Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Oriola.

Lähde mukaan Huonon Äidin testiryhmään kokeilemaan uutuustuotetta!

Valtaosa naisista haluaa huolehtia sekä ulkonäöstään että terveydestään. Liikumme, pyrimme syömään hyvin ja riittävästi (myös suklaata), huolehdimme riittävästä levosta (ainakin yritetään), sekä koitamme muistaa iltaisin lätkäistä kasvoihimme sopivaa kosteusvoidetta ajatellen sen huolehtivan ihon kimmoisuudesta – eli riittävästä kollageenista.  Mutta tiesittekös, että kollageenivoiteiden levittäminen iholle ei välttämättä kannata, vaan kollageenia tulisi ennemmin syödä.

Nyt joku teistä miettii, että kannattaako kollageenia oikeasti nauttia? Kyllä. Onko siitä todella jotain hyötyä? On.

Kollageeni on nivelsiteiden ja sidekudosten päärakennusaine, jota on runsaasti myös ihossa. Kollageeni on ihosi tärkein rakenneosa. Kollageeni pitää ihon kimmoisana ja joustavana, ja edistää sen uusiutumista. Ikääntymisen myötä kehon kollageenituotanto hidastuu ja sen rakenne heikentyy vähitellen – alkaen jo 25-vuotiaana (mutta koskaan ei ole myöhäistä!).

Reformi kollageeniporeen sisältämä c-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, ja biotiini taas edistää ihon pysymistä normaalina. Vuosien karttuessa (ja lasten lisääntyessä…) peilistä heijastuvat juonteet ja rypyt korostuvat. Ikääntyessä elimistön oma kollageenituotanto hidastuu, jonka johdosta iho menettää kimmoisuuttaan, veltostuu ja rypistyy. Yksi mahdollinen vaihtoehto
kimmoisuuden (ja järjen) säilyttämiselle olisi toki palkata kokopäiväinen lapsenvahti, kokki sekä siivooja, mutta tarjolla olisi nyt myös täysin uudenlainen vaihtoehto.

Kollageenia sisältäviä tuotteita on kaupoissa tarjolla niin jauheina kuin tabletteinakin – mutta nyt Reformi on tuonut markkinoille uutuustuotteen: kollageenin poreen
muodossa.  Ja kaiken lisäksi hyvänmakuisen poreen muodossa, vähän niinkuin aloittaisit päiväsi mansikanmakuisella skumpalla. Ei mitään hankalasti nieltävää, eikä jännittävää makua vaan tosi ookoo -makuinen kollageenituote.

Monille äideille itseensä sijoittaminen on ongelmallista – vaikka me tottavie ansaitsisimme sen. Ei kuitenkaan huolta, sillä Reformin kollageenipore on hinnaltaan edullinen. Mansikanmakuisessa Reformi kollageeniporeessa ei ole turhia täyteaineita ja neste imeytyy nopeasti. Ruuhkavuosissa koko elämässä avainsanana on helppous.

Tämä tuote on vaivaton kuljettaa mukana, se sekoittuu helposti veteen ja sen nauttiminen ei ole pakkopullaa, vaan enemmänkin äidin oma, raikas aamucocktail. Kirsikkana kakussa: Reformin kollageeniporeen kollageeni on kalakollageeenia, joita harvat markkinoilla olevista tuotteista sisältävät – eikä se siitä huolimatta maistu kalalle! Erittäin hyvä vaihtoehto siis kaikille, jotka välttelevät naudan kollageenia.

Omaa poredrinksua ei tarvitse myöskään lähteä hakemaan erikoisliikkeistä, vaan voit napata Reformin kollageeniporeen mukaan kauppareissulla monesta ihan tavallisesta kaupasta, kuten Citymarketista, Sokokselta tai Tokmannilta. Kannattaa myös pysytellä kanavalla, sillä Reformi tuo markkinoille parhaillaan ravintolisäsarjaa sekä poreen muodossa tulevia uutuustuotteita tulevan kesän aikana.

Haluatko testiryhmään? Huono Äiti hakee viittä testaajaa, jotka saavat käyttöönsä Reformin kollageenituotteet. Testikäytön jälkeen Huono Äiti julkaisee koosteen testaajien kokemuksista. Ei höpinöitä vaan aito testitulos! Jos haluat mukaan, jätä kommentti, otamme yhteyttä viiteen satunnaisesti valittuun kommenttinsa jättäneeseen 👍

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 901 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

901 vastausta artikkeliin “Hyvästit juonteille, poreilla kimmoisampi iho?”

 • OutiS sanoo:

  Olisipa mukava kokeilla josko auttaisivat yli viiskymppistä, naururypyt ovat alkaneet muuttua syvemmiksi ja posket valahtamassa leukaluun alapuolelle. Ja suupielet, tarvin kohta tunkin nostaakseni ne ylöspäin.

 • Metsä-mansikki sanoo:

  Mukana, maistuis mulle aamuisin mansikkaporeet ja kiva olis vilkaista peiliin kun sielläkin hymyilisi aikuinen nainen ja sen sileet posket…

 • Kika64 sanoo:

  Juu, mielelläni testaisin, ett olisko tuolla vaikutusta 56-vuotiaan eukon naamavärkkiin, mutta myös nivelrikkoon.

 • Maija sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti mukaan. Vasta todettu usean nivelen nivelrikko, polvissa pahiten, ikää vasta 50! Useita lääkkeitä, sen takia haluaisin testata tämän poremuodon. 😊

 • Mari sanoo:

  MOI.

  Mua kiinnostaa kokeilla poreita.

  Ystävällisesti Mari A

 • Pirre sanoo:

  Tää ”mummotauti” vienyt muutakin alaspäin kuin vain ”lukunäön”, jospa tää ihokin alkais elpyy tällä tuotteella (huoh) mummu 55v.

 • Susanna sanoo:

  51 v. jo mittarissa enkä todellakaan halua alkaa näyttää rupsahtaneelta. Jos jokin auttaa sen ehkäisemisessä, niin ehdottomasti otan sen käyttööni. Tyttäreni ovat nuoria ja kauniita ja siksi myös täytyy yrittää pitää itsensäkin mahdollisimman hehkeänä. Enkä imartele kiitollisuuden velassa testiin mukaan pääsemisen takia, vaan totuuden mukaisen arvion annan. On se sitten hyvä tai huono tai jotain siltä väliltä.

 • Sandeh sanoo:

  Kiinnostaa tottakai!! Mukaan kun pääsisi. 🤩🤩🤩

 • Lauriina sanoo:

  Olisin kyllä halukasn kokeilemaan auttaisiko tähän ryppy naamaan

 • Mia sanoo:

  Olen 48-vuotias ja mielelläni testaisin tuotetta.

 • Katjuusa sanoo:

  Haluaisin testata.Ikää 60 mittarissa.Apuja alkaa tarvitsemaan.

 • Pikkumyy sanoo:

  Wau!!

 • Mintzi sanoo:

  Hei, haluaisin kuulua teidän testiryhmään… Ikää minulla on 43v ja nyt alkaa näkymään ettei tässä enää nuoria olla😂voiteet ei enää riitä ihon ja elimistön kunnossa pitoon😞

 • Maiju sanoo:

  Mä kyllä haluaisin aloittaa aamuni piristävällä vaaleanpunaisella väriterapialla, joka vielä kaikenlisäksi saisi minut voimaan paremmin ja hehkumaan myös ulkoista kauneutta 💖

 • Veerapii sanoo:

  Olen kuullut paljon näistä kollageenituotteista mutta skeptisesti jättänyt aina ostamatta ajatellen niiden olevan rahan haaskausta joten olisi mielenkiintosta päästä testaamaan!

 • Mummeli sanoo:

  Pian 57-vuotta täyttävänä olisi Upeaa kokeilla, josko löytyisi tuotetta jolla edes hippasen saisi kasvojen ihoa ”nuorennettua” 😍👌

 • Paula sanoo:

  Ikää on 42v ja nyt valitettavasti alkaa näkyä maan vetovoiman vaikutus. Haluan kokeilla mitä vain, että saisi hidastettua tätä!!! Ja ps… Kohta täytyy viritellä taas Tinder ja näyttää hyvältä, joten kaikki keinot käyttöön!

 • Karolina Riihinen sanoo:

  Olen pitkään suunnitellut ostavani ja kokeilecani jotain kollageenituotetta, joten tämähän osui kohdalle just hyvin! Ikää on reilut 40 ja varsinkin kasvoissani huomaa kollageenin muodostumisen hidastumisen ihon veltostumisena ja kasvoilleni on alkanut muodostumaan pieniä juonteita säännöllisestä ihonhoitorutiinista huolimatta. Ehdottomasti haluaisin päästä kokeilemaan tätä tuotetta!

 • AliaS sanoo:

  Mukana. Tätä tarvitaan!