Muistatko vielä pissaorgasmin? Sehän ei ollut mikään ruiskahteleva seksiorgasmi, vaan helpotuksen tunne pissatessa silloin, kun on joutunut pidättelemään oikein kauan.

Naiset raportoivat, että pissaorgasmissa kokee muun muassa kananlihalle menoa, mutta lääkärit tietysti torppaavat tämän sanomalla että älä nyt hyvä nainen pidättele turhan päiten vaan käy vessassa kun pitää.

Pissaorgasmin hengessä voi kuitenkin kokeilla muita vaihtoehtoisia ”orgasmeja”. Periaate on sama: ensin pidättäydytään jostain ja sitten lopulta nautinnollisesti toteutetaan kyseinen asia.

Kokeile vaikka näitä:

Burgeriorgasmi

Elä viikon verran fennovegaanisella raakaruoalla. Tiedäthän, nokkosta ja höyrytettyä lanttua ja niin edelleen. Kun lopulta tuntuu että et kestä enää, mene ravintolaan tai pikaruokapaikkaan ja tilaa burgeri. Nauti kun rasva valuu pitkin suupieliäsi!!!

Rintsikkaorgasmi

Valitse päälle oikein tiukat rintsikat, mielellään juuri niinä päivinä kun olet tosi turvonnut ennen menkkoja. Tehosta vaikutelmaa syömällä suolaista ruokaa ja juomalla liian vähän vettä. Tunne kuinka rintaliivisi pureutuvat nahkaasi ja uppoavat ihoosi. Lopulta illalla kotona riisu ne…aaaaaah mikä helpotus ja vapauden tunne!

Kahviorgasmi

Juo illalla pullollinen viiniä, valvo myöhään ja laita herätyskello soimaan niin että et ehdi nukkua tarpeeksi. Nouse reippaasti ylös mutta älä juo kahvia. Mene töihin, kuuntele pomon ja kollegoiden ja asiakkaiden valitusta silmät väsymyksestä kirvellen ja päänsärky taukoamatta jyskyttäen…mutta älä juo kahvia!! Vasta kun näkö ja ehkä tajukin tuntuu lähtevän, hae kupponen. Mieluiten jotain oikein hyvää kahvia ja tuplashotilla, mutta perussumppi kelpaa sekin. Ja siemaise…tunne kuinka kofeiini syöksyy suonissasi ja tekee zombiolemuksestasi jälleen ihmismäisen!

Kännyorgasmi

Anna puhelimesi akun loppua kesken päivän. Mieluiten silloin, kun odotat jotain oikein tärkeää viestiä. Älä lataa puhelinta. Älä yritä lukea viestejäsi tietokoneen kautta. Sinnittele. Mieti viestiä jota odotat. Mieti sitä, kuinka missaat kaiken somessa. Vello siinä olossa, että et pysty lataamaan upeita valokuviasi instagramiin. Lopulta kotona kytke puhelin kiinni laturiin ja käynnistä se! Oi autuutta kun viestit alkavat pompahdella näytölle!

Sänkyorgasmi

Valvo edellisenä iltana myöhään tai vaihtoehtoisesti valvo miltei koko yö esimerkiksi lapsen oksennustaudin takia. Herää siitä huolimatta hyvin aikaisin. Pysy koko päivä liikkeessä: käy treenaamassa, syö lounas työpöydän ääressä, siivoa, käy kaupassa ja muilla asioilla, ulkoiluta koira, pese pyykkiä ja ripusta pyykit kuivumaan, maksa laskut, soita äidillesi, kampaa täitä lasten hiuksista, huomaa että maito on loppu ja lähde uudelleen kauppaan. Viimein, illan laskeutuessa anna periksi särkeville jaloillesi, sumuisille aivoillesi ja loppumattomalle uupumuksellesi ja asetu sänkyyn. Pehmeää, ihanaa! Lo-pul-ta-kin lepoa!!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Unohda pissaorgasmi, nämä ovat vielä nautinnollisempia!”

  • Hertta sanoo:

    Tää sänkyorgasmi on hyvinkin tuttu. Sen vaan voi torpata se oma mies, joka sänkyyn kaatuessani odottaa levottomana valmiina ja alkaa vielä kihnata viereen, että eiks voitais vähän sillee. Sitä vitutuksen määrää ja nautinnon piloille menoa ei sanat riitä kertomaan. Tilannetaju miehellä täysin hukassa. Ja kun sanon, että en TODELLAKAAN jaksa, aito hämmästys ja loukkaantuminen paistaa miehen kasvoilta. Argh!!