Kukapa ei haluaisi näyttää nuorelta? Ainakaan kukaan ei halua näyttää ikäänsä vanhemmalta! Mutta miten näyttää nuoremmalta? Onko siihen oikeasti olemassa kikkakolmosia?

Kyllä on!

Keräsimme vinkkejä siihen, miten voit näyttää nuorelta – heti!

Vaatteet

Vaatteet paljastavat kantajansa iän aivan säälimättömästi. Jos haluat näyttää nuorelta, sinun pitää hankkia nuorisolaisvaatteita! Väijy nuoria kadulla ja katso kuinka he ovat pukeutuneet. Käy nuorison suosimissa vaateliikkeissä.

Tärkein huomio on kuitenkin seuraava: vanhan ihmisen tunnistaa siitä, että hän on PUKEUTUNUT MUKAVASTI. Meillä aikuisilla on tarpeeksi vaatetta päällä, takki kiinni, käytännölliset kengät ja pitkät kalsarit. Nuoriso keskittyy mukavuuden sijaan näyttämään hyvältä. Siihen sinunkin tulee pyrkiä jos haluat olla nuoren näköinen!

Ole tarkka myös hienovaraisista vihjeistä. Ei riitä, että laitat päähäsi lippalakin. Se täytyy olla päässä juuri oikealla tavalla. Tarkista myös, kuuluuko lippaa tällä viikolla taivuttaa vai ei.

Asenne

Nuorekas asenne vaatii kahta asiaa: sitä että et välitä mistään ja sitä että välität kaikesta. Tästä ristiriidasta syntyy nuorekas hehku! Muista ajatella itseäsi ensimmäisenä. Vanhat ihmiset huolehtivat aina muista, kuten lapsistaan yms.

Meikki

Meikillä voi todellakin vaikuttaa siihen, miten nuorelta näyttää. Mutta ole tarkkana! Sinun täytyy meikata kuten nuoret tytöt ja naiset nykyään, ei sillä tavalla kuin sinun nuoruudessasi 1800-luvulla meikattiin! Unohda viivakulmat ja ruskealla rajatut huulet. Nyt pitää olla tuuheat kulmakarvat brows on fleek ja joka puolella contouria ja korostusväriä! Katso Youtuben meikkivideoita niin opit!

Hiukset

Käytkö tasaisin väliajoin kampaajalla ottamassa sävyn ja leikkauksen? Sellaisen, jonka pitäisi sopia piirteillesi ja antaa valahtaneille kasvoillesi ”kohottavaa” vaikutelmaa? EI TOIMI!

Peru kampaajakäyntisi, anna kaverin leikata hiuksesi ja värjää niitä itse markettiväreillä. Vähän turhan räväkät värit ovat parhaita: musta, tumma ruskea tai kirkas punainen – hillitty sävy on aikuismaisen väsynyt ratkaisu, älä tyydy siihen.

Ruokavalio

Älä ota töihin evääksi mitään itse väsäämiäsi tai luomuputiikista ostamiasi kvinoasalaatteja. Roiskeläppäpizzat ja karkkipussit antavat nuorekkaan vaikutelman.

Juoma

Unohda tuhdit punkut ja pienpanimoiden hapanoluet. Jos haluat näyttää nuorelta, sinun pitää juoda makeaa ja helposti juotavaa alkoholia. Etsi kaupasta josko siellä olisi ns. limuviinoja. Muista ottaa kassalla valmiiksi henkkarit esiin ja näyttää niitä kassalle pyytämättä!

Parasta lienee unohtaa alkoholi kokonaan. Eihän nykynyuoriso juo! Osta sen sijaan energiajuomaa, ja paljon. Kun litkit sitä sammiokaupalla, sinusta tulee nuorekkaan energinen ja pirteä.

Harrastukset

Mitä tahansa teetkin, muista kuvata se someen.

Kulttuuri

Kuluta sellaista kulttuuria, joka on somessa.

Tavat

Jostain syystä purukumin mässyttäminen yhä liitetään nuoruuteen. Muista mäiskytellä purkkaa koko ajan. Kun et enää jaksa jauhaa, liimaa purkka esim. pöydän alle sen sijaan että ottaisit sen hienovaraisesti suustasi ja käärisit paperiin, minkä jälkeen veisit sen roskiin. Keski-ikäistä touhua, lopeta heti!

Muista myös syljeksiä ympäriinsä, varsinkin bussipysäkeillä ja vastaavissa paikoissa.

Samalla kun syljet ja jyystät purkkaa, kuvaa itseäsi videolle koko ajan. Muista, että kuvatessa PITÄÄ HYMYILLÄ. Hymy sekä nuorentaa että on nyt in. Ei nuoriso harrasta mitään goottigrunge-synkistelyjä enää nykypäivänä! Sitä paitsi vanhan ihmisen on AINA tunnistanut nyrpeästä ilmeestä.

Suhteet

Pakota lapsesi kutsumaan sinua etunimellä tai keksimälläsi nuorekkaalla lempinimellä, esim. Canna tai Mirccu. Ei mitään äitiii- tai varsinkaan mummooo-huuteluja julkisella paikalla!! Anna kaikkien ymmärtää, että olet seurassasi olevien lasten sisko tai lapsenvahti.

Onko sinulla lisää vinkkejä? Kerro kommenteissa!

Burnout olikin mahdollisuus

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 8 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

8 vastausta artikkeliin “Miten näyttää nuorelta?”

 • Keski-ikäinen tantta sanoo:

  Kohdat Ruokavalio ja Juoma meni tässä nyt ihan väärin. Roiskeläpät, karkit ja limuviinat on niin last seasonia.
  Nuorena täytyy ilmaista omaa ideologiaa ja pelastaa maailma olemalla syömättä punaista lihaa tai syödä täysin vegaanista ruokaa ja juoda vain kombuchaa ja kookosvettä.

 • Tosikko86 sanoo:

  Otsatukka ja pipo. Aina kun palaan tähän stailiin, kysytään papereita.

 • Vivian sanoo:

  Kulkuvälineet tietenkin.. ulos homeiset saabit ja rollattorit, nyt kehiin sähkö- potkulaudat, rullaluistimet tai oikeastaan mitä vaan jossa henki menee helposti. Luut kun on nuorena kulutus tavaraa, kipsi on vain cool kun siihen töhrii jotain ja muistaa kertoa minkä extreme harrastulsen parissa sen sai..

 • Nuorekas mummo sanoo:

  Hahah, ihana!

 • Mia sanoo:

  Kasvata pitkä liimatukka keskipään jakauksella. Hanki peiliarskat ja mopoauto. Mopoauto on muuten tosi kätevä kulkine kaupungissa… Niin kauan kuin niitä vielä on saatavana 😂

 • Korvatulpat, kiitos sanoo:

  Muista viljellä sitä v-alkuista sanaa joka väliin. Jos haluat kuullostaa teiniltä.

 • Puutarhamutsi sanoo:

  Toinen tyttäreni on omaksunut käyttämään minusta nimitystä ”sisko” ollessamme esim.laivalla. 😀 Tämä siis alkoi humoristisena juttuna ja meidän perheessä todellakin nauretaan.Pakko myöntää teinien kanssa joitakin ”tapoja” saattaa jopa itsekin käyttää. 😀

 • Maca sanoo:

  Avioliitossa eläminen on niin keski-ikäistä, jos et halua potkaista miestäsi ulos, kerro ainakin kaikille parisuhteestasi uteleville että on mulla yhden tyypin kans vähän säätöä.