“’Joko sulla on oma Satisfyeri!?’ kysyi kaveri, silmät kiiluen. No ei ole, selvästi jääty jostain paitsi 😂” kirjoitti eräs lukijamme, kun viimeksi puhuttiin tästä Kaalimadon supersuositusta täsmäkiihottimesta. Entäs sinä, juuri sinä siellä näytön toisella puolella, joko sun makkarin lelulaatikosta löytyy Satisfyer Pro 2? Jos ei, niin kannattaa hankkia än yy tee NYT, sillä Kaalimadon erikoistarjoushinta (14,90 € !!) on voimassa vain 60 tuntia, 17.3. klo 21:00 asti! Ja jos ei löydy edes lelulaatikkoa, niin lue eteenpäin, ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa ämpärillisen leluja ja laatikon virkaa toimittamaan myös tietysti itse ämpärin! 

Siellä täällä, keskustelupalstoista (etä)kahvipöytiin, kehutaan suureen ääneen Satisfyereita: 

”Ihan paras laite, täytyy antaa arvosanaksi 10+. 40 vuotta meni, ennen kuin sain orgasmin. Olen myös suositellut tätä ystävilleni ja siskoille. Suunnittelijalle isot kiitokset!” – Rose

Eikä hehkutus ole tuulesta temmattua, sillä tämä paineaaltostimulaatiolla ja kontaktittomasti toimiva klitoriskiihotin voi antaa useita ja voimakkaita orgasmeja minuuteissa. Juurikin siksi yhä useampi suomalainen haluaa kokeilla Satisfyer Pro 2 -kiihotinta. Sopii muuten erinomaisesti myös niille henkilöille, joilla on orgasminsaantivaikeuksia.

“Olin hieman varuillani, kun pistin tuotteen ostoskoriin. Olin kuullut paljon hyvää laitteesta, kommentitkin lupasivat tajunnanräjäyttävää kokemusta, mitä epäilin suuresti. Orgasmivaikeudet on aina ollut se mun juttu, osittain vulvadynian ja mielialalääkityksen johdosta, osittain muuten vain, joten toiveet eivät olleet korkealla. Onneksi epäilykseni osoittautui vääräksi.

Satisfyer on nimensä ja kehujensa veroinen! Laitetta piti hieman opetella käyttämään että löytyi se oma ”hyvä kohta” ja tämmöinenkin orgasmikenkkuilija tuli muutamassa minuutissa! Ei kannata säikähtää jos laitteen käyttö on haasteellista tai tuleminen ei tapahdu heti, harjoitusta vaan kehiin niin kyllä toimii! Ehdottomasti hinnan väärti <3!” – Orgasmikenkkuilija

Sopii myös parantamaan parisuhteen seksuaalisuutta! Usein, vielä nykaikanakin, kuulee, kuinka parisuhteen seksielämä on vain sitä toista osapuolta tyydyttävää, ja surullista kyllä, useimmiten se on nainen jonka tarpeet jäävät tyydyttämättä, kuten tässä tapauksessa:

“Kumppani on umpisurkea sängyssä!!! Haluja on, mutta ei haluja kuunnella ja lukea minua. Hän koskee reiteen ja sen pitäisi olla riittävä esileikki. Tai esittelee kalleintaan, ja pitäisi olla hekuman huipulla. Kiihotusaste -0.” – Eikö vaan mikään kelpaa

Tyydytys, niin henkinen kuin fyysinenkin, on yksi toimivan parisuhteen kulmakivistä. “Hyvä seksielämä lisää tutkitusti myös parisuhteen onnellisuutta”, muistuttaa Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen, ja kertoo seksivälineiden tuovan apua hyvän seksielämän saavuttamiseen, parisuhteessakin: “Nautinnollisen seksin yksi tärkein elementti on fyysinen stimulaatio, jota varten seksivälineet on kehitetty.” 

Satisfyer Pro 2 onkin oiva ratkaisu tuomaan tarvittavaa tyydytystä. Sitä voi käyttää yksin tai kumppanin kanssa, esileikissä tai yhdynnän aikana. Satisfyer Pro 2 keskittyy klitoriksen, naisen kehon herkimmän kohdan, stimuloimiseen imulla ja värinällä, ja avaa ovia aivan uudenlaiseen, kaikkia osapuolia tyydyttävään seksiin.

Sänkypuuhat parisuhteessa jäävät usein myös arjen jalkoihin, ja koronavuosi on omalta osaltaan vaikuttanut usean pariskunnan seksielämän kuivahtamiseen. Ihan niin kuin ruuhkavuosissa itsessään ei olisi jo tarpeeksi haastetta, piti kuvioihin lisätä vielä etätyöt, etäkoulut, yleinen etäily ja tietysti epävarmuus tulevaisuudesta ja pelko sekä omasta, että perheen, terveydestä. 

“’Vähän’ on libido koronan mukanaan tuoman etätöiden ja lasten etäkoulun yhdistämisen myötä laskenut. Muutoinkin arki on alkanut maistua puun sijaan tervanjuomiselta, eikä lemmenleikit tule mieleen juuri ollenkaan. Sängyssä on jonkinlaista elämäksi laskettua toimintaa ainoastaan silloin, jos sattuu näkemään unia – mikä sekin on harvinaista.” – Kiukkis

Seksuaalisuus parisuhteessa on oiva keino saada ja jakaa tyydytystä ja mielihyvää, joka sitten taas helpottaa stressiä, väsymystä, ja jännitystä. Toimiva seksielämä on myös molempien parisuhteen osapuolten vastuulla, eli jos tuntuu, että parisuhteen petipuuhat ovat jäähtyneet alkuaikojen kuumasta huumasta kädenlämpöiseksi suoritukseksi, tai olisi tarvetta laukaista koronakireä tunnelma, niin kannattaa ottaa asia esiin! Tai nostaa päristin pöydälle, jos puhuminen punastuttaa! Kyllä kumppanikin innostuu, kun yllätyspaketista paljastuu Satisfyer Pro 2!

“Tässä ruuhkavuosiuusperhekoronakaranteenin ehdoton pelastaja!” – Heikku

Nyt onkin juuri oikea hetki hankkia tämä hehkutettu hekuman lähde, sillä Kaalimadon erikoiskampanjassa Satisfyer Pro 2:n saa nyt uskomattoman edullisesti erikoishintaan 14,90 euroa! Tuotteen normaalihinta on 59,90, joten alennus on todella tuntuva! Kampanja on voimassa VAIN NYT, 17.3. klo 21 saakka, joten toimi heti, ja varmista että saat omasi, niin varmistat että “saat” myös tulevaisuudessa, voimakkaammin kuin koskaan!

Ja sitten siihen ämpäriarvontaan! Nyt on AINUTLAATUINEN tilaisuus saada omaksi tällainen Kaalimadon uniikki ÄMPÄRI, joka sisältää Kaalimadon tuotteita 69 euron arvosta 😉. Osallistu tuoteämpärin arvontaan jättämällä kommentti tuohon alle, ja muista jättää myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, niin saadaan sinut kiinni mahdollisen voiton osuessa kohdalle! Arvonnan jälkeen kaikki kommentit yhteystietoineen poistetaan. EDIT!! Arvonta on arvottu! Ämpärin tuotteineen voitti Rebekka R., ja olemme olleet yhtedessä voittajaan. Onnea voittajalle, ja kiitos kaikille osallistumisesta! Arvontaan osallistuneet kommentit yhteystietoineen on poistettu.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia