Unohda Pirkkaseksi, nyt harrastetaan Prismaseksiä!

Ai mitä?!

Pirkkaseksi on kotvan aikaa sitten lanseerattu termi, joka tarkoittaa arkista perusseksiä. Sellaista nopeaa, tavallista, ehkä tylsääkin. Pirkkaseksiin ei kuulu sukkanauhavyöt eikä hierontaöljyt, ei kutittelyhöyhenet eikä piiskat, ei kermavaahdot eikä hempeilyt kynttilänvalossa. Monet ylistävät sitä ja asiantuntijatkin hehkuttavat, että Pirkkaseksi se suhteen koossa pitää.

Pirkkaseksillä voi olla paikkansa, mutta moni on myös sitä mieltä, että eihän se nyt riitä. Arkena voi ehkä elää Pirkkaseksillä, mutta joskus on saatava jotain erikoisempaa.

Esimerkiksi Prismasta.

Nyt nimittäin tulee Prismaseksi, kerrottiin Ilta-Sanomien jutussa.

Kyseessä on siis nimensä mukaisesti Prismassa harrastettu seksi. Vaikka orgasmi hoituu kätevästi ostosten ohella, Prismaseksi ei ole niin arkista kuin Pirkkaseksi, sillä kukapa sitä ostoksilla kovin usein päätyisi lemmiskelemään? Paikka on ehkä arkinen, mutta turha arkisuus karisee jännityksen myötä, voisi olettaa!

Mutta onko Prismaseksissä mitään pointtia? Tuoko jännitys seksiin jotain lisää? Pystyykö samalla bongaamaan hyvä tarjouksia? Testasimme!!

Ei siis muuta kuin vierailemaan Prismaan ja siellä käyttötarvikeosastolle…ruokaosastolla puuhailu menisi vähän liian pitkälle, vai mitä?! Jätetään siis kurkut ja kesäkurpitsat niille sijoilleen ja suunnataan ylemmäs. Kuinka korkealle tässä päästäänkään, se jää nähtäväksi..!

Prismaseksiin inspiroineessa jutussa pariskunta oli lemmiskellyt käytävällä, mutta viitsiikö sitä nyt siinä kaiken kansan nähden. Ei oikein taida viitsiä.

Luonnollinen ratkaisu on tietysti sovituskoppi…

Prisman kopit näyttävätkin oikein käteviltä sekstailuun. Niissä on oikeat ovet eikä mitään verhonlipareita, joista saattaa äkkiä pilkistää jonkun lapsen taikka avuliaan myyjän pää. Ehei, oven saa tukevasti lukkoon ja kopissa on riittävästi tilaa.

Peilitkin saattavat antaa lisää kiihkeää tunnelmaa kun itseä ja kumppaniaan pääsee samalla ihailemaan peilin kautta…

Mutta! Nopeasti huomaa että kopissa on paha suunnitteluvirhe. Ovi ei peitä lattiaan asti. Suunnittelija ei nyt ole miettinyt prismasekstailijoita tässä asiassa ollenkaan! Eiväthän tällaiset kopit kannusta toimintaan!

Jos joku sattuu katselemaan koppiin päin, niin jalkojen asento ja liike kyllä paljastaa mitä tapahtuu. Ei tässä nyt viitsisi ulkopuolisia tieten tahtoen häiritä!! Sellaista uuden paikan jännitystä tässä haetaan eikä kokonaisvaltaista paljastelua…

Kenties jonkinlainen patjaratkaisu voisi toimia? Jumppamatot ovat vähän ohuita. Ja niiden päällä maatessa näkyy kyllä käytävälle ihan kaikki.

Pitäisikö inspiroitua joogamatosta ja asettua johonkin jooga-asentoon? Sellainen alaspäin katsova koira vaikka? Siinä pystyisi itse kurkistelemaan ulos kopin alareunasta ja varmistamaan ns. selustan.

Tai vaikkapa jopa vilkutella että ei tässä mitään, minä vaan testaan että näkyykö pikkarit läpi näistä sovittamistani jumppahousuista heh heh…

Entäpä jonkinlainen mukava tuolin tapainen ratkaisu? Se nostaisi pyllyn ylemmäs ja vilautteluvaara vähenisi?

Mutta pitääkö se paljastavaa rytmikästä kahinaa? Mitäs jos siihen valuu jotain…ööhh nesteitä? Sitten on kyllä pakko ostaa koko tuoli, halusi sitä tai ei.

Alkaa hahmottua se, että Prismaseksistä innostuakseen täytyisi olla vähän vilauttelunhaluisempi luonne…

”Entäs jos joku näkee?” ja ”Mitä jos jäämme kiinni?” -tyyppiset ajatukset ovat monien mielestä kiihottavia ja siksi he hakeutuvat puolijulkisille tai julkisille paikoille harrastamaan seksiä. Mutta sovituskopissa kykkiessä tulee sellainen olo, että kiinnijäämisen pelossa ei ole yhtikäs mitään kiihottavaa.

Se olisi kaikkien osapuolten kannalta harmillista. Itsellä ja kumppanilla häiriintyisi puuhat ja katsoja vähintään vaivaantuisi. Tai säikähtäisi. Kenties jopa saisi kauhean trauman, ei sillä että tässä nyt niin järkyttäviä ilmestyksiä oltaisiin, mutta onhan se vähän ikävää jos naaman eteen yhtäkkiä tupsahtaa vieras sukupuolielin!!

Juu ei sitä viitsi alkaa sekstailuaan tunkea viattomien ohikulkijoiden silmille…kyllä vapaaehtoisen katselijan ihan varmasti internetistä löytää jos sellaista kaipaa.

Nyt ei kaivata.

Kyllä tässä niin vaan kävi, että ei taivuttu Prismaseksiin. Ei kirjaimellisesti missään asennossa eikä kuvainnollisestikaan taivuttu.

Mutta saihan siinä sentään ostokset hoidettua. Lapselle sukkia ja perheelle nakkeja. Sekä suklaata tietty. Eikös suklaasta saa niitä samoja hyvää oloa tuottavia aineita kuin seksistä?!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Testasimme Prisma-seksiä, näin siinä kävi! K18!!”

  • Espoo sanoo:

    Me kävimme tänään hetken mielijohteesta kesken ostosten Prisman sovituskopissa, jossa otin mieheltäni suihin. Tilava huone, verho ja jakkara jolla istua. Jalat näkyvät mutta so what. Oli mukava ja helppo kokemus, ja piti ihan googlettaa että ovatko muutkin tällaista keksineet. 😀 Siksi kommaan täällä vanhassa artikkelissa.

  • Kiira sanoo:

    Nii mikä tässä oli k18, ku mitään ees saatu aikaseks siellä Prismassa?!? Sukat, nakit ja suklaa sopinee myös herkille..