Tämä on kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Reckitt.

Diffuuserit ja aromaterapia kasvattavat suosiotaan tällä hetkellä ja yleistyvät Suomessakin. Hyvillä tuoksuilla on huomattu olevan positiivisia vaikutuksia terveyteen. Huonon Äidin testiryhmä testasi Air Wick laventelin tuoksuisen diffuuserin. Tässä neljä hyvää puolta Air Wick automaattisesta diffuuserista:

Rentouttaa

Pitkän työpäivän jälkeen monet kokeilevat aromaterapiaa rentoutuakseen.  Air Wickin käyttö on helppoa  – aseta huomaamaton ja siro laite sopivaan paikkaan pöydälle ja valitse napista mieleinen voimakkuus. Lempeä tuoksu kohentaa mielialaa samalla kun rentoudut kotisohvalla löhöillen tai yhdistettynä johonkin toiseen rentouttavaan aktiviteettiin, kuten joogaan, kylpemiseen tai meditointiin. AirWick Essential Mist Aroma ilmanraikastinkone muuttaa eteerisiä öljyjä sisältävät tuoksut höyryksi. Diffuuserissa on automaattinen ohjelma (se on 8 tuntia päällä, 16 tuntia valmiustilassa) sekä 3 tuoksun voimakkuuden säätötasoa. Yksi täyttöpakkaus kestää jopa 45 päivää alimmalla säätötasolla. Pakkaus sisältää yhden diffuuserin, 1 x 20 ml täyttöpakkauksen Relaxing Lavender -tuoksua sekä 3 paristoa.

Kohentaa mielialaa

Stressaavina ja ikävinä päivinä – tai muuten vaan silloin kun tarvitset piristystä päivään  – aromaattiset höyryt nostattavat tunnelmaa; niiden lempeässä tuoksussa ajatusten kasaaminen on hitusen helpompaa. Hyvän tuoksuisen höyryn on myös osoitettu lisäävän syvähengitystä. Laite on myös kiva antaa lahjaksi. ❤️

Helpottaa nukahtamista

Jos sinulla vaikeuksia nukahtaa ja rauhoittua illalla, voi hyvä ja lempeä tuoksu myös helpottaa nukahtamista.  Laventelin tuoksu, hyvä kirja ja kuppi kofeiinitonta teetä auttoi testiryhmää nukahtamaan. Diffuuseri on myös mainio kodin niissä paikoissa, joissa syntyy ei-toivottuja hajuja, kuten kuraeteisessä

tai vaikka vessassa.

Ovat täysin turvallisia

Lasten ja lemmikkieläinten lähettyvillä tuoksukynttilöiden polttaminen ei aina ole se kaikista paras vaihtoehto. AirWick ilmanraikastin on kuitenkin täysin turvallinen, koska sen käyttö ei tuo riskiä tulipalosta tai steariinin läikkymisestä.

Kerro kommenteissa voisko tästä olla Sinulle iloa. Tuttuun tapaan Huono Äiti arpoo kaikkien Huonon Äidin kanavilla kommentoineiden kesken Air Wick essential mist aroma diffuuserin. Osallistumisaikaa on 7.1.2023 saakka ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 168 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

168 vastausta artikkeliin “Neljä syytä hankkia diffuuseri”