Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Change Lingerie.

Joko sinulle on kevättä rinnassa? Tai molemmissa rinnoissa? Lisääntyvä valo piristää paitsi mieltä myös ihan koko kroppaa, ja kevätkroppa kaiken kokoisena ansaitsee rakkautta ja hemmottelua. Uudet alusvaatteet kohottavat niin mielen kuin rinnatkin suorastaan nextille levelille!

Jos kysytään meiltä, naapurilta, tai keneltä tahansa naiselta, rintaliivien sovitus ei kuitenkaan välttämättä ole se piristävin osuus vaatehankintoja. Ja siihen on syynsä: kahdeksan naista kymmenestä ostaa tietämättään väärän kokoisia rintaliivejä. Kun peilissä pursottaa, tursottaa ja paukkuu, mieliala laskee väistämättä.

Jokainen kroppa on myös muodoiltaan erilainen, ja kaikki rintaliivimallit eivät sovi kaikille rinnoille ja muodoille. Full Support -liivit esimerkiksi antavat maksimaalista tukea ja kohotusta, mikä tekee niistä täydellisen valinnan suuremmille rinnoille, kun taas usein pienille tai keskikokoisille rinnoille sopiva Balconette mallin liivi kohottaa rintoja kevyesti ja antavaa rinnoille kauniin, pyöreän muodon.

Oikean kokoisten liivien etu ei jää pinnalliseksi: Huonosti istuvat liivit tuntuvat ikäviltä ja voivat aiheuttaa niska- ja hartiavaivoja, sekä ryhtiongelmia. Myös päänsärky voi olla oire huonosti istuvista liiveistä. Jokainen nainen ansaitsee siis oikean kokoiset liivit ja Change Lingerien 88 rintaliivikokoa A-M kupilla takaavat täydellisen istuvuuden ihan jokaiselle. Sano hyvästi epämukaville rintaliiveille ja toivota tervetulleeksi täydellinen istuvuus!

Changella on nyt sunnuntaihin 27.2. saakka erikoistarjous Club CHANGE jäsenille – kaksi alusvaatesettiä yhden hinnalla. Viikonloppuna kannattaa siis lähteä shoppailemaan juuri oikean kokoisia alusvaatteita. Juuri sen oikean koon löytymisessä auttaa muuten Changen kokolaskuri, tai voit suunnistaa lähimpään Changen liikkeeseen, jossa saat ammattimaisen liivisovituksen ja myyjä osaa mittaamisen lisäksi neuvoa oikean liivimallin valinnassa. Saat myös taatusti aina henkilökohtaista palvelua.

Koska Huono Äiti ❤️ oikeankokoisia liivejä, arvotaan yhdelle onnekkaalle Huonon Äidin ystävälle vapaavalintainen alusasusetti! Kurkkaa Changen laajaa valikoimaa tästä ja kerro meille kommenteissa suosikkisettisi, niin olet mukana! Kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi vapaavalintainen Changen alusasusetti. Voitto noudetaan lähimmästä Change Lingerie -myymälästä, ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Osallistumisaikaa on 13.3.2022 saakka. EDIT! Arvonta on arvottu ja voiton vei Heidi S. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 113 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

113 vastausta artikkeliin “Väärän kokoisia rintoja ei ole olemassakaan!”