Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Sinelli ja Cricut.

Tai siis, sen näköinen että se kuvastaa juuri sua. Tosin mikään ei estä oman naamataulun kuvan silittämistä kassiin myöskään.

Nyt on siis kyse kestokasseista, jokaisen äidin vakiovarusteesta, joita löytyy kaikilta varmasti useampaa eri laatua. On mainoskassia, muumia, ja ihan vaan mustia. Joiltakin meistä löytyy myös Huonon Äidin erityisen spessu kassi, jota aikanaan painettiin juuri teidän toivomallanne tekstillä.

Toki toiveita tuli useampiakin, ja yksi esimerkki oli aina niin suosittu ”Kysy isältä”, joten päätettiin että nyt on aika saada ihka oma kassi juuri tällä tekstillä. Että voi vaan osoittaa sitä ja jatkaa matkaa, joko vessaan syömään salaa suklaata tai suoraan ulos ovesta ostamaan sitä suklaata.

Otettiin siis suunnaksi Sinelli Helsingin Simonkadulla, ja kysyttiin Cricut-expertti Riikalta miten vaivattomasti ja nopeasti ihka oman kassin valmistaminen onnistuu Cricut Joylla. Vastaus löytyy alla olevasta videosta. (Spoiler alert, vaivattomasti ja alle vartissa!)

Haluatko sinäkin tuunata kassit, pussit, paidat ja muut omannäköisiksi helposti? Cricut Joy -leikkurilla onnistuu projekti kuin projekti, meikkipussukoista seinätarroihin, ja nyt Huonon Äidin lukijana sinullakin on mahdollisuus voittaa ikioma Joy! Kerro meille kommenteissa mitä juuri sinä askartelisit Cricut Joylla ensimmäiseksi ja olet mukana leikkurin arvonnassa!! Huono Äiti arpoo kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken yhden Cricut Joy -laitteen. Osallistumisaikaa 28.2.2022 saakka ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. EDIT! Arvonta on arvottu ja voittajaan ollaan otettu yhteyttä. Arvontaan osallistuneet kommentit yhteystietoineen on poistettu. Kiitos kaikille osallistuneille!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia