Huono Äiti sai viestin marraskuun kurassa rämpivältä lastentarhanopettajalta:
Mitä useampi vanhempi kelaisi pukeutumisjuttuja lasten kannalta sitä helpompaa kaikkien elämä olisi. Tässä hänen viestinsä kokonaisuudessaan:

”Kuvittele tilanne, että tunget villapuvun lahkeita eriparisukkien sisään ja mietit miksi sulla aina on kaikki kamat ihan levällään. On kuuma ja kiire, hiki valuu niskasta ja taas on pissahätä mutta et jaksa alkaa riipiä vaatteita pois koska kävit just äsken.

Työkaverit selittää taas jotain ihan absurdia kamaa siitä, kuinka lapsia tehdessä pitää irrottaa pippeli että saadaan vauvasiemeniä. Pännii kun tiedät että edessä on vielä kauppareissu töiden jälkeen…

Toppapuku niskaan ja heti saman tien pois koska unohdit laittaa rukkaset ensin. Toppapuku uudestaan päälle, ja suuntaat tuulikaappiin. Sisällä on 22 astetta sulla on päällä sukkikset, college, villapuku, toppapuku, villasukat, rukkaset, kauluri ja kypäräpipo.

Pissatus ei ole mennyt ohi mutta selässä valuva hiki on muuttunut lämpimäksi ja valuu nyt myös kaulaa pitkin ja kastelee collegen reunaa joka taasen muuttuu kylmäksi..

Otat taas ne saatanan kurahousut sieltä naulasta ja kiroat että ne on liian pienet!! Tai kyllähän ne sopi silloin syksyllä kun niitä kokeiltiin ilman sitä hemmetin toppapukua ja villapukua ja talvisaappaita ja rukkasia ja kauluria ja kypäräpipoa..

Saat vihdoin kurahousut päälle, on vaikea hengittää, pitäisi taipua laittamaan kurahousujen lenksuja mutta tässä varustuksessa olet liian iso…kädet ei yletä tarpeeksi pitkälle. On kuuma ja happi loppuu, ja joku vielä hoputtaa. Ai miten mukavaa päästä ulkoilemaan!”

Nimim. Ihana syksy!!

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia