”Viimeisen viikon ajan olen lukenut kavereiden postauksia ja viestejä siitä kuinka koti on siistimpi kuin koskaan. Ja kuinka tulee niin vimpan päälle puunattua joka nurkka, käytyä turhat tavarat läpi jne jne jne.
Kyllä taas koen itseni laiskaksi ja huonoksi äidiksi ollessani kotona lasten kanssa, eikä siivoaminen kiinnosta pätkän vertaa. Yhtä pakkopullaa kuin aina! Ei meillä likaista ole, mutta hallittu kaaos vallitsee aina. Kotona nökötetään ja ulkoillaan paljon, leivotaan, pelataan ja tehdään kivaa yhdessä nyt kun harrastuksetkin on loppu. Silti koen itseni äärimmäisen huonoksi äidiksi koska nurkat ei kiillä, villakoirat asustelee sängyn ja sohvan alla, pyykkiä riittää yhtä paljon kuin ennenkin.

Sosiaalista elämää minulla ei ole kuin perheeni kanssa, kavereita ei voi nähdä, eikä kierrellä kaupungilla. Miksi siis tekisin kodistani vielä siivousleirin tämän ikävän tilanteen keskellä, eikö ole sallittua ottaa iloa irti yhdessä olosta ja nauttia tekemisestään tuntematta huono äiti leimaa otsassaan?”

Nimim. Laiskiainen

Tämä kirjoitus oli Teidän Ihanien Lukijoidenne avauksia – suurkiitos siitä! Ilman näitä olisimme montaa hyvää avausta köyhempiä ❤️

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Koen itseni huonoksi, koska nurkat eivät nyt kiillä”

 • Pipari sanoo:

  Olen kotona, etätöissä. En voi kesken päivää siivota enkä tehdä käsitöitä. Ruokatauolla (30min) sekä laitan ruoan että syön, koululaisilla on eri aikaan ruokatunnit- jätän ohjelappusia keittiöön.
  Ei minulla ole kuin työmatkan verran enemmän aikaa. Sen yleensä nukun.

 • Kukin tyylillään sanoo:

  Tehkööt jokainen mistä nauttii 🙂 Minäkään en ole mikään puunaaja, mutta järjestyksestä nautin. Nyt olen kotona ja sairastunut..eikä ole voimia siivota. Ärsyttää epäjärjestys, mut omatunto on fine. Pitää rukoilla, että mies siivoais töistä tullessaan.

 • Helsinkiläinen sanoo:

  Kämpänpuunaajilla on koronasta niin paha olla, että hakevat hyvää oloa somepätemisellä. Aika surullista.

  Meidän kaveripiirissä kiertää juuri päinvastainen haaste; näytä kuva, joka saa kotisi näyttämään siistiltä ja kauniilta, ja sen jälkeen näytä toinen kuva, jossa näkyy tositilanne, jossa kotisi on täysin räjähtänyt kaaos, ja tuo ensimmäinen kuva oli vain tiukasti rajattu hitunen siitä. Koska kun koko perhe on kotona yhtäaikaa, koti sotkeentuu nopeammin kuin kukaan pystyy siivoamaan.