Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Jesper Junior.

Joko teillä on kauden kamppeet hankittu? Jos ei, niin nyt on aika loistava hetki hankkia, koska saatiin Huonon Äidin lukijoille mahtava alennuskoodi Jonathan softshell-haalareille JA huippualennuksen lisäksi saadaan myös arpoa yksi vapaavalintainen softshell-haalari Jonathanin uudesta valikoimasta!

Koodilla HUONOÄITI2021 saat Jesper Junior -verkkokaupasta 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista Jonathan softshell -haalareista! Koodi on voimassa 13.8.-27.8.2021. Arvonta tämän jutun lopussa.

Mikä ihmeen softshell? Valtavaan suosioon noussut softshell on ihan ykkönen välikauden pukeutumisessa. Aamulla voi olla hyvinkin kylmä, ja päivällä taas aurinko porottaa lämpimämmin, joten myös vaatetukselta vaaditaan paljon. Jonathanin softshell-haalareista löytyy kolme kerrosta: Päällimmäinen kerros on polyesteria, jossa on mukana hieman elastaania – mukavan joustava ja pehmeä pinta tuntuu mukavalta liikkujan päällä. Sisäpuoli on pehmeäksi harjattua fleeceä, joka on valmistettu kokonaan käytöstä poistetuista ja sertfioiduista muovipulloista. Näiden kahden kerroksen välissä on vielä hengittävä ja vedenpitävä kalvo, joka takaa käyttömukavuuden vaativissakin säissä!

Jonathan on muuten suomalainen lasten ulkoiluvaatemerkki, joka on kuulkaa perustettu jo 1982! Kun ihka ensimmäinen suomalaisen perheyrityksen Jesper Junior lastenvaateliike perustettiin Helsingin itäkeskukseen vuonna 1981, syntyi ajatus tuoda markkinoille laadukkaita kohtuuhintaisia ulkoiluvaatteita lasten makuun. Siitä se idea siis lähti, ja tuloksena on Jonathan. Lisää Jonathanista voit lukea vaikka Facebookissa, tai Instassa!

Koska vuodesta 1982 on jo jonkin verran aikaa, on hyvin mahdollista, että myös sinä itse olet käyttänyt Jonathania ulkoleikeissä lapsuudessasi. Löytyisiköhän keneltäkään vielä vuosien takaisia malleja ullakon nurkasta säilytettyinä? Tai kuvia ulkoleikeistä, joissa nykyinen äiti tai isä (tai kummi, serkku, tai kaima!) itse puuhaili Jonathanin vermeissä? 🤔 (Lähettäkää ihmeessä meille, jos löytyy! Vaikkapa viestillä facessa tai spostilla osoitteeseen johanna@huonoaiti.fi)

Jonathanin suosio on siis kestänyt jo lähemmäs 40 vuotta, ja siihen on toki syynsä. Eikä tarvitse arvailla syitä, vaan kerrotaan ne tässä ja nyt:

Lähtökohtana lapset

Lasten on hyvä liikkua ja saada raitista ilmaa (ja purkaa ylimääräistä energiaa) ulkona säässä kuin säässä, ja sen mahdollistavat hyvät ulkoiluvaatteet. Kenestäkään ei ole kivaa ulkoilla vaatteissa, joissa tulee liian kylmä, kuuma tai kostea, ja juuri tämän vuoksi Jonathan valmistaakin vaatteita, joissa on oikeasti hyvä leikkiä ja ulkoilla, mihin vuodenaikaan tahansa.

Tärkeimmät ominaisuudet Jonathan tuotteissa ovat käytännöllisyys ja kestävyys, sekä oikeanlainen mitoitus ja istuvuus, mutta myöskään ulkonäköä ei unohdeta! Ajatus siitä, että lapset ovat lapsia ja se saa näkyä myös pukeutumisessa, on ollut mukana suunnittelusta alusta asti, ja Jonathanin tuotteista löytyykin iloisia värejä ja reippaita kuoseja lapsia ilahduttamaan.

Turvalliset tuotteet

Kun mennään lapset edellä, pitää mennä myös lasten turvallisuus edellä. Jonathan noudattaa vaatteiden suunnittelussa ja valmistuksessa EU:n säätämiä turvallisuusstandardeja, ja koska esimerkiksi meillä täällä Suomessa on pitkät ja pimeät syksyt (ja talvet), on myös näkyvyys, eli heijastavat materiaalit, huomioitu vaatteiden valmistuksessa.

Kotimaista designia

Suomessa suunniteltu, suomalaiseen käyttöön. Vaikka jopa 40% Jonathanin tuotteista viedäänkin jo maailmalle (hurraa suomalainen design!), mallistot suunnitellaan, mitoitetaan, tarkastetaan, kehitetään sekä testataan Suomessa.

Jonathanille on myönnetty Design From Finland -merkki, joka kertoo, että tuote on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti.

Järkevään hintaan, laadusta tinkimättä

Jonathanille on erityisen tärkeää se, että laadukkaat ulkovaatteet ovat mahdollisimman monen saatavilla. Tämän vuoksi Jonathan haluaa tarjota laatutuotteita edullisemmin, ja haluttu hintataso otetaan huomioon jo suunnittelussa. Laadusta ei tingitä, vaan tarpeen vaatiessa säästö haetaan esimerkiksi yksityiskohtia, kuten taskujen määrää, karsimalla.

Vastuullisesti

Vastuullisuus on vahvana ja tärkeänä osana Jonathan tuotteita ja toimintaa. Esimerkiksi tuotteen elinkaaren pidentämiseksi mietitään materiaalien käyttöä jo suunnitteluvaiheessa: valmistuksessa pyritään vähentämään poisheitettävien materiaalien määrää ja hyödyntämään ylijääneet materiaalit muiden tuotteiden tuotannossa. Esimerkiksi osa Jonathanin rukkasista on valmistettu muiden tuotteiden ylijäämäkankaista. Tavoitteena on että valmis tuote kestäisi käyttäjältä toiselle ja näin kuormittaisi mahdollisimman vähän ympäristöä.

Lisää vastuullisuudesta Jonathanilla, mm. siitä, kuinka merestä ongituista muovipulloista tehdään kangasta kestävään käyttöön, voit lukea täältä.

Vielä siihen alennukseen! Koska kukapa ei haluaisi laatutuotetta erityisen edulliseen hintaan. Koodilla HUONOÄITI2021 saat Jesper Junior -verkkokaupasta 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista Jonathan softshell -haalareista! Koodi on voimassa 13.8.-27.8.2021.

Ja arvontaan! Kerro meille kommenteissa, mikä Jonathanin ominaisuuksista on teille tärkeintä lasten ulkoiluvaatteita hankkiessa, ja olet mukana yhden vapaavalintaisen softshell-haalarin arvonnassa! Jätä myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saamme sinuun yhteyden mahdollisen voiton osuessa kohdalle. Arvontaan osallistuneet kommentit yhteystietoineen poistetaan arvonnan jälkeen.

EDIT! Arvonta on arvottu ja haalarin lapselle voitti Nina J.!! Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille. Arvontaan osallistuneet kommentit yhteystietoineen on poistettu.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia