Kaupallinen yhteistyö Vanishin kanssa

Lapsiperheissä sattuu tahroja. Sinkkutalouksissa sattuu tahroja. Ja lemmikkiperheissä sattuu sydämeen kun lemmikki tekee tahroja matolle, joka on henkilökohtainen aarteesi tai vaikka hankittu huutokaupasta suurella riemulla. Puhumatta sohvasta, jolle lemmikki päättää no, suoraan sanottuna asioida. Ei mennä nyt enempää ja syvemmin asioinnin laatuun.

 

Vanish Oxi Action Powerspray sohville ja matoille on uskomattoman tehokas tahranpoistaja, joka tepsii tahraan kuin tahraan jo ensimmäisellä käsittelykerralla! Kyllä, tepsii myös glögi- ja punaviinitahroihin. Ja vaikka niihin lemmikkien asiointitahroihin, kuten ylemmässä kuvassa näkyy. Jos kaupasta ei tätä Vanish Oxi Action Powersprayta löydy, niin kannattaa kurkata josko Vanishin mattovaahtoa olisi hyllyssä. Se ajaa saman asian ja jättää yhtä hohdokkaan lopputuloksen.

Powerspray on helppokäyttöinen ja mikä tärkeintä niin täysin hajusteeton. Hajusteettomuudesta annamme aina plussaa, koska arviolta noin 10-40% väestöstä on tuoksuherkkiä. Vanishin Powerspraylle on myönnetty myös Pohjoismainen joutsenmerkki.

Huomattavaa on, että kaikella on kyvykkyytensä rajat. Jos käy niin, että matolle tulee lemmikin tekemä oksennustäystuho, joka saa kuivua paikoillaan kokonaisen kuukauden vahingossa, silloin toimitaan toisin. Silloin tehdään omatoiminen Vanish-pelastus omalla vastuulla. Eli liotetaan irtoavia sohvanpäällisiä ensin viikko! Vanish-vedessä ja sen jälkeen pestään Vanishin kanssa pesukoneessa ja sitten todetaan kun katsotaan sydän kylmänä mitä koneesta löytyy, että voihan Vanish. Nämä on täysin puhtaat ja kiitetään onnea ja sohvien suojelusenkeleitä siitä, että yhteistyö on tuonut ihmisen yhteen Vanishin kanssa. Vaikeimmissa tahroissa siis käänny luottamuksella tämän toimituksen puoleen.

Vanishilla on muuten myös erinomainen tahranpoisto-opas, joka sisältää ohjeet kaikille tunnistetuille tahroille materiaalin mukaan! Mukana niin kahvi, punaviini, suklaa kuin ripsivärikin, kaikki ne tavallisimmat, sekä ne eläinten ”asioinnit” eli eritteet.

Kelpaisko sullekin kokeiluun paketillinen Vanisheja? Helpompi joulusiivous? Jep, eli tuttuun tuttuun tapaan osallistu arvontaan ja voita Vanish-tuotepaketti! Kerro meille kommenteissa mikä joulun tahroista ärsyttää eniten, ja olet mukana arvonnassa, jossa yksi onnellinen voittaa Vanishin tuotepaketin tahrojen poistoon!! Osallistumisaikaa on 9.1.2022. saakka, ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 168 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

168 vastausta artikkeliin “Sohvan ja maton tuhon peruutti Vanish”