Ei ole mikään yllätys, että miehet kokevat paineita seksiin liittyen.

Sanotaan nyt ensiksi suoraan, että hyvä mies, me naiset emme oikeasti odota kovin paljoa. Hyvä hygienia, naisen toiveiden kuunteleminen ja pyrkimys siihen, että seksi on molemmille mukavaa, riittää oikeasti tosi pitkälle.

Harva nainen odottaa, että mies pumppaa kuin pornossa, monessa asennossa ja loputtomiin. Isolle osalle naisia sillä koollakaan ei ole niin paljoa väliä. Erittäin harva nainen odottaa, että miehellä on sikspäkki ja muutenkin viimeisen päälle treenattu kroppa.

Mutta tätä voi tietysti olla vaikea uskoa. Ja vaikuttavat ne median ja sosiaalisen median aikaansaamat paineet miehiin ihan samalla tavalla kuin naisiinkin.

Sitäpaitsi kukapa mies haluaisi ensisijaisesti olla epäesteettinen rötväke, eiköhän jokainen toivo, että miellyttäisi kumppaninsa silmää. Samalla tavalla ihminen yleensä myös toivoo, että kumppani pitäisi häntä seksin osalta taitavana.

Monille miehille seksissä suoriutuminen onkin miehisyyden mittari. Ja huoli omasta kyvykkyydestä voi johtaa esimerkiksi erektio-ongelmiin tai siihen, että laukeaa turhan nopeasti.

Nopealle laukeamiselle voi olla monia syitä, sekä fyysisiä että psyykkisiä. Jos kyse on kokemattomuudesta, ajan kuluminen ja kokemuksen lisääntyminen voi ratkaista ongelman. Mutta ennenaikainen laukeaminen ei ole vain nuorten ja kokemattomien miesten ongelma, joka aina hoituisi itsekseen. Koska miehet nolostelevat ennenaikaista laukeamista, he saattavat turvautua kikkakolmosiin asian hoitamiseksi.

Netissä leviää nyt kyseenalainen vinkki, nimittäin hammastahnan levittäminen penikseen ennenaikaisen laukeamisen estämiseksi.

Hammastahnan hieromisen penikseen väitetään lisäävän kestoa jopa puoli tuntia ja auttavan myös erektio-ongelmiin.

Tehon väitetään perustuvan sekä puutumisen tunteeseen että ”hermojen stimulointiin”.

No pitäisi olla sanomattakin selvää, että ÄLÄ HYVÄ MIES KOKEILE TÄTÄ NIKSIÄ. PENIKSESI EI OLE HAMMASHARJA.

Ensinnäkin hammastahnan levittäminen penikseen voi aiheuttaa pahojakin iho-oireita. Toiseksi hammastahna vaginassa on todella huono idea, ja voi johtaa tulehdukseen. Lisäksi on erittäin epätodennäköistä, että niksi toimisi.

Jos kärsit ennenaikaisesta laukeamisesta tai erektio-ongelmista, toimi näin:

– Puhu ongelmasta rohkeasti kumppanisi kanssa. Emme me naiset pilkkaa tai väheksy mitenkään yleisellä tasolla, ja varsinkaan oma rakas ei varmasti pilkkaa. (Jos pilkkaa, niin vika on suhteessa, ei sinussa.)

– Pohdi, mikä voisi olla ongelman syynä. Onko sinulla stressiä? Paineita seksiin liittyen? Sairauksia? Osaatko hallita lantionpohjasi lihaksia?

– Ota yhteyttä lääkäriin tai seksuaaliterapeuttiin, mahdollisesti molempiin. Ei, ei se ole noloa. Selvitätte ja hoidatte asian, ja pääsette kumppanisi kanssa nauttimaan seksistä aiempaa enemmän.

– Jos haluat kokeilla muita tuotteita kuin lääkitystä, osta turvallisia ja testattuja tuotteita, kuten penisrenkaita tai liukuvoiteita, joissa ei ole tulehdus- tai muuta riskiä.

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Mies hyvä, ”SE” ei ole mikään hammasharja!”

  • Voih sanoo:

    Otsikon perusteella luulin, että tässä on kyse suihinotosta. Ja siitä, että mies jyystää penistä naisen suussa kuin pesisi naisen hampaita. Eksäni nimittäin oli tällainen, ja voi jestas että se oli kuvottavaa ja meinasin tukehtua. Aika moneen kertaan piti lopettaa homma kesken, ja pitää puhuttelu. Lopulta lakkasin ottamasta suihin kokonaan.