Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Vanish.

Ihanaa syksyä! Nyt saa taas luvan kanssa kääriytyä pehmeisiin neuleisiin ja villasukkiin, ja istua idyllisesti takan edessä juomassa kuumaa kaakaota. Joka sitten vähemmän idyllisesti loiskahtaa siihen ihanalle (ja ihan uudelle!) hempeän vaalealle villaneuletakille, kun jälkikasvu hyökkää syliin jostain todella tärkeästä syystä. Huono uutinen on se, että lapsiperheessä niitä tahroja tulee, ja myös herkimmille materiaaleille. Hyvä uutinen on se, että myös hienopyykin tarhoista pääsee eroon, helposti, ja vieläpä ilman ei-toivottuja voimakkaita kemikaaleja. Nimittäin Vanish Oxi Action 0% -geelillä!

Nyt voi siis huoletta lähteä sienimetsään (siis jos siellä vielä on sieniä, jos ei, niin ihan vaan metsään) ja voi ottaa mukaan niin merkkivaatteisiin tälläytyneet teinit, kuin prinsessamekkoon ja valkoisiin kimaltaviin villasäärystimiin pukeutuneet päiväkoti-ikäisetkin. Ja kyllä varmasti koululaisillakin on jotain herkästä materiaalista valmistettua vaatetta, joilla voi lähteä sinne metsään, ei vain tule nyt tällä sekunnilla mieleen että mitä. Huoletta, sillä vaikka tulisi ulkoilmaelämän tahroja, niin vaate on vielä pelastettavissa ja vieläpä ilman suurempaa vaivaa!

Haluttiin myös näyttää, kuinka hienosti Vanish 0% poistaa ne vaikeammatkin tahrat, ja siksipä tehtiin testi ja kuvattiin se myös!

Lähtötilanteessa ihan normaalit vaaleat collegehousut, jotain puuvillan ja polyesterin sekoitusta, koska vaikka kuinka etsittiin niin testitaloudesta ei löytynyt ainoatakaan vaaleaa villasukkaa, ja neuletakitkin olivat kaikki tekokuituja. Silkkiä lähimpänä olisi ollut punaiset satiinilakanat, jotka allekirjoittanut osti teinivuosinaan ikkunaverhoiksi.

Testissä Vanish Oxi Action 0% Gel

Sitten sotkemaan! Luotettavan testituloksen saamiseksi kokeiltiin suklaata, mustikoita, jotain marjasmoothieta (ne on kuulkas tosi IN välipaloina), ja (kylmää) kahvia.

Vanish 0% poistaa vaikeimmatkin tahrat

Suklaa suli yllättävän huonosti silloin kun sitä tarvitsi, vaikka kuinka askaroi suklaapala nyrkissä, niin se ei sulanut sitten millään! Piti sitten ihan voimalla hinkata että sai tahran aikaiseksi. Lapset saavat tämänkin näyttämään niin paljon helpommalta. Pitänee myös myöntää että mustikat tulivat pakkasesta, ja vielä Jonkun Muun poimimina. Smoothieta vähän lorahti ajateltua enemmän, ja se olikin se tahra, joka eniten huoletti pesun kannalta. Märkää ja limaista.

Testissä Vanish Oxi Action 0% Gel

Hinkattiin muuten vielä lopuksi vähän lahjetta nurmikkoon, kun se kerran oli siinä vieressä.

Vanish 0% poistaa vaikeimmatkin tahrat, ilman ei-toivottuja kemikaaleja

Huom! Kuvauspaikkaa piti vaihtaa kesken tahrakäsittelyn, koska aurinko alkoi porottaa ihan täysillä. Ja käyttöohjeissa lukee, että esikäsiteltyä vaatetta ei saa jättää suoraan auringonvaloon, ja mitä tahansa tahranpoistokäsittelyn keskeyttävää voi tapahtua, ja yleensä tapahtuukin, tässä taloudessa, ja varmaan myös muissakin lapsiperheissä.

Testissä Vanish Oxi Action 0% Gel

Testissä Vanish Oxi Action 0% Gel

Esikäsittelyssä ohjeen mukaan käytetään 2 ml geeliä per tahra, ja geelin voi hieroa tahralle korkilla, siinä on sellaiset kätevät nystyrätkin, ehkä juuri tätä tarkoitusta varten? Ei tarvitse käyttää paljaita käsiä hieromiseen.

Sivuhuomautuksena muuten, että mustikkatahra käsiteltiin ensimmäisenä, ja näyttäisi kadonneen jo kuvanottohetkellä ennen konepesua!

Vanish 0%

Käsitellyt housut heitettiin muiden vaaleiden pyykkien sekaan kolmikymppiselle pesuohjelmalle, koska Vanish 0% toimii myös alhaisissa lämpötiloissa. Sitten vain odottamaan tuloksia, hieman epäluuloisena, ainakin sen smoothien kohdalla, jos totta puhutaan. Ja miksei puhuttaisi, kun kerran tähänkin asti on puhuttu!

Kun pyykinpesukone huusi että on valmis, oli aika tarkistaa tulokset, ja tässäkin oltiin ihan rehellisesti yllättyneitä. Ei mitään jälkeä mistään tahroista. Ei edes siitä smoothiesta! Kellarin kuivaustila oli synkkä ja pimeä, joten jälkeen -kuvat otettiin vasta housujen kuivuttua. Tässä näin, olkaa hyvät:

Tahraton pesutulos Vanish 0% geelillä

Tahraton pesutulos Vanish 0% geelillä

Pitänee myös kertoa, että Huonon Äidin kotitestaajille Vanish 0% -geeli ei ollut ihan uusi juttu, vaan sitä on tullut kokeiltua mm. kun teinin ihan uusi valkoinen toppi kohtasi mustikkajogurtin, ja kun esiteinin kesäpuku oli mukana ruohotahratapaturmassa päivää ennen juhlia, joihin lapsi ehdottomasti halusi kyseisen puvun päällensä laittaa. Molemmilla kerroilla äiti ilmoitti kymmenien vuosien normipesuaineiden tuomalla kokemuksella että voidaan yrittää, mutta ei se välttämättä lähde, kun on tuollainen tahra. Ja molemmilla kerroillla äiti sai syödä sanansa kun tahroista ei Vanishin esikäsittelyn ja konepesun (myös vain 30 asteessa!) jälkeen ollut mitään havaintoja.

Mikä sitten tekee Vanish 0% -geelistä niin hyvän tahranpoistajan? Otettiin selvää, koska ei olla tiedemiehiä. Ei ainakaan voimakkaat kemikaalit, kuten useimmiten tahranpoistoaineissa tuppaa olemaan, Vanish 0% kun nimensä mukaisesti sisältää 0 % optisia kirkasteita, hajusteita ja väriaineita. Sopii siis loistavasti myös esim. tuoksuherkkiin perheisiin, tuloksista tinkimättä! Vastauksena alkuperäiseen kysymykseen, Vanish 0% vapauttaa happea, joka auttaa irroittamaan tahroja hellävaraisesti.

P.S. Vanish Oxi Action 0% -geelille, kuten myös arkisimmille materiaaleilla suunnatulle, ja monille tutummalle Vanish Oxi Action 0% -jauheelle, on myönnetty joutsenmerkki, eli Pohjoismainen ympäristömerkki, joka löytyy vain ympäristön ja terveyden kannalta parhaista tuotteista ja palveluista.

P.P.S.  Ei-toivotut kemikaalit viittaa väriaineisiin, optisiin kirkasteisiin ja hajusteisiin.

Haluatko kokeilla itse? Kommentoi tuohon alle kuinka usein teillä pestään pyykkiä, ja osallistut arvontaan, jossa voit voittaa vuoden varaston Vanish 0% -tuotteita!! Arvontaan osallistuaksesi jätä myös sähköpostiosoitteesi. Kommentit yhteystietoineen poistetaan arvonnan jälkeen.

MUOKS! Arvonta on arvottu ja vuoden Vanishit voitti Anu M.! Voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti, kiitämme kaikkia osallistuneita. Arvontaan osallistuneet kommentit yhteystietoineen poistetaan.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.