Kaupallinen yhteistyö Kotisataman Valo.

”Perjantaisin töissä toiset hehkuttavat mitä aikovat tehdä perheen kanssa ja itse työpaikan AINOANA sinkkuna ja äitinä laahustan päiväkodin kautta kotiin yksin pyykkäämään.” – Huonon Äidin lukija

Onko sunkin perjantaideitti pyykkikone? Tarttis saada vähän jotain sutinaa? Mutta mistä sitä sutinaa näin aikuisiällä löytää?

Joku sanoo että ei se rakkaus etsimällä löydy, se oikea tulee vastaan sitten kun on aika. Niin missä tulee vastaan? Ei ainakaan kauppareissuilla ole näkynyt, eikä päiväkodin eteisessä tai postilaatikolla. Ne kun on ne missä tällä hetkellä ”hengaillaan”. Tai mistä sitä tietää jos joku on yrittänytkin tulla vastaan. Siinä pakasteilla pyllistellessä tai hevi-osastolla hedelmiä punnitessa, mutta itse on ollut niin keskittynyt löytämään ne ainoat teinille kelpaavat ranskanperunat (EI niitä liian ohuita, EI mummon poimutettuja, EI mitään maalaislohkoja…).

Kuva Nick Fewings.  Ylin kuva Alvin Mahmudov.

Sanotaan myös että ”Pidä silmät auki”! Kyllä, sen verran kuin silmäpussit antavat periksi, niin auki pysyvät, mutta kun mielessä on oikeasti ne tuhat ja sata omaa ja lasten asiaa, niin ei sitä aina näe eteensä, vaikka kuinka olisi simmut ammollaan! Ei näe edes sitä lattialle jäänyttä imuria johon lyö varpaansa viidettä kertaa peräjälkeen, saati sitten sitä uutta kumppania, joka tosin tuskin tuleekaan vastaan sillä samalla vessareissulla kuin imuri.

Voisihan ne silmät pitää tietysti auki myös harrastuksissa, mutta miten käy oman ajan jos kumppanin kanssa lähdetään samalle zumbatunnille?! Tai baarissa, mutta sitä omaa aikaa on oikeasti tosi vähän, eli tuulettumaan pääsee sen verran harvoin että ei ehkä ole varteenotettava vaihtoehto. Sitäpaitsi siellä on aina se vaara että löytää elämänsä rakkauden sijasta jonkun pullon pohjalle unohtuneen. Ja jos itse ei oikein ole baariin menevää tyyppiä, niin ei se sopivin kumppani myöskään löydy baarista.

Kuva Nick Fewings.

Siitäpä päästäänkin sopivasti siihen tärkeimpään, eli kun ei halua löytää mitä tahansa tyyppiä, vaan sellaisen ihmisen jonka kanssa viihtyy ja on hyvä olla. Sellaisen, jonka kanssa voi jakaa paitsi arjen myös aatteet.

Kuva Deon Black.

Eli eli, aikaa on vähän, mutta aina kännykälle. Voisiko luurista löytää tosirakkauden? Voi, ainakin nyt. Valo on uusi kotimainen kristillinen deittipalvelu, jossa etsitään kumppania tositarkoituksella. Ei yhden illan juttuja, eikä ystäviä eduilla, vaan ihmistä jonka kanssa voi jakaa muutakin kuin munakoisoemojin.

Valon edeltäjänä toimii Kotisatamandeitti.fi, Suomen suurin ja vanhin kristillinen deittipalvelu, jonka kautta on etsitty seuraa saman arvomaailman omaavien ihmisten joukosta jo yli kaksi vuosikymmentä. Ja nyt arvoja korostava deittipalvelu löytyy myös luurista! Valossa on vapaus olla oma itsensä pelkäämättä muiden tuomitsemista, ja esimerkiksi hengelliset asiat on helpompi ottaa puheeksi, kun tietää että Valossa muutkin jakavat uskon asioita.

Valon käyttö on helppoa ja yksinkertaista, ja kumppaniehdokkaiden etsiminen onnistuu myös meiltä joiden pitää pyytää teini apuun tiktokin kanssa. Kun vastaan tulee kiinnostavan näköinen kaveri, painat tykkäystä ja jäät odottamaan tuleeko osuma, eli tykkäsikö toinenkin sinusta! Ja tämä on vielä ilmaista! Valo ei vaadi senttiäkään rahaa peruskäyttäjältä, mutta toki olemassa on myös Valo Plus, josta löytyy sitten Ehkä-toiminto, Boost-toiminto, Supertykkäys- ja Kumoa-toiminto. Plus! Plus-käyttäjänä näkee heti ketkä ovat tykänneet profiilistasi, ja käytössä on rajattomat pyyhkäisyt ja tykkäykset ilman mainoksia.

Kuva freestocks.

Rakkaus voi siis löytyä siinä perunoita keitellessäkin, joten lataa Valo tästä, ja pidä silmät auki!😜

Sitten kun se oma rakas on löytynyt, niin voisi yhteinen aika toisiinne keskittyen voisi olla tarpeen! Siksipä Huono Äiti arpoo nyt upean parisuhdeloman Hotelli Vanajanlinnassa. Pakettiin kuuluu yhden yön majoitus kahdelle Hotelli Vanajanlinnan upeassa Suitessa, kolmen ruokalajin illallinen sekä aamiaiset. Osallistu arvontaan kommentoimalla Rakkaus tuohon alle!

Huono Äiti arpoo kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken yhden yön majoituksen Hotelli Vanajanlinnassa, sisältäen majoituksen Suitessa kahdelle, kolmen ruokalajin illallisen sekä aamiaiset. Osallistumisaikaa on 30.10.2022 saakka ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. ARVONTA PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia