Äiti mikä täällä haisee? Ei mikään… Ei kun ihan oikeesti, ihan kuin jonkun jalat?! Shhh!!

Kukaan ei puhu tästä julkisesti, mutta totuushan on, että naiset hikoilevat – ja haisevat – ja paljon!

Eihän sitä muistanutkaan kylminä kesinä, että millaista kuumassa säässä hikoilu voi olla ja mitä kaikkia hien alalajeja on olemassa!

Kuten:

Jalkahiki: Jalka lipsuu kengässä kun hikeä erittyy niin paljon. Haju on tyrmäävä, varsinkin kun kengät ottaa pois jalasta. Ja ne on pakko ottaa välillä pois jalasta, kun muuten tuntuu siltä että kävelisi vesilammikossa. Silläkin riskillä että haju on niin kova että kaikki alle 20 kiloiset elämänmuodot pyörtyvät.

Tissihiki: Mitä isommat tissit, sitä enemmän tissihikeä. Mutta pienempitissisetkään eivät ole siltä turvassa. Tissihikeä kertyy varsinkin tissien alle, mutta toki myös väliin. Pahoista hajuista puheenollen, jos et tiedä miltä haisee tissien ja mahamakkaroiden välissä hellesäällä marinoituneet rintaliivit, älä selvitä asiaa. Vaikea sanoa mitä se ödööri oikeastaan edes on…kuollutta ihoa, hikeä, likaa, rintsikoihin tipahtaneita sipsien muruja…ehkä parempi että ei mietitä tarkemmin!


Kuva Ethan Weil.

Nivushiki: Tämä tunnetaan myös vähän törkeämmällä nimellä, mutta jätetään se nyt sanomatta ääneen. Se pitää paikkansa, että näin seksihelteellä on pikkarit märät koko ajan, mutta ei sillä tavalla kuin innokkaat herrasmieslukijat toivoisivat! Sen sijaan olo on sellainen, että ei ole varma alkoivatko menkat kunnon niagaravuodolla vai onko oikeasti peppuvakoni näin hillittömän hikinen?!

Naamahiki: Naisethan eivät hikoile vaan hehkuvat, vai miten se meni? Buahahahaa! Naiset todellakin hikoavat. Naamasta. Virtoina. Pisaroilla huulen päällä ja silmiin valuvina noroina silmiin niin että hyvä jos eteensä näkee! Ai menitkö laittamaan meikkiä ennen uloslähtöä? HUONO IDEA. Kaksi sekuntia ja näytät siltä kuin kaksivuotias olisi meikannut sinut ja sen jälkeen olisit itkenyt kuin sydänsuruista kärsivä teini-ikäinen.

Hiushiki: Jos olet paksutukkainen, luulet kuolevasi lämpöhalvaukseen koska tuntuu siltä että päässäsi pesisi lämpöpatterin päälle asettunut minkkiperhe. Jos olet ohuttukkainen näytät koko ajan Klonkulta. Kukaan ei voi voittaa. Paitsi kaljut, mutta heillä hiushiki siirtyy suoraan naamahieksi.

Kainalohiki: Klassikko! Läntit kainaloihin! Tyrmäävä lemu! Sheivaamista! Dödöjä! Talkkia! EI MITÄÄN APUA!!!

Polvitaivehiki: Jep, tämä on asia joka on oikeasti olemassa. Et tajua sitä ennen kuin on tarpeeksi kuuma, ja sitten yhtäkkiä huomaat vaikka kaupassa seisoessa että jotakin märkää valuu sääriäsi pitkin. Siinä vaiheessa iskee kevyt paniikintaipainen. Pissasinko housuun? Onko tämä lapsivettä? MISTÄ tämä neste tulee?! Mutta älä huoli. Se tulee POLVITAIPEESTA.

Ihaninta tietysti on, että kaikki tämä hiki imeytyy alusvaatteisiin ja mekkoihin ja sortseihin ja aiheuttaa nolostuttavia läiskiä. Eihän niissä oikeasti mitään noloa ole, kaikilla meillä on kuuma ja toivottavasti toimivat hikirauhaset, mutta silti…

Jos et samaistunut tähän juttuun, olet ilmeisesti niitä tukka ojennuksessa ja silitetyssä valkoisessa pellavamekossa eteerisenä leijuvia mysteeriolentoja. Paljasta salaisuutesi kommenteissa!!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 19 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

19 vastausta artikkeliin “TOTUUS naisten hikoilusta!!”

 • Ihku sanoo:

  Mistä sais ostettua naisten hikisiä sukkia ja pikkareita omiin eroottisiin hetkiin…

 • Nimetön sanoo:

  Näin miehenä voin sanoa että naisen jalkahiki ja nivushiki on erityisen kiihottavaa ja tuoksu on ihana ,voisin makustella kuumana kesäpäivänä saa etupään sykkimään …

 • Sartsa70 sanoo:

  Me työkaverin kanssa puhutaan usein myös näistä hikihommista.
  On siis:Pi-hi,Ti-hi,Ka-hi,Pe-hi ja Na-hi mm.😉

 • Entinen haisunäätä sanoo:

  Suolasaippua auttaa siihen, että hiki ei haise – siis oikeasti!

 • Hannele Korpela sanoo:

  Se tissihiki, mielestäni se haisee vähän happamalle maidolle. Johtuisko siitä, että se sijaitsee siellä maitobaarien alapuolella. Ja mikäpä mukavampaa, kun kesällä istut tummalla kalusteella ja ylös noustessasi istumessa on sellainen märkä viiva, kun alapääsi on hikoillut siinä aikansa. Joskus tää elämä on vaan niin syvältä, hikineen päivineen.

  • Nimetön sanoo:

   Minusta se tissihienhaju on hiivamainen, jossain englanninkielisessä ohjelmassa näin todettiin, meille ylipainoisille naisille. Tottahan se on, pahalta haisee, kuin leivontahiivalta. En muista että nuorena laihana olisin sille haissut.

  • Nimimerkki* sanoo:

   Mikä auttaa happaman maidon hajuiseen rintavakoon?

 • Llm sanoo:

  Kainaloista hikoillen vähäsen ja jos treenaa niin silloin kaikkialta.

 • Pia sanoo:

  Sokerointi helpottaa kainalo hikeä ja pilluhikeen…suosittelen….

 • Hiki-Iita sanoo:

  Kaikki löytyy, myös selkä ja kyynärvarsihiki… Aluspaita imee isommat hiet ja päälipaita pysyy kuivana. Siihen en ole keksinyt patenttia miten estän hien siirtymisen istuessa penkkiin, jolloin ylösnoustessa ei tarttis hävetä että ’en pissannut tuohon, se on vain hikeä’ 🙈🙈

 • Hikinen latino sanoo:

  Silmäkuoppahiki, just! Ihan kaikkein kauhein hiki, mutta onneksi hajuton sellanen;D Naisihmisenä kasvoista hikoominen on kyllä suoraansanottuna persiistä, on aina kuin hikinen latino vaikka kuinka naamaasi huljuttelisi kylmällä vedellä…

  Mutta se onni on itsellä, ettei hikeni haise, oikeesti ei haise, ikinä;D Tai ehkä haisisi jos ei kävisi viikkoon pesulla…

  Repesin ihan tyysti tosta hiushiestä…minkkiperhe lämpöpatterin päällä tai tukka ku Klonkulla, auts;D

 • Tintin sanoo:

  Näin pyöreälle ihmiselle kuin minä on hikeä jokaisen ihopoimun välissä. Varsinkin alavatsamakkaran alla, jos tähän vielä tulisi vaihdevuodet en tiedä miten selviäisi. Sitä luulisi että tällä hikoamisella ei olisi enää nestettä missään, mutta kyllä sitä ihme kyllä riittää.

 • Anu sanoo:

  Ainakin kainalo-, nivus- ja tissihikoiluun kannattaa kokeilla talkkia. Vauvatalkki käy ja perustalkkia apteekista saa muutamalla eurolla. Ja varpaiden väliin myös käy talkki.

  • Hiksa sanoo:

   Auttaahan se talkki sen muutaman minuutin, mutta valuu sekin pois kun kunnolla hikoilee. Itse hikoilen todella runsaasti ja herkästi kun normaalilämpö on sellainen alemman puoleinen, ja iän myötä pahentunut. Uiminen on ihanaa liikuntaa kun siinä ei hikoile!

 • Anni sanoo:

  Yöhiki. Enkä nyt puhu vaihdevuosista, vaan siitä, että aamulla nainen herää litimärästä, lievästi kompostinhajuisesta sängystä. Lakana on kiertynyt harmaaksi mykkyräksi jalkopäähän. Tyynyt laadustaan riippumatta ovat kosteita klumppikasoja. Kaikki edellä mainitut ja muutama muu hiki on iskenyt.

  Raivostuttavinta on, että samaan aikaan saman sängyn toisella puolella mies nukkuu kaikessa rauhassa täkki naaman yli vedettynä. Eikä ole hiki.

 • Tiedosta kiitollinen sanoo:

  Kyynärtaivehiki. Silmäkuoppahiki. Mikä se nivushien toinen nimi on? Kiinnostaa.

 • Marppa sanoo:

  Naama- ja hiushiki osu ja uppos!! On tää hienoo olla nainen ja hiota niin valtavasti :/

 • mävaan sanoo:

  Tosta unohtu selkähiki. Se, kun tuntee vuonon selässään ja paita on jatkuvasti selästä märkä.

 • Hikitissi38 sanoo:

  Ja meneppä vähän liikuntaa harrastamaan niin ei ole pelkkä hikoilu riesana vaan myös saunamiehenperse eli punainen naama.