Menikö vähän överiksi suklaansyömisen kanssa pääsiäisenä? Tuliko syötyä yllätysmunia? Kenties mässättyä muutama suklaapupu? Ja suklaatipu kanssa?

Ehkä pistit ääntä kohdin muutamia Mignon-munia? Ehkä söit niitä pieniä ruohomunia myös?

Kenties konvehtejakin tuli syötyä? Virpojilta yli jääneitä suklaapatukoita? Oliko pääsiäispöydässä suklaamoussea tarjolla?

Älä huoli, sellaista se pääsiäisenä helposti on. Ihan normaalia.

Pääsiäisen suklaansyönnistä ei tarvitse ottaa stressiä tai painetta. Toimi ihan rauhallisesti, niin tilanne kyllä järjestyy.

Noudata seuraavia ohjeita tarkasti:

Ihan ensin kannattaa käydä kaapit ja muut jemmat läpi, että onkohan niissä vielä suklaata jäljellä. Ehkä johonkin ylähyllylle on jäänyt? Tsekkaa myös rairuohon joukosta, sinne jää helposti niitä pieniä suklaamunia. Kökkiikö jossain vielä syömätön suklaapupu?

Kerää armottomasti kasaan joka ikinen jäljelle jäänyt suklaamuna ja -patukka ja -konvehti.

Jos näitä ei löydy, ratsaa käärepaperit ja vastaavat. Jos paneudut kunnolla, käyt läpi myös roskiksen. Huomaa, että yllätysmunien sisällä olevaan muovipalleroon jää usein suklaata kiinni.

Kun olet kerännyt kaiken asunnosta mitenkään löytyvän suklaan, asetu mukavasti ja nauti! Taas on pääsiäistä selvitty ja nyt voit hengähtää hetken ja syödä loput suklaat! Hyvä sinä!

Jos taas et löydä asunnosta yhtään mitään, suuntaa kaupoille. Tuurilla saat suklaamunat reippaalla alennuksella!

P.S. Näillä kätevillä vinkeillä saat ihan uudennäköisen vartalon!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Tuliko syötyä pääsiäisenä liikaa suklaata? Toimi näin!”

  • Poppana sanoo:

    Olin erityisen ovela ja sulatin loput pääsiäisherkut muffinsitaikinaan. Nyt voin ilman syyllisyyden häivääkään nostaa jalat pöydälle ja imuroida muutaman kuppikakun kitusiini.