”Elämä uusperheessä. Tämä turhauttava, 1000 palan sekava palapeli. Se joka on jo entisessä elämässä kertaalleen koottu, yhtenevistä paloista, jota sittemmin on ihasteltu ja kehuttu. Hienosti koottu, pala palalta, kaikki yhteen sopien.

Vuosien saatossa palapelin uutuudenviehätys, loisto, hiipuu.. Palat hajoitetaan, laitetaan pölyttyneenä takaisin laatikkoon ja laitetaan kiertoon. Minä löysin tuon palapelin, jo kauan sen jälkeen kun olin omani laittanut kiertoon. Pala palalta, yritän kasata pölyttynyttä palapeliä, sovittaa omia palasiani peliin, toivoen että joskus meidänkin palapeli olisi upea, jota ihasteltaisiin, pölytön ja yhtenevä.

Mutta aina, aina kun luulen saavani sovitettua uuden oman palan siihen vanhaan peliin, vanhat, pölyttyneet palat löytyvät käsistäni pyrkien takaisin omille paikoilleen. Ehkä meidän palapelistä ei tule koskaan valmista.”

Nimim. Hanski

Tämä kirjoitus on lähtetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset. 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “”Elämä uusperheessä on kuin turhauttava palapeli””

  • Uusperheellinen sanoo:

    Lakkaa yrittämästä. Jos yksin yrität muuttaa koko palettia, ei onnistu. Ei tarvita, kun yksi hankala tyyppi niin kaikki kärsii. Onnekkaita ovat ne, joiden uusperhepaletissa kaikki pystyvät ajattelemaan ja toimimaan järkevästi.