Tämä on kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Reckitt.

Minkäs väriset polvet teidän lapsilla on? Villi veikkaus viime kesän jäljiltä: ruohonvihreät. Eikä ruohonvihreys helpota näin syksylläkään, vaikka muuten luonto pukkaakin ruskaa niin polviin on pinttynyt yhä se vihreä. Ruohonvihreä on siitä jännä väri, että se loistaa olemassaolollaan paitsi vaahteranlehtien myös kankaan väristä huolimatta. Oli kyseessä sitten valkoiset collegehousut (miksi ihmeessä meillä on VALKOISIA collegehousuja?!!) tai siniset jalkapalloshortsit, ruohonvihreä erottuu yhtä upeasti molempien takamuksista.

Valkoisten vaatteiden tahranpoistoon tämän talouden luottotuote on Vanish Multi Power Crystal White, joka poistaa tehokkaasti kaiken tyyppiset sitkeät tahrat: sekä näkyvät että piilossa olevat, vaikeat ja materiaaliin imeytyneet tahrat. Esimerkiksi ne ruohotahrat valkoisten collarien persauksesta, tai ne sellaiset epämääräiset tahrat, joita lapsiperheessä tulee harmittavan usein. Jos vaikka huomaa istuneensa johonkin tahmeaan ruokapöydässä… Niin, spoiler alert, valkoiset collarit on äidillä, eikä pysy yhtään sen puhtaampina kuin valkoiset sukatkaan harvemmin luutuavien taloudessa.

Ja värillisten vaatteiden tahranpoistaja on tietysti Vanish Multi Power. Sillä vaikka moni muu on vaatteiden värivalinnoissa fiksumpi kuin allekirjoittanut, niin tulee niitä tahroja värikkäisiinkin kamppeisiin. Ja vaikeita tahroja myös!

Niin värillisten vaatteiden kuin valkoistenkin vaatteiden Vanishiä voi käyttää monipuolisesti kulloinkin tahroille sopivimmalla tavalla: pyykinpesuaineen joukossa (lisää vain mittalusikallinen jokaiseen pesuun), esikäsittelemällä tai liottamalla.

Sitten tämän syksyn täysin ennalta-arvaamattomiin uutisiin: koulun alku yllätti teinit, ainakin pyykkihuollon osalta. Elämä on kuulkaa rankkaa teinillä joka ei saakaan sekä valkoista lempipaitaansa ja mustia farkkuja päälle koulukuvauspäivänä, koska kaikki ensimmäisten kouluviikkojen aikana oman huoneen lattialle ja nurkkiin kertyneet pyykkikasat tuotiin pyykkiin vasta koulukuvausta edeltävän päivän iltana. Semmosta. Ois voitu muistuttaa, mutta pyykkihuolto päätti pidentää kesälomaa ja tehdä lyhennettyä pyykkiviikkoa. Ehkä ensi kerrallaan otetaan myös itse vähän vastuuta 😉

Positiivinen yllätys pyykkivuorta selvittäessä oli oma vanha teiniaikojen jenkkihuivi, jonka joku oli onnistunut kaivamaan ullakolta, koska ne on taas IN. On se kiva että hamstraamisesta on joskus jotain hyötyä! Hetkinen… ai mitä? Että ei ole äidin huivi? Että on ihan itse ostettu… No, tämäpäs noloa. No se kyllä näyttää ihan kakskyt vuotta vanhalta? Ai se on vaan likainen? Koska käytetään tallilla? Selvä..

No niin, eli huivi ei ollutkaan oma vanha. Mutta erehtyminen suotakoon anteeksi, sillä se näyttää siltä että olisi ollut kaapissa pari vuosikymmentä. Hieman on päässyt kellastumaan! Mutta ei hätää, tällaisiin tilanteihin on olemassa Vanish. Vanishin Multi Power lupaa tuplata vaatteiden iän, ja ensin luultiin että tässä tuplattaisiin jo lähemmäs puolta vuosisataa, mutta kertokäyttömuodin aikakaudella jo parin vuoden tuplaaminenkin on huippu juttu! Päästetään Vanish siis näyttämään voimansa!

Sinne vaan, ämpäriin vettä ja virkistämistä kaipaava tekstiili, perään vähän Vanishiä ja eikun laskemaan minutteja. Koska värillinen vaate saa liota maks. tunnin, ja harrastuksiin (hakemaan lisää sitä ruohonvihreää ja tallinkeltaista) pitää lähteä kolmen tunnin päästä, joten minuuttiaikataululla mennään!

Ja ai että! Loistavista tuloksista ei uskallettu edes uneksia, sillä ei Vanishiltakaan voi ihmeitä odottaa, mutta jo koneesta tullessaan huomasi eron! Harmi vain, että siinä vaiheessa kun oli tarkoitus ottaa kuva kuivuneesta vaatekappaleesta, oli oikeasti tapahtunut ihme ja joku oli yhdessä päivässä viikannut pyykit ja vienyt kuvattavan kappaleenkin kaappiin asti. Tai itseasiassa huivi oli jo otettu käyttöön ja kouluun, joten tuloksena on hieman ryppyinen mutta ei enää keltainen asuste!

Huivi jossa ei ollut valkosesta tietoakaan kadotti keltaisuutensa yhdessä pesussa ja näin uuden elämän saanut tallikampe kelpaa käyttöön koulussakin. Kaikki me tiedetään kuinka tarkkoja teinit ovat lookeistaan, eli pitääkö tässä enää muita todisteita olla Vanishin tehokkuudesta? Ei pidä. Eli VAHVA suositus, ja kiitos ja kumarrus.

P.S. Melkein unohdettiin arvonta! Tuttuun tapaan luotetaan pinkkiin sen verran paljon, että halutaan antaa yhdelle onnekkaalle mahdollisuus testata Vanishin voimia ihan itse! Arvotaan siis paketillinen Vanishejä! Kerro meille kommenteissa mikä tahroista on sulle se vaikein ja olet mukana Vanish-tuotepaketin arvonnassa! Osallistumisaikaa on 31.10. saakka, ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 168 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

168 vastausta artikkeliin “Lasten harrastukset ja niiden ruohonvihreät välineet”