Muumimamman kotiapulaisen Miisan muumimuki julkaistiin vasta ja me samaistutaan täysillä! 😍 Mukin idea on ylistys kaikille oman (perhe)elämänsä kotiapulaisille! Pyykkäreille, pesijöille ja nenän niistäjille! Arkeen kuuluu saippuakuplia mutta saa kuulua myös skumppakuplia, joten arvotaan uutuusmuki ja uutuussuklaata!! Yksi onnekas voittaa mukin ja suklaat, eli saa ryystää kahvia ja syödä suklaata samalla kun pyykkää ja niistää neniä. Hurraa!!⁠ ⁠


Arvontaan osallistut kommentoimalla tuonne alas kommenttina lempikotiaskareesi! Koska tiskivuorten takaa ei aina heti ehdi reagoida, niin pidetään arvonta voimassa reilun viikon verran, eli arvotaan Miisamuki ja Skumppasuklaata perjantaina 28.2.2020. Ehtii kaikki halukkaat varmasti osallistua, vinkkaa kaverille kans!

EDIT! Arvonta on suoritettu ja voiton vei Anne L.! Kiitos kaikille osallistujille!!

© Fiskars Finland Oy Ab

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 635 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

635 vastausta artikkeliin “Voita muumimuki ja skumppasuklaata!!”