Kaupallinen yhteistyö Kotisataman Valo.

Ihanneihminen? Seksikäs? Komea tai kaunis? Sharmikas? Menestynyt? Tällä listalla et välttämättä pääse lähellekään pysyvää onnea tai kestävää ihmiisuhdetta. Sen sijaan perehdy näihin tavallisen hyvän kumppanin ominaisuuksiin:

Aikuisuus

Hyvä kumppani on kasvanut aikuiseksi sillä tavalla, että hän tietää oman itsensä. Hän tietää lapsuutensa kokemukset ja osaa oppia menneistä ihmissuhteista. Aikuinen ei hae toista ihmistä täyttämään haavaa vaan hän hakee toista aikuista, jonka kanssa jakaa aikuisen elämää.

Aikuinen on avoin eikä ole heti puolustuskannalla, kun jotakin tapahtuu. Hän on avoin ja kuitenkin tuntee omat rajansa ja arvonsa.

Rehellisyys

Rehellinen ihminen ei elä valheelle eikä rakenna elämäänsä utopiaan. Rehellinen ihminen myös kunnoittaa muita ja osoittaa arvostusta jokaista ihmistä kohtaan riippumatta asemasta tai tulotasosta.

Empatiakyky

Hyvä kumppani soittaa empatiaa toisen ihmisen kokemuksista. Hän ymmärtää myös toisen ihmisen kiinnostuksen kohteita, vaikka ne eivät olisi yhtään itseä kiinnostavia. Hyvä kumppani osoittaa tunteensa teoilla ja sanoilla, lämpimästi ja hellyyttä osoittaen.

Huumori

Huumori voi olla elämässä suoranainen hengenpelastaja. Parit, jotka osoittavat huumorintajua ja nauravat yhdessä selviävät parisuhteen kireistä hetkistä paremmalla todennäköisyydellä.

Photo Fanny Haga

Oho! Listassa ei ollut rahaa eikä autoa eikä ulkonäköä. Eikä pidäkään olla, jos haetaan syvää kumppanuutta ja yhteyttä toiseen ihmiseen. Monissa deittisovelluksissa arvot ja inhimillisyys usein jäävät kuitenkin näiden ulkoisten ominaisuuksien ulkopuolelle ja sopivan kumppanin löytäminen voi toisinaan tuntua mahdottomalta. Sitä se monessa paikassa onkin. Deittikulttuuri monessa paikassa on muodostunut lähinnä yhden illan juttujen etsimiselle.

Etsitkö oikeaa parisuhdetta? Valo on uusi kotimainen kristillinen deittipalvelu, jossa etsitään kumppania tositarkoituksella. Moderni appi kaikille, jotka etsivät elämäänsä kumppania ja parisuhdetta. Valon edeltäjänä toimii Kotisatamandeitti.fi, Suomen suurin ja vanhin kristillinen deittipalvelu, jonka kautta on etsitty seuraa saman arvomaailman omaavien ihmisten joukosta jo yli kaksi vuosikymmentä. Nyt rakkauden voi löytää myös puhelimesta ❤️

Sovelluksen pointti on tämä: etsitään parisuhdetta, ei yhden yön juttuja. Tuodaan yhteen käyttäjät, joilla on samanlaiset arvomaailmat ja toiveet suhteen tulevaisuudesta. Keskitytään niihin oikeasti tärkeisiin puoliin ihmisessä. Valossa on vapaus olla oma itsensä pelkäämättä muiden tuomitsemista, ja esimerkiksi hengelliset asiat on helpompi ottaa puheeksi, kun tietää että Valossa muutkin jakavat uskon asioita.

Valon käyttö on helppoa ja yksinkertaista, ja kumppaniehdokkaiden etsiminen onnistuu myös vähemmän nettinatiiveilta. Kun vastaan tulee kiinnostavan näköinen tyyppi, painat tykkäystä ja jäät odottamaan tuleeko osuma, eli tykkäsikö toinenkin sinusta! Ja tämä on vielä ilmaista! Valo ei vaadi senttiäkään rahaa peruskäyttäjältä, mutta toki olemassa on myös Valo Plus, josta löytyy sitten Ehkä-toiminto, Valo Highlight- toiminto, Valo Star- ja Kumoa- toiminto. Valo Highlight- toiminto antaa niin sanotun ”boostin”, jonka ansiosta profiilisi saa enemmän näkyvyyttä. Valo Star puolestaan toimii ”supertykkäyksenä” eli tulee käyttäjän näkyville heti ja sisältää tiedon että se olet sinä joka on hänestä tykännyt. Plus! Plus-käyttäjänä näkee heti ketkä ovat tykänneet profiilistasi, ja käytössä on rajattomat pyyhkäisyt ja tykkäykset ilman mainoksia.

Eli, jos oikean parisuhteen ja sen oman valon löytäminen kiinnostaa, niin lataa deittiapiksi Valo.

Huono Äiti arpoo kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken yhden hotelliyön Scandic-hotelissa Superior-huoneessa. Osallistumisaikaa on 19.1.2023 saakka ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 219 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

219 vastausta artikkeliin “Täydellistä kumppania ei ole, mutta lue tämä lista”