Alennusmyynnit ovat täydessä vauhdissa. Niissä voi tehdä upeita löytöjä, mutta se ei ole helppoa! Pysy siis skarppina kaupoissa rampatessasi ja noudata näitä ohjeita!

– Älä tee ostoslistaa tai mitään muitakaan rajoituksia. Joo ehkä tarvitset harmaan villatakin, mutta kuka tietää jos tarvitset pian myös violetteja PVC-shortseja! Ihan hyvin voit tarvita, ja sitten olisi tyhmää että niitä ei olisi listalla.

– Älä aseta maksimibudjettia. Jos jotain kivaa löytyy, se ostetaan että ei sitten kaduta! Turha tässä on hintoja miettiä, alessahan nämä on! Kaikki sileeks vaan!

– Muista ostaa. Mitä enemmän ostat sitä enemmän säästät! Turha miettiä tarvitsetko jotakin, nyt kannattaa ostaa kun halvalla saa. Ajattele näin: Tämäkin glitterbody on vain 20 euroa eli käytännössä ilmainen! Tämä on ennen maksanut satasen ja nyt tämä maksaa kolmekymppiä, tämä on käytännössä ilmainen ja PAKKO OSTAA!

– Älä mieti tarvitsetko vaatetta tai minkä kanssa se sopii. KAIKKI tarvitsevat vaatteita koko ajan, pakkohan niitä on olla tai ei voi kotoa lähteä joutumatta putkaan. Ja jos vaate ei sovi minkään omistamasi kanssa yhteen, osta sen pariksi jotain! Ongelma ratkaistu!

– Kokolappu vaatteessa on vain suositus. Sillä ei ole väliä jos ihana alelöytösi on kaksi kokoa liian pieni. Koska sen saa halvalla nyt ja kuitenkin laihdut! Varmasti laihdut! Koko ajan ohenet!

– Mistä puheenollen, älä ota ostoksille mitään välipalaa tai edes vesipulloa, äläkä tietenkään käy syömässä missään. Nälkäisenä, janoisena ja hiki pitkin selkää valuen tekee parhaat päätökset! Kyllä haluan tämän pöytäliinan kaikissa kolmessa värissä ja nuo kattilat päälle! No pistä se kahvinkeitin vielä, sehän oli miinus kolkyt prossaa!

– Kahvia voit kyllä juoda. Pelkkää kahvia. Paljon. Piristyt ja ehdit ostella enemmän ja nopeammin!

– Älä ota mukaan kriittisiä kavereita tai ainakaan mitään perässävedettävää miestä. Huippulöydöt jäävät ostamatta jos joku on siinä vieressä kitisemässä ja kyseenalaistamassa. Kukaan ei tarvitse ”eikö sinulla ole jo tuollainen” -mutinaa kun yrittää tehdä ostoksia!

– Unohda vertailu. Alessa tuotteet menevät nopeasti, joten et voi jättää niitä saappaita odottamaan ja käydä toisessa kaupassa katsomassa löytyisikö sieltä kivemmat. Ehei, nappaa saappaat mukaan ja lisäksi voit käydä toisessa kaupassa katsomassa löytyisikö sieltä toiset kivat!

– Muista että turha harkinta tarkoittaa sitä, että joku muu vie SINUN mekkosi/ paitasi/ sohvasi/ tiskikoneesi. OSTA SE HETI! VIELÄ KUN VOIT!

– Säästä aikaa ostamalla vaatteet ja kengät sovittamatta. Sovituskoppijonoissa on ärsyttävää seisoskella tyhjän panttina ja tulee kuumakin. Turha myöskään tarkistaa voiko aletuotteen palauttaa. Jos ei, niin tunget sen jonnekin komeron pohjalle tai kierrätykseen.

– Unohda oma tyylisi niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin. Ehkä olet vain turhaan rajoittanut itseäsi kun et ole aiemmin käyttänyt reisitaskuhousuja tai 15 sentin korkoja? Kyllä sinä ihan hyvin voit olla reipas ulkoilmaihminen joka tarvitsee käteviä taskuja tai rotunainen ihan uusissa korkeuksissa! Miksi et muka voisi olla!

– Unohda myös lasten ja miehen koot ja mieltymykset. Eihän niillä edes omaa makua ole, osta kaikki mikä irtoaa!

– Muista myös poimia mukaan kaikki trendivillitykset, sillä ne ovat erityisen halpoja nyt! Tänne kiitos napapaidat ja verkkosukkahousut ja metallin väriset toppatakit!

– Älä usko selitystä siitä, että tuotteet ovat alessa siksi, että kukaan ei ole halunnut niitä. Tuotteet ovat alessa koska aleja on tapana pitää! Ja jos sinä haluat jotain mitä muut eivät, sehän osoittaa vain sen, että sinulla on upea yksilöllinen maku!

…tai voit kokeilla toimia juuri toisin päin!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia