Kaupallinen yhteistyö Helsingin Kaupunginteatterin kanssa.

”Yksi parhaista koskaan näkemistäni teatteriesityksistä! Aivan fantastinen Helsingin kaupunginteatterin musikaali Niin kuin taivaassa on ensinnä kokonaisuutena valtavan hyvä, koskettava, liikuttava, nenäliinoja rutistava, samaistuttava ja vaan aivan loistava. Kuin kävisi taivaassa tai jossakin taivaan kaltaisessa.

Musikaali antaa  ajattelemisen aihetta ja samalla kun ajattelee, nauttii ja tuntee, huomaa, miten upeasti puvustus, lavastus, koreografia ja näyttelijät tekevät elämäyksen yhdessä. Kun teatterista leijuu ulos ripsarit poskilla, ei voi kuin sanoa, että menkää hyvät ihmiset, menkää ja kokekaa ja nauttikaa!” – Huonon Äidin perustaja Sari

Koskettava hittimusikaali Niin kuin taivaassa sai ensi-iltansa Tukholmassa viitisen vuotta takaperin, ja nyt viimein tämä musiikin voimaa, toivoa ja elämäniloa korostava tarina nähdään myös Helsingin Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Valloittavan musikaalin suomalaiselle yleisölle tuo palkittu ohjaaja ja koreografi Jakob Höglund.

Elokuvanakin tunnettu tarina kertoo huippukapellimestarin Danielin paluusta lapsuuden kotiseudulle. Vakavasti sairas huippumuusikko haluaisi elää rauhassa, mutta hänet tempaistaan väkisin mukaan kylän yhteisöllisyyteen. Rakkauskin löytyy, vaikka sitä Daniel oli vähiten etsimässä.

Helsingin Kaupunginteatteri – Niin kuin taivaassa – Kuvassa Tuukka Leppänen – Kuva Otto-Ville Väätäinen

Elävä näyttämö vaikuttaa tunteisiin vahvasti, ja tätä upeaa musikaalia seuratessa kyyneleitä, niin ilon kuin liikutuksenkin, riittää läpi esityksen, joten nenäliinat mukaan!

Helsingin Kaupunginteatteri – Niin kuin taivaassa – Kuvassa Oona Airola ja Tuukka Leppänen – Kuva Otto-Ville Väätäinen

Päärooleissa nähdään Once-musikaalin tähti Tuukka Leppänen ja ensimmäisessä isossa musikaaliroolissaan Helsingin Kaupunginteatterissa näyttelevä, palkittu näyttelijä ja laulaja Oona Airola. Orkesterin kapellimestari on Eeva Kontu. Musikaalin ovat kirjoittaneet Kay Pollak ja Carin Pollak, ja säveltäjänä on Ruotsin tunnetuin Euroviisu-säveltäjä Fredrik Kempe. Suomennoksista vastaavat Aino Piirola (teksti) ja Maija Vilkkumaa (laulut).

Niin kuin taivaassa muistuttaa meitä siitä, että elämässä on tärkeintä läheisyys, vähintää henkinen sellainen, ja kun lähellä on tukevia ihmisiä, elämä kantaa!

Helsingin Kaupunginteatteri – Niin kuin taivaassa – Kuvassa Lumi Aunio, Inka Tiitinen, Sinikka Sokka, Tiina Peltonen, Sofia Hilli ja Emilia Nyman – Kuva Otto-Ville Väätäinen

Huonon äidin ystävänä sinäkin pääset nauttimaan tästä suurisydämisestä musikaaliesityksestä suurella näyttämöllä, sillä tarjolla on nyt erikoishintaisia lippuja Niin kuin taivaassa -näytelmän esityksiin. Erikoishintaiset liput ovat saatavilla seuraaviin esitysajankohtiin:

  • pe 19.11. klo 19
  • to 25.11. klo 19
  • la 27.11. klo 18

Toimi nopeasti, sillä kuten aina teatterissa, lippuja on tarjolla rajoitettu määrä. Tästä lippuostoksille!

Ylimmässä kuvassa Oona Airola ja Tuukka Leppänen – Kuva Otto-Ville Väätäinen.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia