Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Vanish.

Ruuhkavuosien via dolorosa – pyykkäys. Empiirisen tutkimuksen perusteella suurimmalle osalle äideistä pyykinpesu ei ole kotitöistä se kaikkein mieluisin. Mount Everestin korkuisten pyykkivuorten lisäksi harmaita hiuksia aiheuttaa lapsia magneetin lailla puoleensa vetävä lika. Ruoho. Suklaa. Ketsuppi. Mustikka.

Punaviini valkoisessa pöytäliinassa. Muste, öljy, oksennus. Pastatahra uuden vaalean puuvillapaidan etumuksessa. Lista on loputon.

Täydellisessä elämässä tahroja ei toki tulisi ollenkaan, ne tulisivat aina vain kulahtaneisiin kotiverkkareihin – tai ne ainakin laitettaisiin heti likoamaan. Todellisessa elämässä ei.

Mitä sotkuisempaa hommaa, sen kivempaa se useimmiten on. Ja kuka nyt haluaisi missään suojavermeissä maalata, juhlia tai pitää muuten hauskaa? Emme me ainakaan. Ainainen varominen on ärsyttävää, niin aikuisille kuin lapsille. Niinpä niiden lempikuteiden hihoja, etumuksia ja polvia koristavat monenkirjavat tahrat. Tiedättehän, sellaiset joita ei vaikuta saavan pois kuin juuriharjalla – samalla sanotaan väreille näkemiin. Mutta on toinenkin tapa.

Vanishin 0%- jauhe ei sisällä optisia kirkasteita, hajusteita tai väriaineita – ja sille onkin Pohjoismaisen joutsenmerkin lisäksi myönnetty myös AllergyCertified tunnus. Vanish 0% toiminta perustuu hapen vapauttamiseen, jolloin se irrottaa likaa jo alhaisissa lämpötiloissa – kyytiä saavat niin ruokajäämät, tärkkelystahrat, ulkoa tulleet sotkut kuin rasvaläikätkin.

Tässä testikuvat suomalaisesta perhe-elämästä:

Vanish 0% sopii sekä valko- että kirjopyykille, ja jokainen voi varioida oman tapansa käyttää tätä tahranpoistajaa: esikäsittelemällä, liottamalla tai pesuaineen joukossa.

Seuraavilla tipseillä onnistut poistamaan tahrat Vanish 0%-jauheella suitsait sukkelaan:

  • Noudata aina vaatteen omaa pesuohjetta.
  • Kannattaa tehdä testikäyttö kankaan värinpitävyydelle huomaamattomaan kohtaan.
  • Säilytä jauhe kuivassa sekä viileässä.

Nautinnollisia – tai ainakin huimasti vähemmän ärsyttäviä pyykkäyshetkiä kaikille!

P.S. Jauheen lisäksi Vanish 0%:sta löytyy myös kätevä geeli, jota on turvallista käyttää myös hienopyykille, kuten villalle ja silkille!!

Vanish 0% löytyy myös geelinä

* Ei toivotut kemikaalit viittaa väriaineisiin, optisiin kirkasteisiin ja hajusteisiin

Tahdotko eroon tahroista eli vuoden Vanishit? No kappas vaan, me arvomme yhdelle vuoden satsin! Näin osallistut: jätä AIHEESEEN LIITTYVÄ kommentti ja olet mukana arvonnassa.

Arvonnan säännöt: arvontaan voivat osallistua kaikki halukkaat Huonon Äidin kanavissa Facebookissa, Instagramissa ja nettisivulla. HUOM! Meidän arvonnoissamme ei koskaan kysytä sinulta luottokorttitietoja ja henkilötietojasi, paitsi voittajalta kysymme yhteystiedot palkinnon toimittamista varten. Palkinnot arvotaan 9.6. EDIT! Arvonta on arvottu ja vuoden Vanishit voitti Tea M. Kiitos kaikille osallistujille!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 245 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

245 vastausta artikkeliin “Eroon tahroista ilman ei-toivottuja kemikaaleja? Kyllä!”