Jäikö taas se dieetti ja kesätreeni aloittamatta? Jännittääkö kenties rannalle meno? Ei hätää! Sen sijaan, että jäät neljän seinän sisälle, voit lähteä rohkeasti hiekkarannoille näiden niksien avulla!

Niksi 1 a b ja c: Se on sun kroppasi ja sun rantapäiväsi ja sun  bikinisi – se kuuluu vain sulle ja muut keskittykööt kaivamaan hiekkaa omasta p… eiku navastaan! 

Ja tässä pari virallista ohjetta:

 1. Hoida ihosi kuntoon ennen rannalle lähtöä. Kuori ja rasvaa, sheivaa jos SINÄ tykkäät. Voit halutessasi laittaa vaikka hieman itseruskettavaa, kunhan osaat sitä laittaa. Näytät heti paremmalta, kun ihosi on tasaisempi. Jos haluat viedä kesäkroppasi seuraavalle tasolle, piirrä itsellesi huultenrajauskynällä vatsalihakset! Saat takuulla kehuja ja kysymyksiä (olemattomista) salitreeneistäsi.
 2. Osta oikean kokoiset bikinit. Kun seisot vaatekaupan hyllyjen välissä, ota käteen sen kokoinen asu, mikä sopii sinulle. Älä edes yritä ostaa sen kokoista bikiniä, minkä toivoisit mahtuvan. Pienempi bikini ei pienennä sinua, vaan tekee olostasi epämukavan. Jos bikinit eivät tänä kesänä ole juttusi, osta se yksiosainen uimapuku.
 3. Valitse rantakaverisi huolella. Olet saattanut joskus lähteä lenkille heikompikuntoisen kanssa, jotta tuntisit itse olosi urheilulliseksi. Sama pätee ulkonäköön. Kun loikoilet auringon alla ja luet itseksesi hyvää kirjaa, ei seuran tarvitse parasta ollakaan. Pohdi siis, haluatko mukaan sen hauskan fitness- ystäväsi, vai kutsutko mielummin naapurisi, jonka kanssa tuli vietettyä liian monta leivontailtaa?

  Kuva Massimo Sartirana. Ylin kuva Lauren Richmond.

 4. Hanki itsellesi treeniseuraa. Vaikka et ehkä aloittanutkaan kesädieettiäsi ajoissa, vielä ehdit treenata loppukesäksi. On aivan sallittua ostaa vuoden mittainen salijäsenyys, ja käydä siellä kaksi viikkoa kesällä.
 5. Vältä suolaista ja rasvaista ruokaa. Nämä nimittäin turvottavat ja voi tehdä olosi tukalaksi. Jos rannalle meno jännittää, erinomainen niksi on juoda viiniä iltaa ennen rantapäivää. Tämä kuivattaa kehosi yöllä ja heräät aamulla huomattavasti pienempänä!
 6. Jätä tukka auki. Kun hiuksesi hulmuavat, ne kiinnittävät huomiota pois kropastasi. Voit vaikka värjätä hiuksesi dramaattisen värisiksi tai leikata uuden tyylin, jotta efekti on vielä vaikuttavampi.

  Kuva Anna Demianenko.

 7. Hae drinkki heti rannalle saapuessasi. Tunnet olosi 100% seksikkäämmäksi hyvän cocktailin jälkeen. Saatat samalla kerätä viimeinkin riittävän rohkeuden rupatella rantavahdille.
 8. Suosi uima-allasta, merta tai järveä, jos et näiden vinkkejen jälkeen vieläkään tunne olevasi rantakunnossa. Mene sen verran syvälle, että vesi peittää kaiken vatsasta alaspäin. Näytät taatusti hyvältä, etenkin jos satuit pukemaan päällesi push-up bikinit.
 9. Muistathan onnistuneen rantapäivän jälkeen palkita itsesi herkkuruoalla. Olet sen ansainnut.

Lähde.

Miten sinä varmistat upean rantakropan?

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia