Kaupallinen yhteistyö Kotisataman Valo.

Kesän saalis deittimarkkinoilla:

  • yksi yli-innokas Antero, joka halusi muuttaa yhteen ensimmäisten treffien jälkeen
  • kaksi salasuhdetta kaipaavaa keski-ikäistä, joiden profiilikuvana oli nassun sijasta massu (eikä todennäköisesti edes oma)
  • kolme mätsiä, jotka eivät sitten halunneetkaan keskustella
  • neljä yhden illan juttuja -etsivää Einaria
  • viisi ghostaajaa. Kesken lupaavan keskustelun, juuri ennen ensitreffejä tai niiden jälkeen
  • ja kirsikkana kakussa: kuusi kikkelikuvaa, pyytämättä

Jokainen tindereitä selannut tietää, että tässä ei ole tarvinnut edes kärjistellä, vaan markkinatarjonta on juuri tätä. Seitsemästä seinähullusta, kymmenen (tai 20) vuotta vanhaa kuvaa käyttäneistä, ja äitinsä kanssa treffeille tulleista puhumattakaan.

Siinäpä siis enemmän kuin tarpeeksi syitä lopettaa tinderellana parisuhteen etsiminen ja poistaa niin badoot kuin bumbletkin. Miksi ei voi olla appia ihmisille, jotka irtosuhteiden sijasta etsivät pitkäaikaista partneria? No siis kiva kun kysyit, tätähän on mietitty pitkään. Ja rukouksiin on myös vastattu, melkein kirjaimellisesti!

Valo on uusi kotimainen kristillinen deittipalvelu, jossa etsitään kumppania tositarkoituksella. Moderni appi kaikille, jotka etsivät elämäänsä kumppania ja parisuhdetta. Valon edeltäjänä toimii Kotisatamandeitti.fi, Suomen suurin ja vanhin kristillinen deittipalvelu, jonka kautta on etsitty seuraa saman arvomaailman omaavien ihmisten joukosta jo yli kaksi vuosikymmentä. Nyt rakkauden voi löytää myös puhelimesta ❤️

Kuva Taylor Heery. Ylin kuva Austin Distel.

Sovelluksen pointti on tämä: etsitään parisuhdetta, ei yhden yön juttuja. Tuodaan yhteen käyttäjät, joilla on samanlaiset arvomaailmat ja toiveet suhteen tulevaisuudesta. Valossa on vapaus olla oma itsensä pelkäämättä muiden tuomitsemista, ja esimerkiksi hengelliset asiat on helpompi ottaa puheeksi, kun tietää että Valossa muutkin jakavat uskon asioita.

Kuva Jonathan Borba.

Valon käyttö on helppoa ja yksinkertaista, ja kumppaniehdokkaiden etsiminen onnistuu myös vähemmän nettinatiiveilta. Kun vastaan tulee kiinnostavan näköinen kaveri, painat tykkäystä ja jäät odottamaan tuleeko osuma, eli tykkäsikö toinenkin sinusta! Ja tämä on vielä ilmaista! Valo ei vaadi senttiäkään rahaa peruskäyttäjältä, mutta toki olemassa on myös Valo Plus, josta löytyy sitten Ehkä-toiminto, Boost-toiminto, Supertykkäys- ja Kumoa-toiminto. Plus! Plus-käyttäjänä näkee heti ketkä ovat tykänneet profiilistasi, ja käytössä on rajattomat pyyhkäisyt ja tykkäykset ilman mainoksia.

Eli lyhyesti, jos haluat nousta sieltä seksinvonkaajien ja salasuhteiden etsijöiden suosta, ja löytää elämänkumppanin kristillisillä arvoilla, niin lataa deittiappiksi Valo. Et pety.

Ja sitten kun se oma rakas on löytynyt, niin voisi yhteinen aika toisiinne keskittyen voisi olla tarpeen! Siksipä Huono Äiti arpoo nyt upean parisuhdeloman Hotelli Vanajanlinnassa. Pakettiin kuuluu yhden yön majoitus kahdelle Hotelli Vanajanlinnan upeassa Suitessa, kolmen ruokalajin illallinen sekä aamiaiset. Osallistu arvontaan kommentoimalla Rakkaus tuohon alle!

Huono Äiti arpoo kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken yhden yön majoituksen Hotelli Vanajanlinnassa, sisältäen majoituksen Suitessa kahdelle, kolmen ruokalajin illallisen sekä aamiaiset. Osallistumisaikaa on 30.10.2022 saakka ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

ARVONTA PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia