Kikkelikuvat ovat ilmeisesti tulleet jäädäkseen nykypäivän treffailukulttuuriin. Huolimatta siitä, että yhä liian monet miehet lähettävät niitä ilman vastaanottajan suostumusta.

Oletetaan nyt, että miehet oppivat sen, että kuva peniksestä lähetetään vain silloin, jos vastaanottaja on kuvaa pyytänyt tai kuvan vastaanottamiseen suostunut. Ei koskaan muulloin!

Joten, jos sinä suostumuksellasi saat kikkelikuvan, on tärkeää tarkistaa heti eräs seikka!

Toki perinteiseen tapaan kannattaa tutkia, että näyttääkö kikuli terveeltä, puhtaalta ja muutoin miellyttävältä. Olennaista on myös katsoa, onko penistä pitelevässä kädessä sormusta sormessa, sillä deittipalveluissa pyörii paljon varattuja miehiä, jotka eivät viitsi kertoa vastapuolelle olevansa varattuja.

Myös peniksen ympäristöön kannattaa luoda silmäys. Näkyykö kuvassa reikäisiksi asti kulahtaneet kalsarit tai onko taustalla ryönäinen asunto?

Mutta sitten onkin aika siirtyä katsomaan, mitä muuta kuva paljastaa…

Avaa ensitöiksesi kuvan tiedot. Sieltä saattaa paljastua sijaintitiedoista kuvan ottopaikka. Vähintään aika ja se, millä laitteella kuva on otettu, paljastuvat.

Kuvan ottopaikka sekä ajankohta voivat tarjota tarpeellista informaatiota. Missä ja milloin kuva on otettu, ja täsmäävätkö nämä siihen, mitä peniksen omistaja on kertonut? Tällä tavalla saattaa luihumpi tapaus paljastua!

Nykyään on myös kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, millä laitteella kuva on otettu.

Netissä on nimittäin havaittu, että iPhone 11 Pro ja Pro Max -puhelimissa on kikkelikuvia melkoisesti liioitteleva ominaisuus!

Puhelimista löytyy laajakuvia ottava linssi, joka saa pitkulaiset muodot näyttämään entistäkin pitkulaisemmilta. Tätä ominaisuutta on demonstroitu netissä kuvaamalla banaaneja, mutta ei vaadi kummoistakaan päättelykykyä hoksata, että mihin puhelimen omistajat aikovat kameransa kohdistaa.

Joten tarkkana siellä kaikki kikkelikuvia vastaanottavat: tarkista, millä laitteella penis on ikuistettu, että ei tule sitten turhia pettymyksiä livetilanteessa!


Kuva Charles.

Monia penistään kuvaavia tietysti kiinnostaa myös se, että millaisen kikkelikuvan naiset haluaisivat saada.

Tällaisia vastauksia tuli Cosmopolitan-lehden kyselyssä:

– Sellaisia, joiden lähettämiseen on kysytty lupa.

– Sellaisia, jossa on mukana miehen käsi ja mielellään myös vartaloa.

– Sellaisia, jotka vihjailevat, esimerkiksi bokserien läpi näkyvä erektio tai suihkun peilin huurua on pyyhkäisty paljastamaan tietty kohta peilikuvasta.

– Sellaisia, joiden ottamiseen on paneuduttu: jännittäviä, taiteellisia ja viimeisteltyjä.

– Sellaisia, joissa ei huijata katsojaa!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 6 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

6 vastausta artikkeliin “Saitko kikkelikuvan? Tarkista HETI tämä!”

  • Pomo sanoo:

    Tää on mainio juttu 😅

  • nojaa sanoo:

    ”Olennaista on myös katsoa, onko penistä pitelevässä kädessä sormusta sormessa, sillä deittipalveluissa pyörii paljon varattuja miehiä, jotka eivät viitsi kertoa vastapuolelle olevansa varattuja.” Jos näet jonkun naispuolisen etsivän seksiseuraa niin varmaan 95% tapauksista tämä haluaa vain varatulta mieheltä. Taustalla varmaan joku kielletyn hedelmän kiihottavuus, taikka se fakta että varattu mies pienemmällä todennäköisyydellä takertuu ja/tai rakastuu tähän naiseen.

  • Nimetön sanoo:

    No haistakaa paska