Jospa siihenkin vaivaan olisi apua kun ihoon tulisi kosteus sisältä päin ei vain rasvapurkista. Kaiken maailman öljykapselit kokeillut ja iho yhtä kuiva. Tämä kollageeni vielä kokeilematta🙂