Kaupallinen yhteistyö. Yhteistyössä Viking Jalkineet.

Syksyn kirpeät ja märät kelit ovat pian täällä, ja pihoilta on syksyn aikana odotettavissa kotiin melko märkiä ja rapaisia lapsia. Toisilla meistä sukat ovat kastuneet nyt jo alkusyksystäkin useammin kuin kerran (kokemuspohjalla voimme tämän sanoa, vaikka allekirjoittanut ei ainakaan myönnä hyppineensä lätäköihin). Mutta ei anneta ainakaan lasten enää kärsiä märistä sukista ja palelevista jaloista! Jatka siis lukemista, sillä tämä jutun lopusta löytyy Vikingin juuri näihin keleihin suunniteltujen lastenkenkien arvonta!

Vaihtelevat säät vaativat pukeutumiselta paljon, ja ikinä ei voi tietää mitä sieltä taivaalta tänään tulee, sanoi sääennuste sitten mitä tahansa. Aamulla ikkunasta ihmetellessä on vaikea arvata, tuleeko päiväksi pouta vai sataako sammakoita, ja aamun valinnoilla pitääkin sitten usein elää koko päivä. Onni on laadukas moniin säihin sopiva kenkä, sillä jos kengät on suojattu GORE-TEX® -kalvolla, lapsen jalat todennäköisesti kuivat ja lämpimät vaikka syysmyrsky yllättäisikin kesken ulkoilun.

GORE-TEXistä puhutaan varsinkin lasten kengissä paljon, mutta mikä se oikein on? Se on ohut, 100% vedenpitävä kalvo, joka sijaitsee kengän rakenteiden välissä. Se kestää sekä hyvin alhaisia että korkeita lämpötiloja muuttumattomana ja onkin loistovalinta oikukkaaseen Suomen säähän. Vikingin Veme Mid ja Oppsal Mid kenkien GORE-TEX kalvo takaa kuivat, lämpimät, ja ennen kaikkea miellyttävät jalat kaikissa olosuhteissa.

Kun puhutaan Vikingin kengistä, puhutaan toiminnallisuudesta. Vedenpitävyys ja hengittävyys, tilava lestitys, keveys ja pitävät pohjat – niistä syntyy parhaat jalkineet vaativille käyttäjille, eli lapsille. Suomen syksyssä pitää ottaa huomioon myös heijastavuus, sillä hämärät illat ja aamut ovat täällä taas, ja pienten koululaisten ykkösjuttu liikenteessä on näkyä.  Veme Mid ja Oppsal Mid kengissä on hämärässä heijastavat verkkomaiset tehosteet, jotta näkyvyyden voi taata varpaista lähtien.

 

Veme Mid on Vikingin suosituimman mallin kestävämpi päivitys. Näiden vegaaniystävällisten kenkien päällinen on hengittävää verkkokangasta ja ulkopohja kaikilla alustoilla hyvän pidon varmistavaa kumia. Pehmeä EVA välipohja tarjoaa kevyen askeleen ja tarrakiinnitys helpottaa nopeuttaa pukemista ja riisumista. Kumiulkopohja, joka pitää hyvin kaikilla alustoilla. Kuten useimmat Vikingin lastenkengät, myös Veme Midit ovat konepestävät 30 asteessa.

Oppsal Mid taas tarjoaa kasvaville varpaille entistä enemmän tilaa! Oppsal Midissä on Viking kengille tyypillisen leveän lestin lisäksi erittäin ilmava varvastila. Oppsal Midin värivaihtoehtoja ovat tyylikkäät (esi)teineillekin kelpaavat puuteriroosa ja hiilenmusta, ja kokoja riittää isoimmillekin jaloille! Toimivuudesta ei silti tingitä, vaan ripeää pukemista helpottavat napakka tarrakiinnitys ja pikanauhat. Veme Midin tapaan myös Oppsal Midit ovat vegaanisia ja konepestäviä.

Kumpikin uutuusmalli kuuluu Vikingin Sustainable choice -mallistoon ja kenkien materiaaleista 60% on kierrätettyä. Käy lukemassa lisää Vikingin eettisyydestä, kestävästä kehityksestä ja matkasta ilmastopositiiviseksi yritykseksi täältä.

Sitten siihen arvontaan! Huono Äiti arpoo yhden parin Vikingin lasten GORE-TEX jalkineita (à n. 100,00€/pari) tähän artikkeliin kommentin jättäneiden kesken! Lisäksi arvotaan 1 pari Facessa, ja yksi Instassa, eli yhteensä kolme paria laadukkaita lastenkenkiä! Osallistu arvontaan kommentoimalla mikä syksyssä on parasta, ja olet mukana! Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan. Koska kenkien varastotilanne elää nopeasti, arvontavoitto sovitellaan varastotilanteen mukaan, kuten yleensäkin. EDIT! Arvonta on arvottu ja voiton veivät Hanna F., Riina L. ja Tiina L. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille. Arvontaan osallistuneet kommentit yhteystietoineen on poistettu.

Tämä on Huonon Äidin ja Viking Jalkineiden kaupallinen yhteistyö. Huono Äiti ehdotti yhteistyötä Vikingille, koska Vikingin kengät eivät olleet koskaan hajonneet kankaasta eivätkä päästäneet vettä läpi lapsen sukkaan kovassakaan kulutuksessa. Kenkäkumppanivalinta on siis mitä suurimmassa määrin kokemuspohjainen.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia