Naisen pitää olla varuillaan koko ajan! Vaikka mistä voi tulla kauhistuttavia ryppyjä, tai sitten voi vaivata vaikka KAINALOVAGINA!

Tällä kertaa paneudutaan siihen, miten voit ehkäistä ryppyjä suun ympärillä!

Nämä kahdeksan asiaa aiheuttavat ryppyjä suun ympärysiholle:

1. Tupakointi

Tupakointi aiheuttaa ryppyjä kaikkialle ja on epäterveellistä. Jos pelko rypyistä suun ympärillä saa sinut lopettamaan, erinomaista. Vaikka rypyt eivät hetkauttaisi, kannattaa sitä lopettamista siltikin harkita. Mutta kyllähän sinä sen itsekin tiedät.

2. Aurinko

Aurinkokin rypistää kaikkialta. Muista suojakerroin äläkä ehdoin tahdoin ota aurinkoa, ainakaan puolen päivän aikaan, pitkään ja usein.

3. Hymyileminen

Nyt kannattaa harkita tarkkaan, että oletko mieluummin kurttuinen ja iloinen kuin rypytön ja hymytön? Vastaus on varmaan aika helppo!

4. Viheltäminen

Vihelteletkö hommissasi kuin Lumikin kääpiöt? No sinulla on varmaan kivaa puuhaillessasi, joten kannattaa ehkä jatkaa samaan tapaan. Jos taas viheltelyharrastuksesi liittyy siihen, että vislailet kuumiksille, se kannattaa ehkä lopettaa…


Kuva Tomas Salas, ylin kuva Vinicius Amano.

5. Pureskelu

Roskaromaanien mukaan huulten pureminen on seksikästä. Tiedä sitten, ennemmin sitä tulee tehtyä hermorauniona stressatessa kuin seksipuuhat mielessä. Yritä relata, olipa kyseessä sitten stressi tai väkinäinen yritys vaikuttaa sexyltä!

6. Töröttely

Jonkin aikaa sitten oli muodissa ottaa itsestään pusukalailmeselfieitä, niin kutsuttuja duckfaceja. Jos tämä on jäänyt sinulle päälle ja kuvaat satoja selfieitä päivässä, kenties rypistymisen uhka on todellinen!

7. Kuivuminen

Sisäisesti ja ulkoisesti kuiva iho näyttää kurttuiselta. Juo tarpeeksi vettä ja kosteuta ihoasi jos se on kuiva. Monet vannovat silmänympärysvoiteen käyttämiseen myös huulten ympärille.

8. Imeminen (pillin)

Jatkuva imeminen voi aiheuttaa ryppyjä suun ympärille. Huomaa, että tässä puhuttiin pillistä kahdella ällällä, emme tiedä onko vaikutus sama kaikkia asioita imiessä..?

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia