Ilmassa on jo syksyä, kohta tippuvat lehdet ja joulu tulla jolkottaa. Mutta hätä ei ole tämän näköinen! Näillä vinkeillä säilytät kesäfiiliksen pitkälle syksyyn.

Kärpänen sisällä. Pidä ikkunoita auki ja yritä pyydystää kärpäsiä sisälle. Niiden hengissä pysymistä edesauttaa se, että jätät ruoanjämiä vähän kaikkialle. Mikään ei takaa kesäfiilistä niinkuin korvanjuuressa pörisevä kärpänen!

Viiniä ulkona. Joo ulkona on jo aika viileä, mutta jos juot tarpeeksi viiniä, ei ole yhtään niin kylmä! Hampaiden kalina ei ole mikään syy siirtyä sisälle, ja huuletkin sinertävät vain punaviinin takia!

Seksikäs rusketus. Joko se haihtui ja olet taas samaa sävyä maalarinvalkoisten seiniesi kanssa? Ratkaisu on onneksi helppo: lätki itseesi hulluna itseruskettavaa, ja kohta oletkin kesäisen herkullisen värinen, ihan kuin makoilisit biitsillä päivät pitkät. Bonusvinkki: älä aja sääriäsi, pysyvät karvaisina paremmin lämpiminä syksyn viimassa etkä tarvitse sukkahousuja!

Grillaa makkaraa. Grillimakkara on aito, oikea kesäruoka. Valmistat sen vaikka uunissa, mutta muista kieräyttää sitä hieman hiekassa autenttisen kesägrillausfiiliksen aikaansaamiseksi!

Kevytuntsikka kesämekon päällä. Onko yhtäkään viehättävämpää ja raikkaampaa asua kuin toppatakki ja kepeä kesämekko? Ei, ei tosiaan ole! Parasta tässä lookissa on se, että paksu takki peittää kätevästi grillimakkaradieetin aiheuttamat, noh, makkarat!

Valot päälle yöksi. Jätä valot palamaan nukkumaan mennessä jäljitelläksesi kesäyötä ja nukkuaksesi huonommin!

Sisua peliin. Miten niin rantakausi meni jo? Paleleminen on pelkkä asennekysymys! Ihmiset käyvät avannossa ympäri vuoden, tokihan sinä rannalla tarkenet, se on vasta syyskuu!

Kalenteri kohdalleen. Tai siis ei, eli vedä uudelleen esiin kesäkuun aukeama. Hammaslääkärit ja vanhempainillat saattavat unohtua, mutta mitäpä siitä kun vielä on kesää jäljellä!

Säilytä suvityyli. Kaiva esiin kaikki lomamatkoilta ostetut silmiä särkevän kirkkaat hepenet ja rihkamakorut, ja käytä niitä kaikkia, mielellään yhtä aikaa. Kesäinen asu, kesäinen mieli.

Someta täysillä. Tuuttaa Facebook täyteen kuvia varpaistasi, drinksuista ja auringonlaskuista. Säädä kuvaa lämpimämmäksi jos biitsivarpaasi näyttävät sinertävän. Unohda ankeat arkikuvat, nyt on kesä jos se näyttää somessa siltä!

Poissaoloilmoitus päälle. Viis hämmennyksestä, poissaoloilmoitus sähköpostissa levittää kesäistä lomamieltä kaikille, jotka kanssasi asiovat. Samalla oma työkuormasi vähenee hiljaisen heinäkuun tasolle, jes!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia