”Olen viisikymppinen nainen ja miesystäväni on saman ikäinen. Meillä menee muuten todella hyvin, mutta minua on alkanut häiritä, kun miesystäväni aikuinen melkein 30-vuotias tytär kaksivuotiaan lapsensa kanssa on asunut miesystäväni luona nyt jo reilusti yli vuoden.

Heidän piti tulla vain hetkeksi, että löytävät oman asunnon. Miesystäväni tytär ei ollut naimisissa lapsen isän kanssa, mutta asuivat yhdessä. He eivät tulleet toimeen saman katon alla asuessa. Tytär ei ole työelämässä. Asuu miesystäväni luona ilmaiseksi eikä edes aina siivoa jälkiään tai ota muutenkaan osaa kotitehtäviin tai talon kustannuksiin (sähköön, vesilaskuun yms.). Nukkuu miesystäväni parisängyssä lapsensa kanssa. Miesystävä nukkuu vierassängyssä.

Miesystäväni on jo kolmeen kertaan kehoittanut, että olisiko aika jo etsiä se oma asunto. Tytär suuttuu heti kun asiasta tulee puhe ja lähtee lapsen isän luokse päiväksi pariksi. Eli siis ovat kuitenkin yhdessä, mutta eivät voi tyttären mukaan asua saman katon alla. Minä en asu siellä, mutta olisi kiva olla myös miesystäväni luona joskus viettämässä viikonloppua. Mutta nyt se ei onnistu, kun ei ole edes sänkyä missä nukkua.

Mitä teen? Yritänkö ymmärtää vielä vai onko parempi luovuttaa? Tiedän, että oma lapsi ja lapsenlapsi ovat tärkeitä, mutta rajansa kaikella.”

Nimim. Epätoivoinen

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 26 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

26 vastausta artikkeliin “Joku roti nyt! Kauanko pitää kestää kumppanin siivellä elävää ”tytärpuolta”?”

  • Nykyään onnellinen sanoo:

    Ei ei, yli vuoden? Ja kolme kertaa kehotettu toimimaan. Tytär lienee kuitenkin terve ym koska hänellä oma lapsi huollettavana. Kyllä sanoisin jo että parisuhde tai tyttärensä hyysääminen. Koska tämä sinua häiritsee. Olen itse ollut 2 suhteessa joita aikuiset lapset sabotoivat ja ellei miehellä ole kykyä tai halua pistää parisuhdetta tämän hyväksikäytön edelle niin hän on valintansa tehnyt. Kaikkea ei voi saada.