Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Helsinki Outlet.

Helsinki Outlet on säästäväiselle Huonolle Äidille tietysti jo entuudestaan tuttu, mutta koska aina on kiva saada tuoretta näkökulmaa, päätettiin katsoa miltä pääkaupunkiseudun ainoa outlet-kylä näyttää outlet-neitsyen silmin! Eli houkuteltiin nuoriso autoon lupaamalla suklaata ja kosmetiikkalöytöjä, hurautettiin kehä kolmosen kupeeseen, ja jätettiin ”testaaja” kokemaan elämys autenttisesti ilman päällepäsmäröintiä. Ensimmäinen kerta Helsinki Outletissa oli menestys, niin tunnelmassa kuin ostoksissakin, kertoo raportti:

”Helsinki-outlet ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta lähdin innolla tutkimaan mitä juuri minulle sopivia alelöytöjä löytäisin.

Liike nimeltään Home & Cook ehdottomasti kiinnitti huomioni ensimmäisenä heti sisään kävellessä. Olen suuri ruoanlaiton ystävä, vaikka arjessa ateriat koostuvatkin enimmäkseen mikrossa valmistettavista valmisruoista. Home & Cook liikkeessä oli mahtavat alennukset ammattilaiskäyttöön tarkoitetuista keittiövälineistä. Oikea ruoanlaiton ystävän paratiisi! Retro-tyylinen osittain turkoosinsininen leivänpaahdin olisi hana piristys keittiöön.

Helsinki Outletin viihtyisä ja moderni outlet-kylä Vantaalla tarjoaa laajan valikoiman myymälöitä, lastenvaateliikkeistä kosmettiikkaliikkeisiin ja suklaaparatiiseihin. Pääkaupunkiseudun ainoana outlettina tarjonta tosiaan on valtava, ja outleteille tuttuun tyyliin lisää valikoimaa tulee jopa viikottain.  Alennukset ovat tuntuvia, aina vähintään -30% ovh:sta, usein jopa -70%!

Outletissa voi viettää vaikka kokonaisen päivän käyden välillä syömässä Pizza Hutissa, ja sen jälkeen hakemassa energiat shoppailuun Espresso Housesta.

Tila on suunniteltu siten kätevästi, että vain liikkeet ovat sisällä, mutta itse ostoskylä ulkona. Turvavälejä on siis helppo pitää, ja shoppailussa on turvallinen ja silti rento fiilis.

Koronaturvallisuudesta pidetäänkin hyvin huolta. Osassa liikkeistä jaetaan maskeja sisäänkäynneillä, ja käsidesiä on jaossa jokaisessa liikkeessä sekä ravintolassa. Yleisiä koronaturvallisuusohjeita on myös isoilla tauluilla useammassa paikassa.

Ja takaisin pääasiaan – onhan suklaa siis pääasia jos mikä! Positiivisena yllätyksenä heti Home & Cook liikettä vastapäätä löytyi Lindt-kauppa. Suklaita oli sekä aikuisen että lapsen makuun. Suklaat olivat tietysti myös alennettuun hintaan, vähintään -30%, ja tila oli täytetty niillä lattiasta kattoon. Kaunis ja värikäs suklaaseinä kiinnitti huomioni, ja sisäinen lapseni pääsi valloilleen tässä oikeassa suklaaparatiisissa. Viivyin kaupassa ainakin kokonaiset puoli tuntia valinnanvaran vuoksi.

Nordic Beauty Concept x Lumene -liike oli pullollaan kosmetiikkaa hyvään hintaan. Lumene on monelle suomalaiselle ihonhoidon ja kauneuden suosikkibrändi, ja tarjolla olikin kaikkea Lumenen klassikkotuotteista uudempiin kokoelmiin ja myös muiden merkkien ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Löysin halutun kolmen tuotteen Lumenen ihonhoitokokokoelman, joka ehdottomasti lähti mukaan.

Levi’s on farkkuvalmistajien ykkösmerkki, ja Leviksen liikkeestä löytyi farkkuja, vaatteita ja kenkiä sekä lapsille, että naisille ja miehille. Löysin useammat laadukkaat farkut miellyttävään hintaan. Nyt tiedänkin mistä farkkuni tulevaisuudessa ostan.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä shoppailureissuni Helsinki Outletissa kruunasi Marimekon liike. Olen pian muuttamassa omilleni, joten minulle alennukset olivat todella tarpeen. Uskomatonta, että opiskelijabudjetillakin voi saada Marimekon astiastoa kohtuulliseen hintaan.

Uutuutena Helsinki Outletissa on lumipuisto ulkoilua ja talvihauskanpitoa varten. Shoppailupäivän päätteeksi on mukava päästää lapset pulkkamäkeen palkintona, kun on jaksanut hienosti shoppailurumban. Tai vaihtoehtoinen idea: Joku Muu voi seistä koko päivän pulkkamäessä lasten kanssa ja Sinä saat olla ostoksilla kaikessa rauhassa kenenkään sanomatta ”äiti, mennään ny jo!!”

Lumipuistossa on hurjien pulkkamäkien lisäksi myös pienikokoinen jääkenttä. Tämä ei toki ole vain perheen pienimmille, vaan aikuisetkin voivat halutessan myös hieman irroitella. ;)”

Kiinnostaisiko sinuakin shoppailun ohessa leikkihetki Helsinki Outletin lumipuistossa ja HopLopissa? Kerro meille kommenteissa mihin Helsinki Outletin liikkeeseen sinä suunnistaisit ensimmäisenä, siis HopLopin jälkeen, ja olet mukana HopLop-lippujen arvonnassa! Arvomme kaikkien Huonon Äidin kanavissa arvontaan osallistuneiden kesken 10 kahden lipun lippupakettia Helsinki Outletin HopLoppiin! Muista kirjoittaa myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 29 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

29 vastausta artikkeliin “”Ekaa kertaa Helsinki Outletissa, mutta ei vikaa””