Tytär lähti mökkeilemään isänsä eksän tyttären sekä tämän isän ja isovanhempien kanssa. Pysyitkö kärryillä? Minä pysyin ja olen ylpeä, että lapset voivat ystävystyä ja pysyä ystävinä vielä aikuisten erotessakin.

Kuvien ja viestien perusteella hauskaa tuntuu olevan. Vanhemmat eli aikuiset ovat useimmiten niitä, jotka siirtävät omia vihoja ja katkeruuksia lapsiinsa. Aikuiset ovat niitä, joiden on vaikea kestää. Aikuiset välittävät asenteita, arvoja ja mielipiteitä. Mikä on oikein, mikä on väärin. Keneen saa kiintyä, kenen kanssa ystävystyä.

Kuva Liana Mikah.

Asioita ei välttämättä sanota ääneen, mutta ilmapiirin kyllä aistii. Huomaatko…Näin estetetään tehokkaasti hyvien ihmissuhteiden muodostuminen. Vai voiko joku sanoa, että tärkeitä ihmisiä ja turvaverkkoja voi olla liikaa? Olen oikeasti pahoillani kaikkien niiden ahdasmielisten aikuisten puolesta. Avarra sydäntäsi. Ystävyys ei kulu eikä sitä ole olemassa rajallista määrää. Onneksi.

Nimim. Sun mun ja meidän

Artikkelikuva Tyler Nix.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia