Kaupallinen yhteistyö Huono Äiti & Kaalimato. 

”Kotanamme on teini sekä nuorempi sisarus, jotka eivät ole kotonaolokehotuksen jälkeen käytännössä poistuneet kotoa lainkaan. Harrastukset on loppu, kouluun lähtöä ei ole, kavereille ei mennä – olemme siis pienessä perheasunnossamme käytännössä nelistään 24/7.

On pakko sanoa, että pitkään kestäneessä parisuhteessa pipo alkaa kiristämään ja suhde ei ole parhaimmillaan. Molempien perheen aikuisten aika menee omien töiden lisäksi lasten/nuorten ””viihdyttämiseen”” ja mä en saa tätä tehtävää tehdyksi” – kohdan ratkaisuun. Olimme erittäin huonossa jamassa mieheni kanssa ja suostuimme heti Huonon Äidin tarjoukseen testata ”jotain uutta”. Eli siis seksileluja.

Tässä ”uutta” -sanalla on todella painoarvoa, sillä olen ihan täysin kokematon tällä saralla… Elämme uusperheessä, joten elettyä elämää on molemmilla takana ja tiedän toisen olevan tässä asiassa kokeneempi. Kyseessä on tutustuminen Kaalimadon tuotteisiin, yllätän siis isännän ja osallistun. Saan mieheltä ”varsin positiivisen” (lue= yltiöpositiivisen) reagoinnin asiaan ja odotamme yhdessä pakettia.

Samaan aikaan mietimme mistä testaukseen aika ja paikka, eihän sitä sovi tulla yllätetyksi. Autotallin maalaus on varsin hyvä idea. Selitykseksi nuorisolle käy se, ovi täytyy salvata sisäkautta,  jottei tule höyryjä. No höyryjä tosiaan…


Paketin avaus jo laittaa kemiat kulkemaan ja ilmassa on jännitystä. Siinä vaiheessa, kun mies pyytää käynnistämään Satisfyer Vibresin, kuuluu suustani ”Huiii”. Tunnelma on avattu. Paketista löytyvät myös penisrenkaat, Satisfyer Pro2 ja vähän minua epäilyttävät nännipuristimet (vai olikohan se nipistimet 🙂 ). Ei, kun testaamaan!!!

Ensimmäisenä otamme kokeiluun Satisfyer Pro 2 -klitoriskiihottimen. Tunnelma on vähän jännittynyt varsinkin minun puoleltani, mutta äärettömän hyvällä tavalla. Tärinä tuntuu hyvältä ja saa aikaan tunteen lähestyvästä nopeasta orgasmista. Satisfyerissa löytyy värinän ja imuvoimakkuuden säätö, ja se on helposti käytettävissä yhdellä kädellä  joko itse käyttäen tai toisen kanssa. Voimakkuus ei nouse liian nopeasti, vaan siihen pääsee helposti mukaan. Pitkää kaavaa jään vähän odottamaan ja se onnistuu parhaiten miehen näppituntumalla. Laitteesta on kuitenkin selkeä hyöty, vaikka vähän jännittävältä untuvikosta tuntuukin. Kumppanin käyttäessä laitetta hän tarvitsee ohjausta osuakseen oikeaan kohtaan.


Penisrenkaan ilo on suurimmillaan miehen orgasmin yhteydessä. Itse yhdynnässä siitä ei ole naiselle lisäiloa, mutta miehen orgasmi kestää ja on suuremman tuntuinen.  Penisrenkaat ovat silikonisen materiaalinsa ansiosta helposti laitettavissa, vaikka kesken ”leikkien” tai otettavissa pois, jos ei tuntuisikaan hyvältä.

Penisrenkaat tulevat paketissa, jossa on montaa kokoa samassa. Kehittelemme seuraavana päivänä Kaalimadolle jatkoidean, kannattaisi myydä penisrenkaita todella pienessä koossa niin, että jokaiselle ostajalle tulee tunne: ”voi ei, mulla on niin iso, ettei edes penisrengas mene päälle.” Maailma pelastuu!


Satisfyer Vibes Mister Rabit -vibraattori on seuraavana vuorossa. Se on myös näppärä yhdelläkin kädellä, joten voit keskittyä myös partneriin. Siinä on nopeampi tehon vaihtelu ja erilaisilla sykleillä väristyksiä ja sitä voi käyttää stimuloimaan ”lisäkorvan” avulla joko edestä tai takaa oman mieltymyksen mukaan sauvan ollessa sisällä. Tai käyttää vain sauvan värinää tuomaan mielihyvää klitoriksen seudulle.

Molemmille jää fiilis, että ehkä itsetyydytys sillä itseään tutkiskellen autotallin maalauksen lomassa voisi olla tarpeen. Jätettiin se varmuuden vuoksi lataukseen vielä autotalliin.


Nänneihin laitettavaksi tarkoitetut  Fifty Shades of Grey litistimet eiku nipistimet jäivät enemmän autotallin verhojen pitimiksi tarkoitetuksi, kuin nänneihin, tämä siis vain meidän mielipide tästä asiasta 😂.

Mutta tässä ehdottomasti kullanarvoinen vinkki kaikille pitkässä ihmissuhteessa eläville: Parasta tässä kokeilussa oli meidän kahden välinen keskustelu, hyvin avoin ja haluttava. Melkein tuntuu ujolta, mutta hyvältä tavalla ja ihanalta samalla. Avoimen keskustelun tuloksena tulimme siihen johtopäätökseen, että tästä oli suhteelle suuri ilo ja hyöty. Palkinto tuli erityisesti keskinäisen luottamuksen ja erotiikan avoimuuden alueella ja siinä, miten suhteesta voi vuosien jälkeenkin löytää uutta ja todella nautittavaa. Se, mitä aikaisemmin oli ajatellut seksileluista ”kinkynä ja erikoisena” avasikin kokeilun perusteella uuden väylän löytää yhteisen kokemuksen kautta toisemme uudelleen eroottisesti. Kiitos mahdollisuudesta!

Haluatko kokeilla itse? Kaikki kommentin jättäneet nimimerkit osallistuvat arvontaan, jossa KAKSI VOITTAJAA voittaa sekä Satisfyer Pro 2:n että Satisfyer Vibes – Mister Rabbit’in. Tämän lisäksi alekoodi HUONOAITI, jolla saat 20% alennusta Kaalimadon tuotteista on voimassa 15.04.2020 asti. https://www.kaalimato.com/

Tämä on kaupallinen yhteistyö Kaalimadon kanssa.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 646 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

646 vastausta artikkeliin “Tympääntynyt pariskunta testasi seksileluja – tässä tulos!”